Вече можете да ни откриете и в Медицински Комплекс Младост „Разберете повече“ ↓

Позвънете ни:

0887 191 113

a
M

Бондинг на зъби във Варна

Естетично възстановяване на зъби чрез бондинг във Варна

Какво е бондинг?

Има много мнения за бондинг като процедура в денталните практики. Стоматолозите често дефинират тази процедура като бърза и безболезнена корекция на усмивката. Ако искате да коригирате или отстраните разстоянието между зъбите, бондинг е правилното решение. Но естетиката не е единственото предимство след бондинг.

Композитен бондинг е иновативен метод, който означава “залепване”. Композитен материал се поставя върху зъбите, които са проблемни, с цел корекция на всякакви несъвършенства, като например:

 • Счупвания
 • Изкривявания
 • Диастеми
 • Неправилна подредба
 • Кариеси
 • Стари и несполучливи пломби

  Тази техника цели да свърже фотополимера с естествения зъб на пациента чрез бонд. Денталните специалисти фотополимерен материал и кофердам, което гарантира перфектната изолация и прецизност по време на работа. Специалистите в Medicare, които предлагат бондинг във Варна, имат опит не само в използването на тези материали, но и в зъбната анатомия.

  Бондингът е често предпочитан пред фасетите, като подходяща алтернатива. Що се отнася до бондинг или фасети, струва си да отбележим, че бондингът предлага редица предимства пред фасетите. Въпреки това, възможно е да се наблюдава оцветяване при бондинг-а, което означава, че е необходима прецизна грижа и добра хигиена.

  Доверете се на Вашият зъболекар във Варна от Медикеър, за да възвърне перфектната усмивка на Вашето лице. Свържете се с нас!

  Предимства на бондинг на криви зъби или други несъвършенства

  Ако търсите добър зъболекар за бондинг във Варна, то Вие сте попаднали на правилното място. Мненията за бондинг на зъби са разновидни и често оценката на пациента зависи от специалиста, който е извършил процедурата.

  Доверявайки се на експерти в областта, можете да очаквате множество предимства. Цената за бондинг на зъб е сравнително евтина и достъпна за всеки, особено ако в сравнение с фасети. Процедурата е напълно безболезнена и не води до дискомфорт. Тя е иновативен и революционен дентален метод, тъй като корекциите се извършват директно в устната кухина. Интервенцията е бърза и не изисква специално възстановяване. Тя е и подходяща за хора с алергии, тъй като не използва метал. Освен това, бондинг процедурата е щадяща за зъба и не включва почти никакви изпиляване.

  При нас можете да се възползвате от достъпна цена за дентален бондинг във Варна. Доверете се на следните бондинг услуги с Medicare:

  • Бондинг за лечение на зъбен кариес
  • Бондинг за изграждане на зъби
  • Бондинг за корекция на разстояния между зъбите
  • Бондинг за промяна на формата на зъбите
  • Бондинг за удължаване на зъбите
  • Бондинг за третиране на оцветени зъби
  • Бондинг за пълна промяна
  • Бондинг за съвършена усмивка
  • Бондинг за щифтово изграждане на зъби
  • Бондинг за възстановяване на липсващ зъб

  И други!

  След първоначална консултация, нашите експерти ще препоръчат най-подходящата услуга и ще предложат детайлна информация относно това, което можете да очаквате по време на интервенцията и след процедурата. В Medicare, ние работим с модерна технология и качествено оборудване, което гарантира сигурни и надеждни резултати за всеки пациент.
  Свържете се с нас и запазете час при нашите дентални специалисти още днес.
  Освен качеествен бондинг на зъби, при нас можете да откриете и дентални услуги като направа на циркониеви коронки, порцеланови фасети, брекети на изплащане, зъбни импланти, и много други.

  Каква е цената за бондинг на зъби във Варна?

  Цените за композитен бондинг варират от случай до случай и строго зависят от специфичните проблеми на конкретният пациент. Независимо от това, ние винаги се стараем да предложим конкурентна цена за бондинг на зъби във Варна и региона, така че не се колебайте да се консултирате с нашите специалисти.
  Мариана Георгиева
  Мариана Георгиева
  25 Януари 2024
  Днес приключих ортодонтско лечение,проведено успешно от Д-р Станева- изключителен професионалист по моя преценка.Благодаря за човешкото отношение и грижа,прецизност и точност,освен високия професионализъм в работата! През последните две години съм лекувана и от доц.Маджова и д-р Чоканов,от които съм също изключително доволна от отношението към пациента,освен разбира се професионалната им работа. Адмирации за целия екип на Медико-дентален център Медикеър- лекари и асистенти! Лично аз ще продължа да им се доверявам!
  Minko Monovski
  Minko Monovski
  19 Октомври 2023
  After long time suffering with some tooths i was changed so many dentists and never have the help i was needed, then decide to risk and travel over 2000km to visit Medicare varna and my problems was solved. That's why toot's care is important, this place is amazing... Hardly recommend and the best one for me .. i was treated how supposed to be and I'm so glad that i risk and visit this magic place. They bring my smile and I'll never go to other dentist anymore whatever happens. Best place to get best treatment for your tooths. Thanks you so much guys
  Desislava Popova
  Desislava Popova
  10 Октомври 2023
  Работите ли със здравна каса?
  Michelle Munton
  Michelle Munton
  5 Септември 2023
  Patient centred dental practice. Good value for money. Excellent service, highly recommend a visit if you are looking at teeth whitening. Hygiene rating 10 out of 10
  Dobrinka Kostova
  Dobrinka Kostova
  18 Август 2023
  Останах очарована от професионалното отношение на всички в клиниката. Поставиха ми 24 циркониеви корони и резултата е страхотен! Чувствам се прекрасно с новата си усмивка. Благодаря ви! Поздрави, Добринка
  Dzhanel Hasan
  Dzhanel Hasan
  12 Август 2023
  Искам да изкажа своите най-искрени благодарности към д-р Нона Станева за нейната усърдна и меко казано перфектна работа лично към мен. Мога да кажа, че тя е един истински професионалист в това, което прави, както и че го прави с огромно желание! Препоръчвам я като най-добър ортодонт с две ръце! Изключително внимателна е и винаги грижовна, за което безкрайно много благодаря!
  Stefan Zhilyov
  Stefan Zhilyov
  1 юли 2023
  Много съм доволен. Водя децата, супер екип!
  Silvena Dimova
  Silvena Dimova
  1 юли 2023
  Млади, амбициозни, перфекционисти в работата си и хора в отношението си към малки и големи пациенти!
  Николай Доцински
  Николай Доцински
  14 юни 2023
  Екип от професионалисти! Благодаря Medicare!
  Детска Дентална Медицина Във Варна

  Вашето мнение е изключително важно за екипа на Medicare

  Ще се радваме да отделите една минута и да оставите отзив за услугите на Medicare във Варна.

  Здравето Ви е наша мисия!

  Отзиви от нашите пациенти

  Димитър Попов

  Ползвам услугите, които предлага клиниката и съм много доволен. Всички в екипа са професионалисти в своята област.

  Тургай Калинов

  Място на което работят професионалисти отдадени на работата, давайки най-доброто от себе си. Многократно са ми помагали с всякакъв тип проблеми свързани със здравето на устната ми кухина! Препоръчвам!

  Милен Леземан

  Място на което те посрещат вежливо. Професионалисти на които винаги може да се разчита на перфектен краен резултат. Препоръчвам силно.

  Силвия Илиева

  Екип от професионалисти. Възползвайте се от услугите им, повярвайте , заслужава си. Пациент съм на Симеон Чоканов от три години, продължавам лечението си с екипа му.

  Елена Недялкова

  Искам да изкажа най-искрените си благодарности към д-р Станева, която ни прие по спешност и спаси счупените зъби на детето, като приложи най- съвременно лечение и на д-р Маджова, която изгради страхотни нови зъби с които, детето ни се чувства и изглежда прекрасно! Благодаря Ви за всичко! При всяко наше идване във Варна ще Ви посещаваме!

  Вероника Петрова

  Перфектна обстановка, изключително високо ниво на хигиена и внимание към пациента! Огромни благодарности към д-р Чоканов и целият екип за търпението и професионалното отношение! Пожелавам Ви все повече доволни пациенти и все по-голямо развитие!

  Стефка Николова

  Изключително съм доволна от внимането и сърдечната атмосфера от екипа на дентална клиника Medicare и специално на д-р Чоканов. Със своя професионализъм ми помогна да реша моя проблем по най-добрия начин. Сега имам красива естетична и неповторима усмивка. Страхотно е да се усмихваш уверено, спокойно и с удовлетворение. Ако искате да усетите всичко това от първо лице, клиника Medicare е вашето място. Пожелавам на екипа да прави много щастливи усмивки.