Вече можете да ни откриете и в Медицински Комплекс Младост „Разберете повече“ ↓

Позвънете ни:

a
M

Прецизни тестове за алергия в Medicare Варна

Доверете се на надежден тест за алергия към упойка за зъб, преди да започнете лечение

Защо е необходим тест за алергии

Денталното лечение често изисква употребата на медикаменти или професионално материали, които понякога биха могли да доведат до алергични реакции. Алергията е популярна реакция на по-чувствителни организми към специфични вещества. Те могат да бъдат прах, храни, полени, животни, но и лекарства и медикаменти. Тези вещества се наричат алергени.

Тест за алергени е необходим тогава, когато пациентът не разполага с налична информация относно това дали е застрашен от реакции срещу определени вещества. Подобна реакция би могла да е бурна и да доведе до редица нежелани ефекти като обрив, задушаване, подуване, зачервяване, повишена температура и други. Съществува богато разнообразие от алергични болести и нашата цел е да предотвратим всякакъв риск от тяхната поява.

Ние препоръчваме тест за алергии във Варна на всеки наш пациент преди започването на всякакъв тип лечение или оперативна намеса от нашите специализирани зъболекари във Варна. Тестът отнема не повече от 20 минути, но може да Ви спести много неприятности. Избегнете нежелани странични реакции и негативни последици, като се доверите на нашите специалисти за бърз и достъпен тест за алергии към упойка и метали в нашия медико-дентален център.

При нас можете да се възползвате от бързи тестове за алергии, включително:

  • Тест за алергия към упойка за зъб;
  • Тест за алергии към лекарства и антибиотици;
  • Тест за алергия към метали и други материали за лечение на зъби, и други.

Модерни методи за тест за алергии във Варна с Medicare

В Медико-дентален център Medicare, ние работим с доказани, изпробвани и сигурни модерни методи за тестуване за алергии. Тестовете са подходящи за всички възрастови групи и показват с точност рискове от алергични реакции към определени вещества. Често денталното лечение изисква употребата на био поносими материали за възстановяването на зъбно-челюстните дефекти.

За да се уверим, че всеки пациент е в безопасност, нашите опитни специалисти ще приложат научна методика за проверка за алергични реакции. Чрез тестовете, ние можем да проверим за инфекциозни огнища в лицево-челюстната зона, като можем да предложим и термовизионна диагностика.

При нас можете да се възползвате от така наречения prick test, който цели да изследва за локални анестетици като упойки и латекс. Ние също така предлагаме и епикутанен тест или пач тест, който проверява за контактна алергия към дентални материали.

Кожните тестове за алергии са подходящи за всеки и са безболезнени. Необходимо е единствено да се свържете с нас и да си запазите час. Насладете се на нашите достъпни цени за всички тестове за алергии и бъдете уверени, че взимате правилното решение относно подходящото лечение, без това да е свързано с риск за Вашето здраве.

Детска Дентална Медицина Във Варна

Вашето мнение е изключително важно за екипа на Medicare

Ще се радваме да отделите една минута и да оставите отзив за услугите на Medicare във Варна.

Здравето Ви е наша мисия!

Отзиви

От Нашите Пациенти

Dimitar Popov

Ползвам услугите, които предлага клиниката и съм много доволен. Всички в екипа са професионалисти в своята област.

Тургай Калинов

Място на което работят професионалисти отдадени на работата, давайки най-доброто от себе си. Многократно са ми помагали с всякакъв тип проблеми свързани със здравето на устната ми кухина! Препоръчвам!

Milen Lesemann

Място на което те посрещат вежливо. Професионалисти на които винаги може да се разчита на перфектен краен резултат. Препоръчвам силно.