Вече можете да ни откриете и в Медицински Комплекс Младост „Разберете повече“ ↓

Позвънете ни:

a
M

Цени

Цени на дентални услуги предлагани от медико-дентален център Medicare във Варна 

Цени на предлаганите услуги от Медико-Дентален Център Медикеър Варна

Първичен преглед

50 лв

За да разберем оптималният подход при всеки пациент, при първото Ви посещение ще снемем дентален статус, ще направим първичен преглед и фотодокументация.

Метало-керамична корона

350 лв

Те предлагат добра комбинация от достъпна цена и здравина. Традиционно са предпочитани за кътниците поради основният си недостатък – не са идеален вариант от естетическа гледна точка.

Циркониева корона

550 лв

Добра комбинация от естетически вид и здравина. Циркониевите коронки не случайно са сред най-предпочитаните варианти – те имат здравината на метало-керамичните и са в пълна хармония с естесвените зъби.

Керамична корона

600 лв

Най-доброто решение от гледна точка на естетиката, но с по-слаба здравина. Това ги прави предпочитани най-вече за предните резци.

Бондинг (на зъб)

300 лв

Бондингът връща красотата на вашата усмивка в редица случаи като счупвания, изкривявания, диастеми, оцветявания и други.

Избелване на зъби

400 лв

Върнете блясъкът на своята усмивка с нашето професионално избелване на зъби (до 3 посещения)

Порцеланови фасети

600 лв

Порцелановите и керамични фасети са едно от възможните решения за промяна на формата, размера или цвета на зъбите. Те са добър вариант за предните резци, което ще доведе до изкряща усмивка!

Имплант среден клас

1090 лв

Те са по-икономични спрямо имплантите висок клас, но все пак предлагат добър вариант за един или повече липсващи зъби

Имплант висок клас

1390 лв

Тяхната издръжливост и възможността импланта да се “натовари” с корона в по-кратки срокове ги прави предпочитан избор за нашите пациенти.

Фиксирана конструкция All on 6

13500 - 15900 лв

Тя включва 12 циркониеви корони върху 6 импланта и е сред най-добрите решения при липса на зъби или множество компроментирани зъби. Цената варира спрямо видът на импланта – среден или висок клас.

Фиксирана конструкция All on 4

11000 - 13900 лв

Тя включва 12 циркониеви корони върху 4 импланта и може да върне пълната функционалност на Вашите зъби. Цената варира спрямо видът на импланта – среден или висок клас.

Алайнери

300 лв на стъпка

Алайнерите са безцветни, невидими шини които безупречно се справят с криви зъби. Те са предпочитани от пациентите на Medicare спрямо брекетите поради своята естетичност. Средно необходим брой стъпки на пациент: 10-15

Керамични брекети

5 000 лв

Керамичните брекети са по-трудно забележими спрямо металните брекети и това ги прави добра опция за пациентите които държат на естетиката.

Родиеви брекети

4 500 лв

Родиевите брекети са по същество метални такива, които имат родиево покритие. То щади емайла и намалява риска от износване и петна.

Метални брекети

4 000 лв

По-икономично решение спрямо другите видове брекети и алайнери, но все още много предпочитано. Компромисът в качеството е нулев – резултатите са също толкова добри колкото с други видове брекети, но чисто естетически металните са по-видими.

Филър Cytosial - 1.1ml

480 лв

Независимо в коя зона ще бъде поставен.

Филър - Cytosial - 0.6мл

280 лв

Независимо в коя зона ще бъде поставен.

Филър - Teosyal RHA KISS - 0.7ml

350 лв

Независимо в коя зона ще бъде поставен.

Ботокс: Гневна бръчка

250 - 350 лв

В зависимост от количеството*

Ботокс: Чело

400 - 600 лв

В зависимост от количеството*

Ботокс: Пачи крак

250 - 350 лв

В зависимост от количеството*

Ботокс: Бруксизъм

400 - 800 лв

В зависимост от количеството*

Ботокс: Венечна усмивка

250 - 300 лв

В зависимост от количеството*

*В зависимост от спецификата на случая на пациента, цените могат да варират.

Детска Дентална Медицина Във Варна

Вашето мнение е изключително важно за екипа на Medicare

Ще се радваме да отделите една минута и да оставите отзив за услугите на Medicare във Варна.

Здравето Ви е наша мисия!

Отзиви от нашите пациенти

Димитър Попов

Ползвам услугите, които предлага клиниката и съм много доволен. Всички в екипа са професионалисти в своята област.

Тургай Калинов

Място на което работят професионалисти отдадени на работата, давайки най-доброто от себе си. Многократно са ми помагали с всякакъв тип проблеми свързани със здравето на устната ми кухина! Препоръчвам!

Милен Леземан

Място на което те посрещат вежливо. Професионалисти на които винаги може да се разчита на перфектен краен резултат. Препоръчвам силно.

Силвия Илиева

Екип от професионалисти. Възползвайте се от услугите им, повярвайте , заслужава си. Пациент съм на Симеон Чоканов от три години, продължавам лечението си с екипа му.

Елена Недялкова

Искам да изкажа най-искрените си благодарности към д-р Станева, която ни прие по спешност и спаси счупените зъби на детето, като приложи най- съвременно лечение и на д-р Маджова, която изгради страхотни нови зъби с които, детето ни се чувства и изглежда прекрасно! Благодаря Ви за всичко! При всяко наше идване във Варна ще Ви посещаваме!

Вероника Петрова

Перфектна обстановка, изключително високо ниво на хигиена и внимание към пациента! Огромни благодарности към д-р Чоканов и целият екип за търпението и професионалното отношение! Пожелавам Ви все повече доволни пациенти и все по-голямо развитие!

Стефка Николова

Изключително съм доволна от внимането и сърдечната атмосфера от екипа на дентална клиника Medicare и специално на д-р Чоканов. Със своя професионализъм ми помогна да реша моя проблем по най-добрия начин. Сега имам красива естетична и неповторима усмивка. Страхотно е да се усмихваш уверено, спокойно и с удовлетворение. Ако искате да усетите всичко това от първо лице, клиника Medicare е вашето място. Пожелавам на екипа да прави много щастливи усмивки.