Вече можете да ни откриете и в Медицински Комплекс Младост „Разберете повече“ ↓

Позвънете ни:

a
M

Достъпна ендодонтия във Варна

Бързо и ефикасно спиране на зъбобол

Трайни решения за болки в зъба с ендодонтия от Medicare

Страдате от зъбобол? Подозирате, че имате болни зъби и проблеми с кореновите канали? Нашите квалифицирани стоматолози във Варна са тук, за да Ви помогнат с решение от съвременната ендодонтия.

При нас можете да откриете богата палитра от качествени решения за спиране на зъбобол. С години опит в ендодонтията, ние ще предложим безболезнено и трайно решаване на проблема.

Ендодонтията се занимава предимно с лечението или премахването на възпален нерв в кореновите канали. Специалистите ни прилагат лечение на гранулом на зъб, изваждане на нерв или умъртвяване на нерв, в зависимост от състоянието на Вашите зъби. Всяко лечение е прецизно подбрано спрямо състоянието и нуждите на клиента. Независимо от избора на лечение, нашите специалисти ще почистят правилно третираната зона, ще дезинфекцират и ще се погрижат за каналите на зъбите.

Като експерти в съвременната ендодонтия, ние работим с иновативна ендодонтска система, която включва разнообразни лечения на коренови канали. Ние предлагаме ръчна и машинна интервенция, прелекуване, в случай на неуспешно лечение от миналото, достъп до дентален микроскоп и още.

Ендодонтия Във Варна
Ендодонтия От Професионален Екип Във Варна

Как да разберем, че имаме нужда от специалист по ендодонтия?

Често нашите клиенти споделят, че една от причините, поради която не са потърсили помощ за зъбобол, е страх от болезнени интервенции. Една от асоциациите за лекуване на нерв е, че процедурата е свързана с изключителна болка.

Това може и да е така, но не и в Medicare. Ние работим с технологии от последно поколение, които ни позволяват да лекуваме нашите пациенти безболезнено, като осигуряваме техния комфорт по време на процедурата. Всяка стъпка, от изолирането на зъба с кофердам, то обработката на кореновите канали под микроскоп и запълването им с висококачествени и надеждни материали, е извършена с прецизност и деликатност. Нашите специалисти са с богат опит и години стаж, което им позволява да работят без усложнения или болка за пациента.

Потърсете помощ за спиране на зъбобол като се свържете със специалист по ендодонтия ако:

  • Имате засилена чувствителност на определен зъб
  • Изпитвате постоянно болка в зъбите
  • Изпитвате дискомфорт или болка при приемане на топла или студена храна или напитки

Изберете ендодонтско лечение от най-високо ниво с Medicare. Колкото по-рано потърсите решение на проблема, толкова по-вероятно е специалистите да успеят да съживят и излекуват Вашия зъбен нерв, без да се налага екстракция на нерв.

Детска Дентална Медицина Във Варна

Вашето мнение е изключително важно за екипа на Medicare

Ще се радваме да отделите една минута и да оставите отзив за услугите на Medicare във Варна.

Здравето Ви е наша мисия!

Отзиви

От Нашите Пациенти

Dimitar Popov

Ползвам услугите, които предлага клиниката и съм много доволен. Всички в екипа са професионалисти в своята област.

Тургай Калинов

Място на което работят професионалисти отдадени на работата, давайки най-доброто от себе си. Многократно са ми помагали с всякакъв тип проблеми свързани със здравето на устната ми кухина! Препоръчвам!

Milen Lesemann

Място на което те посрещат вежливо. Професионалисти на които винаги може да се разчита на перфектен краен резултат. Препоръчвам силно.