Вече можете да ни откриете и в Медицински Комплекс Младост „Разберете повече“ ↓

Позвънете ни:

0887 191 113

a
M

Поставяне на зъбен мост във Варна

За увереност и съвършена усмивка, поставяме зъбен мост на достъпни цени

Какво представлява слагането на зъбен мост?

Ако Вашата усмивка е нарушена в резултат на изваден или липсващ зъб, доверете се на нашите експерти в поставянето на зъбен мост във Варна.

Денталните мостове са стабилни и неподвижни дентални конструкции, които могат да заместят един или няколко липсващи зъба. Те успешно възстановяват денталния баланс и осигуряват нужното равновесие. Зъбният мост също е решение за нарушена усмивка, като гарантира, възвърнато самочувствие и увереност.

Зъбните мостове се закрепват върху наличните зъби благодарение на коронки до мястото, където липсва зъб. Те създават трайна връзка между наличните зъби, осигурявайки заместител за липсващите. Именно от там произлиза и тяхното название – мостове. В случай, че се нуждаете от изграждането на дентален мост там, където не съществуват налични естествени опори, по-добро решение би било да се използват дентални импланти.

Съществуват няколко вида дентален мост:

  • Циркониеви зъбни мостове
  • Адхезивни зъбни мостове
  • Металокерамични зъбни мостове
  • Порцеланови зъбни мостове

Нашите специалисти зъболекари във Варна са насреща, за да Ви помогнат да направите правилния избор относно слагане на зъбен мост. Ще Ви асистираме в избора на достъпно решение, което ще гарантира трайни и надеждни резултати.

Дентален Център Медикеър
Дентален Мост
Зъбен мост във Варна

Кога е необходимо поставяне на зъбен мост?

Накратко, поставянето на зъбен мост е необходимо при липсата на зъб или зъби.

Съществуват редица фактори, които биха могли да доведат до един липсващ зъб или повече липсващи зъби. Причините биха могли да са инцидент, заболяване, операция или други. Липсващите зъби водят до нарушаване на равновесното състояние, което е нужно за успешното и безпроблемно сдъвкване на храната. Без всички зъби е невъзможно съпротивлението на дъвкателните сили да се осъществи. Тези натоварвания е необходимо да бъдат неутрализирани от зъбите и зъбодържащата кост.

В противен случай, съществуват рискове от нарушаването на правилното дъвчене, трудно почистване, разместване на зъби, неправилно зъбно натоварване, разклащане и други. При липса на правилни мерки, липсващ зъб може да доведе и до натрупана зъбна плака и зъбен камък. Тези последици пък биха могли да доведат до наличието на кариеси, пародонтални заболявания и други проблеми. Пациентът може да страда и от гингивит, в резултат от повишената подвижност на зъбите. Възможно е дори стопяването на зъбодържащата кост, което прави дъвченето невъзможно.

Един от сигурните начини да се справим с този проблем е чрез поставяне на мост след вадене на зъб или загуба на зъб.

Защо да изберем изграждане на зъбен мост във Варна от Medicare

Изборът на професионалист в изграждането и поставянето на зъбен мост е важно решение. Когато става въпрос за поддържане на дентално здраве, не бива да се правят компромиси. Уверете се, че сте на правилното място и не правете своя избор единствено заради ниска цена. Зъбите заслужават дълготрайна инвестиция тъй като заемат основна роля в дълготрайното здраве и красивата усмивка.

В Medicare, ние работим единствено с доказани, опитни и квалифицирани специалисти по поставяне на дентални мостове във Варна. Всеки наш клиент е специален и ние държим на индивидуалното и персонално отношение. Преди да Ви посъветваме или да Ви насочим към дадена услуга или процедура, ние ще се запознаем в детайл със състоянието на Вашите зъби, Вашите желания и възможности. Единствено тогава ще си позволим да предложим решение, след като сме уверени, че то ще Ви донесе комфорт и удовлетворение.

Някои от причините, поради които нашите пациенти избират Medicare са:

Често задавани въпроси

Колко време отнема процедурата поставяне на зъбен мост?

Всяка услуга е различна, в зависимост от пациента и сложността на нейното изпълнение. Средно, времето, необходимо за поставяне на дентален мост е 1 час, но изработката от зъботехник отнема няколко дни.

От какво са направени зъбните мостове?

Съществуват различни видове зъбен мост. Мостът може да бъде циркониев, метало-керамика, адхезивен, керамичен и други. Различните видове зъбни мостове са на различни цени, и с различни качества, така че Вашият зъболекар от Medicare ще Ви консултира относно най-доброто решение за Вас.

Каква грижа е необходима за зъбния мост след поставяне?

За да поддържаме безупречна хигиена и да осигурим дълготрайност на денталния мост е необходимо да се грижим за него ежедневно. Съветваме нашите пациенти да почистват зъбния мост всеки ден. Това ще гарантира свеж дъх и ще премахне рискове от заболявания.

Каква е цената за изграждане на зъбен мост?

Цената за изграждане или поставяне на зъбен мост е различна за всеки пациент, в зависимост от материала, от който ще бъде създаден мостът. След като се запознаем с Вашите нужди, ние ще можем да предложим варианти за решение на проблема и ще предложим детайлна информация относно цените на услугата.

Мариана Георгиева
Мариана Георгиева
25 Януари 2024
Днес приключих ортодонтско лечение,проведено успешно от Д-р Станева- изключителен професионалист по моя преценка.Благодаря за човешкото отношение и грижа,прецизност и точност,освен високия професионализъм в работата! През последните две години съм лекувана и от доц.Маджова и д-р Чоканов,от които съм също изключително доволна от отношението към пациента,освен разбира се професионалната им работа. Адмирации за целия екип на Медико-дентален център Медикеър- лекари и асистенти! Лично аз ще продължа да им се доверявам!
Minko Monovski
Minko Monovski
19 Октомври 2023
After long time suffering with some tooths i was changed so many dentists and never have the help i was needed, then decide to risk and travel over 2000km to visit Medicare varna and my problems was solved. That's why toot's care is important, this place is amazing... Hardly recommend and the best one for me .. i was treated how supposed to be and I'm so glad that i risk and visit this magic place. They bring my smile and I'll never go to other dentist anymore whatever happens. Best place to get best treatment for your tooths. Thanks you so much guys
Desislava Popova
Desislava Popova
10 Октомври 2023
Работите ли със здравна каса?
Michelle Munton
Michelle Munton
5 Септември 2023
Patient centred dental practice. Good value for money. Excellent service, highly recommend a visit if you are looking at teeth whitening. Hygiene rating 10 out of 10
Dobrinka Kostova
Dobrinka Kostova
18 Август 2023
Останах очарована от професионалното отношение на всички в клиниката. Поставиха ми 24 циркониеви корони и резултата е страхотен! Чувствам се прекрасно с новата си усмивка. Благодаря ви! Поздрави, Добринка
Dzhanel Hasan
Dzhanel Hasan
12 Август 2023
Искам да изкажа своите най-искрени благодарности към д-р Нона Станева за нейната усърдна и меко казано перфектна работа лично към мен. Мога да кажа, че тя е един истински професионалист в това, което прави, както и че го прави с огромно желание! Препоръчвам я като най-добър ортодонт с две ръце! Изключително внимателна е и винаги грижовна, за което безкрайно много благодаря!
Stefan Zhilyov
Stefan Zhilyov
1 юли 2023
Много съм доволен. Водя децата, супер екип!
Silvena Dimova
Silvena Dimova
1 юли 2023
Млади, амбициозни, перфекционисти в работата си и хора в отношението си към малки и големи пациенти!
Николай Доцински
Николай Доцински
14 юни 2023
Екип от професионалисти! Благодаря Medicare!
Детска Дентална Медицина Във Варна

Вашето мнение е изключително важно за екипа на Medicare

Ще се радваме да отделите една минута и да оставите отзив за услугите на Medicare във Варна.

Здравето Ви е наша мисия!

Отзиви

От Нашите Пациенти

Dimitar Popov

Ползвам услугите, които предлага клиниката и съм много доволен. Всички в екипа са професионалисти в своята област.

Тургай Калинов

Място на което работят професионалисти отдадени на работата, давайки най-доброто от себе си. Многократно са ми помагали с всякакъв тип проблеми свързани със здравето на устната ми кухина! Препоръчвам!

Milen Lesemann

Място на което те посрещат вежливо. Професионалисти на които винаги може да се разчита на перфектен краен резултат. Препоръчвам силно.