Вече можете да ни откриете и в Медицински Комплекс Младост „Разберете повече“ ↓

Позвънете ни:

0887 191 113

a
M

Професионално почистване на зъбен камък във Варна с Medicare

За блестящи, здрави и правилно функциониращи зъби

Какво представлява зъбният камък?

Търсите качествено почистване на зъбен камък във Варна? Medicare е правилното място за Вас!

Зъбният камък е нещо, с което повечето хора се сблъскват рано или късно. Дори да е сред стандартните “заболявания” или оплаквания и често срещан повод за посещение при зъболекар, зъбният камък може да бъде много по-опасен отколкото повечето хора предполагат.

Накратко, можем да опишем зъбният камък като твърд налеп или натрупване по повърхността на зъбите. Тези натрупвания се намират по границите на венците и представляват сериозен риск, тъй като може да засегне венеца и да доведе до инфекции и наранявания. Венецът е изключително чувствителен. Той е мек и не е твърд като зъбния емайл, което го прави по-уязвим.

Зъбният камък се образува в резултат от смесване на органични вещества, мъртви клетки и бактерии в устната кухина. Това смесване води до създаването на вредната зъбна плака в устата. Дори след упорито измиване на зъбите, зъбната плака се образува няколко часа след последното почистване и не е видима за окото. С времето, плаката преминава през калцификация и се трансформира във вредния зъбен камък. Най-силен е този процес около слюнчените жлези, както и по вътрешната страна на кътниците. Там натрупването е най-обилно, тъй като почистването е най-трудно.

Има няколко основни фактора, които водят до натрупване на зъбен камък, включително:

  • Генетично предразположение
  • Неправилно почистване на зъбите
  • Подреждането на зъбната редица
  • Недобре направени пломби
  • Тютюнопушенето
Ултразвуково почистване на зъбен камък във Варна
Почистване на зъбен камък Варна

Ефективно и достъпно почистване на зъбен камък във Варна

Доверете се на нашите специалисти по почистване на зъбен камък и се възползвайте от модерно, безболезнено и ефективно отстраняване на зъбен камък. Вашият зъболекар във Варна ще се погрижи за Вашата усмивка, и ще премахне зъбният камък бързо и безболеснено. Не позволявайте на този проблем да доведе до усложнения като зъбни кариеси, неприятен дъх, неприятен вкус, проблеми с венците, кървене, зачервяване или подуване. Зъбният камък често води и до гингивит, а дори и пародонтит.

Ние предлагаме иновативно почистване на зъбен камък с ултразвук във Варна. Благодарение на тази технология, ние можем бързо и лесно да разрушим натрупания зъбен камък без да използваме ръчни скалери. Ултразвуковият метод за премахване на зъбен камък е изключително надежден и сред най-предпочитаните в света. Той гарантира успешно почистване и на пространството под венците.

След успешното отстраняване и почистване, ние ще полираме зоната със специална полир паста, което ще гарантира свеж вид и блясък за Вашите зъби. Тази стъпка е и превенция, която предотвратява лесното задържане на плака. Не е нужно да се притесняване от увреждане на емайла или болка. Процедурата е напълно безопасна и безболезнена, когато се извършва от опитен специалист.

Защо да изберем почистване на зъбен камък във Варна от Medicare?

Доверете се на нашите дентални професионалисти във Варна за цялостно отстраняване на зъбен камък. Ние използваме най-модерните методи за решение за Вашите дентални проблеми и оплаквания. При нас ще откриете и професионално отношение и лицензирани специалисти, които ще ви обгрижат с персонално внимание. Всички наши услуги са адаптирани към клиента, за да гарантират максимални резултати.

За нас е важно нашите клиенти да получат трайни решения вместо временни подобрения. Ние ще бъдем до Вас през целия процес и ще ви напътстваме за всяка следваща стъпка. Можете да се възползвате от преглед, консултация, почистване на зъбен камък, както и да получите съвети относно правилна поддръжка на устната хигиена. Взимайки правилните мерки навреме, Вие можете да си спестите разходи, стрес, болка и напрежение.

Нашите клиенти споделят своите положителни впечатления с приятели и в Medicare се радваме на голям брой лоялни и регулярни пациенти. Ето и някои от основните причини да посетите нашия дентален център във Варна:

Често задавани въпроси

Колко време отнема услугата почистване на зъбен камък?

Нашите дентални специалисти могат да се погрижат за премахването на Вашия зъбен камък за около 45 минути.

Къде мога да намеря цени за почистване на зъбен камък?

Свържете се с нас и ни позволете да се запознаем с Вашия проблем или Вашите очаквания. След като научим повече за това, от което се нуждаете в детайл, ние ще можем да предложим подробна информация относно нашите цени.

Колко често е добре да се прави почистване на зъбен камък?

Нашият съвет е да осигурите почистване на зъбен камък поне веднъж в годината. По този начин ще избегнете натрупванията и ще предотвратите риск от усложнения и проблеми.

Почистване на зъбен камък и избелване на зъби една и съща услуга ли са?

Не, това са две отделни услуги. Препоръчително е да преминете през процедурата почистване на зъбен камък преди да се възползвате от услугата избелване на зъби във Варна.

Мариана Георгиева
Мариана Георгиева
25 Януари 2024
Днес приключих ортодонтско лечение,проведено успешно от Д-р Станева- изключителен професионалист по моя преценка.Благодаря за човешкото отношение и грижа,прецизност и точност,освен високия професионализъм в работата! През последните две години съм лекувана и от доц.Маджова и д-р Чоканов,от които съм също изключително доволна от отношението към пациента,освен разбира се професионалната им работа. Адмирации за целия екип на Медико-дентален център Медикеър- лекари и асистенти! Лично аз ще продължа да им се доверявам!
Minko Monovski
Minko Monovski
19 Октомври 2023
After long time suffering with some tooths i was changed so many dentists and never have the help i was needed, then decide to risk and travel over 2000km to visit Medicare varna and my problems was solved. That's why toot's care is important, this place is amazing... Hardly recommend and the best one for me .. i was treated how supposed to be and I'm so glad that i risk and visit this magic place. They bring my smile and I'll never go to other dentist anymore whatever happens. Best place to get best treatment for your tooths. Thanks you so much guys
Desislava Popova
Desislava Popova
10 Октомври 2023
Работите ли със здравна каса?
Michelle Munton
Michelle Munton
5 Септември 2023
Patient centred dental practice. Good value for money. Excellent service, highly recommend a visit if you are looking at teeth whitening. Hygiene rating 10 out of 10
Dobrinka Kostova
Dobrinka Kostova
18 Август 2023
Останах очарована от професионалното отношение на всички в клиниката. Поставиха ми 24 циркониеви корони и резултата е страхотен! Чувствам се прекрасно с новата си усмивка. Благодаря ви! Поздрави, Добринка
Dzhanel Hasan
Dzhanel Hasan
12 Август 2023
Искам да изкажа своите най-искрени благодарности към д-р Нона Станева за нейната усърдна и меко казано перфектна работа лично към мен. Мога да кажа, че тя е един истински професионалист в това, което прави, както и че го прави с огромно желание! Препоръчвам я като най-добър ортодонт с две ръце! Изключително внимателна е и винаги грижовна, за което безкрайно много благодаря!
Stefan Zhilyov
Stefan Zhilyov
1 юли 2023
Много съм доволен. Водя децата, супер екип!
Silvena Dimova
Silvena Dimova
1 юли 2023
Млади, амбициозни, перфекционисти в работата си и хора в отношението си към малки и големи пациенти!
Николай Доцински
Николай Доцински
14 юни 2023
Екип от професионалисти! Благодаря Medicare!
Детска Дентална Медицина Във Варна

Вашето мнение е изключително важно за екипа на Medicare

Ще се радваме да отделите една минута и да оставите отзив за услугите на Medicare във Варна.

Здравето Ви е наша мисия!

Отзиви

От Нашите Пациенти

Dimitar Popov

Ползвам услугите, които предлага клиниката и съм много доволен. Всички в екипа са професионалисти в своята област.

Тургай Калинов

Място на което работят професионалисти отдадени на работата, давайки най-доброто от себе си. Многократно са ми помагали с всякакъв тип проблеми свързани със здравето на устната ми кухина! Препоръчвам!

Milen Lesemann

Място на което те посрещат вежливо. Професионалисти на които винаги може да се разчита на перфектен краен резултат. Препоръчвам силно.