Вече можете да ни откриете и в Медицински Комплекс Младост „Разберете повече“ ↓

Позвънете ни:

0887 191 113

a
M

Прецизни тестове за алергия в Medicare Варна

Доверете се на надежден тест за алергия към упойка за зъб, преди да започнете лечение
НЗОК

Услуги на изплащане с

НЗОК

Защо е необходим тест за алергии

Денталното лечение често изисква употребата на медикаменти или професионално материали, които понякога биха могли да доведат до алергични реакции. Алергията е популярна реакция на по-чувствителни организми към специфични вещества. Те могат да бъдат прах, храни, полени, животни, но и лекарства и медикаменти. Тези вещества се наричат алергени.

Тест за алергени е необходим тогава, когато пациентът не разполага с налична информация относно това дали е застрашен от реакции срещу определени вещества. Подобна реакция би могла да е бурна и да доведе до редица нежелани ефекти като обрив, задушаване, подуване, зачервяване, повишена температура и други. Съществува богато разнообразие от алергични болести и нашата цел е да предотвратим всякакъв риск от тяхната поява.

Ние препоръчваме тест за алергии във Варна на всеки наш пациент преди започването на всякакъв тип лечение или оперативна намеса от нашите специализирани зъболекари във Варна. Тестът отнема не повече от 20 минути, но може да Ви спести много неприятности. Избегнете нежелани странични реакции и негативни последици, като се доверите на нашите специалисти за бърз и достъпен тест за алергии към упойка и метали в нашия медико-дентален център.

При нас можете да се възползвате от бързи тестове за алергии, включително:

  • Тест за алергия към упойка за зъб;
  • Тест за алергии към лекарства и антибиотици;
  • Тест за алергия към метали и други материали за лечение на зъби, и други.

Модерни методи за тест за алергии във Варна с Medicare

В Медико-дентален център Medicare, ние работим с доказани, изпробвани и сигурни модерни методи за тестуване за алергии. Тестовете са подходящи за всички възрастови групи и показват с точност рискове от алергични реакции към определени вещества. Често денталното лечение изисква употребата на био поносими материали за възстановяването на зъбно-челюстните дефекти.

За да се уверим, че всеки пациент е в безопасност, нашите опитни специалисти ще приложат научна методика за проверка за алергични реакции. Чрез тестовете, ние можем да проверим за инфекциозни огнища в лицево-челюстната зона, като можем да предложим и термовизионна диагностика.

При нас можете да се възползвате от така наречения prick test, който цели да изследва за локални анестетици като упойки и латекс. Ние също така предлагаме и епикутанен тест или пач тест, който проверява за контактна алергия към дентални материали.

Кожните тестове за алергии са подходящи за всеки и са безболезнени. Необходимо е единствено да се свържете с нас и да си запазите час. Насладете се на нашите достъпни цени за всички тестове за алергии и бъдете уверени, че взимате правилното решение относно подходящото лечение, без това да е свързано с риск за Вашето здраве.

Мариана Георгиева
Мариана Георгиева
25 Януари 2024
Днес приключих ортодонтско лечение,проведено успешно от Д-р Станева- изключителен професионалист по моя преценка.Благодаря за човешкото отношение и грижа,прецизност и точност,освен високия професионализъм в работата! През последните две години съм лекувана и от доц.Маджова и д-р Чоканов,от които съм също изключително доволна от отношението към пациента,освен разбира се професионалната им работа. Адмирации за целия екип на Медико-дентален център Медикеър- лекари и асистенти! Лично аз ще продължа да им се доверявам!
Minko Monovski
Minko Monovski
19 Октомври 2023
After long time suffering with some tooths i was changed so many dentists and never have the help i was needed, then decide to risk and travel over 2000km to visit Medicare varna and my problems was solved. That's why toot's care is important, this place is amazing... Hardly recommend and the best one for me .. i was treated how supposed to be and I'm so glad that i risk and visit this magic place. They bring my smile and I'll never go to other dentist anymore whatever happens. Best place to get best treatment for your tooths. Thanks you so much guys
Desislava Popova
Desislava Popova
10 Октомври 2023
Работите ли със здравна каса?
Michelle Munton
Michelle Munton
5 Септември 2023
Patient centred dental practice. Good value for money. Excellent service, highly recommend a visit if you are looking at teeth whitening. Hygiene rating 10 out of 10
Dobrinka Kostova
Dobrinka Kostova
18 Август 2023
Останах очарована от професионалното отношение на всички в клиниката. Поставиха ми 24 циркониеви корони и резултата е страхотен! Чувствам се прекрасно с новата си усмивка. Благодаря ви! Поздрави, Добринка
Dzhanel Hasan
Dzhanel Hasan
12 Август 2023
Искам да изкажа своите най-искрени благодарности към д-р Нона Станева за нейната усърдна и меко казано перфектна работа лично към мен. Мога да кажа, че тя е един истински професионалист в това, което прави, както и че го прави с огромно желание! Препоръчвам я като най-добър ортодонт с две ръце! Изключително внимателна е и винаги грижовна, за което безкрайно много благодаря!
Stefan Zhilyov
Stefan Zhilyov
1 юли 2023
Много съм доволен. Водя децата, супер екип!
Silvena Dimova
Silvena Dimova
1 юли 2023
Млади, амбициозни, перфекционисти в работата си и хора в отношението си към малки и големи пациенти!
Николай Доцински
Николай Доцински
14 юни 2023
Екип от професионалисти! Благодаря Medicare!
Детска Дентална Медицина Във Варна

Вашето мнение е изключително важно за екипа на Medicare

Ще се радваме да отделите една минута и да оставите отзив за услугите на Medicare във Варна.

Здравето Ви е наша мисия!

Отзиви

От Нашите Пациенти

Dimitar Popov

Ползвам услугите, които предлага клиниката и съм много доволен. Всички в екипа са професионалисти в своята област.

Тургай Калинов

Място на което работят професионалисти отдадени на работата, давайки най-доброто от себе си. Многократно са ми помагали с всякакъв тип проблеми свързани със здравето на устната ми кухина! Препоръчвам!

Milen Lesemann

Място на което те посрещат вежливо. Професионалисти на които винаги може да се разчита на перфектен краен резултат. Препоръчвам силно.