Вече можете да ни откриете и в Медицински Комплекс Младост „Разберете повече“ ↓

Позвънете ни:

0887 191 113

a
M

Достъпна ендодонтия във Варна

Бързо и ефикасно спиране на болка в зъбите във Варна

Трайни решения за болки в зъба с ендодонтия от Medicare

Страдате от зъбобол? Подозирате, че имате болни зъби и проблеми с кореновите канали? Нашите зъболекари във Варна са тук, за да Ви помогнат с решение от съвременната ендодонтия.

При нас можете да откриете богата палитра от качествени решения за спиране на зъбобол. С години опит в ендодонтията, ние ще предложим безболезнено и трайно решаване на болката в зъбите.

Ендодонтията се занимава предимно с лечението или премахването на възпален нерв в кореновите канали. Специалистите ни прилагат лечение на гранулом на зъб, изваждане на нерв или умъртвяване на нерв, в зависимост от състоянието на Вашите зъби. Всяко лечение е прецизно подбрано спрямо състоянието и нуждите на клиента. Независимо от избора на лечение на болният зъб, нашите специалисти ще почистят правилно третираната зона, ще дезинфекцират и ще се погрижат за каналите на зъба.

Като експерти в съвременната ендодонтия, ние работим с иновативна ендодонтска система, която включва разнообразни лечения на коренови канали, както и изваждане на нерви от зъба. Ние предлагаме ръчна и машинна интервенция, прелекуване, в случай на неуспешно лечение от миналото, достъп до дентален микроскоп и още.

Ендодонтия Във Варна
Ендодонтия От Професионален Екип Във Варна

Как да разберем, че имаме нужда от специалист по ендодонтия?

Често нашите клиенти споделят, че една от причините, поради която не са потърсили помощ за зъбобол, е страх от болезнени интервенции. Една от погрешните асоциациите за лекуване на нерв е, че процедурата е свързана с изключителна болка.

Това не е така в Medicare. Ние работим с технологии от последно поколение, които ни позволяват да лекуваме болки в зъбите на нашите пациенти безболезнено, като осигуряваме техния комфорт по време на процедурата. Всяка стъпка, от изолирането на зъба с кофердам, до обработката на кореновите канали и ваденето на болните нерви под микроскоп и запълването им с висококачествени и надеждни материали, е извършена с прецизност и деликатност. Нашите специалисти са с богат опит и години стаж, което им позволява да работят без усложнения или болка за пациента.

Потърсете помощ за спиране на зъбобол като се свържете със специалист по ендодонтия ако:

  • Имате засилена чувствителност на определен зъб
  • Изпитвате постоянно болка в зъбите
  • Изпитвате дискомфорт или болка при приемане на топла или студена храна или напитки

Изберете ендодонтско лечение от най-високо ниво с Medicare. Колкото по-рано потърсите решение на проблема с болката в зъба, толкова по-вероятно е специалистите да успеят да съживят и излекуват Вашия зъбен нерв, без да се налага екстракция на нерв.

Какви са симптомите на възпален нерв на зъб?

Ако изпитвате постоянна или пулсираща болка в зъбите, имате увеличена чувствителност на определен зъб, или усещате силен дискомфорт (включително болка), когато приемате по-студени или горещи храни и напитки, то най-вероятно страдате от възпаление на нерва на този зъб.

Задължително ли е умъртвяването на нерва на зъба?

В случай, че реагирате навременно и не оставите проблема да се развие, а се обърнете към нас веднага щом усетите болка в зъба, възможно е да не се наложи изваждането на нерв, а само да се излекува болният зъб.

Какви са цените за ендодонтия?

Цените за ендодонтия зависят от необходимите интервенции и варират в различните случаи. Лекуването на болни съби е строго специфично и не винаги изисква екстракция на нерв, заради което и цените варират. Нашите специалисти ще могат да ви консултират и ще ви дадат най-точна оценка на състоянието на Вашите зъби, така че не се колебайте да запазите час в наш кабинет.

Мариана Георгиева
Мариана Георгиева
25 Януари 2024
Днес приключих ортодонтско лечение,проведено успешно от Д-р Станева- изключителен професионалист по моя преценка.Благодаря за човешкото отношение и грижа,прецизност и точност,освен високия професионализъм в работата! През последните две години съм лекувана и от доц.Маджова и д-р Чоканов,от които съм също изключително доволна от отношението към пациента,освен разбира се професионалната им работа. Адмирации за целия екип на Медико-дентален център Медикеър- лекари и асистенти! Лично аз ще продължа да им се доверявам!
Minko Monovski
Minko Monovski
19 Октомври 2023
After long time suffering with some tooths i was changed so many dentists and never have the help i was needed, then decide to risk and travel over 2000km to visit Medicare varna and my problems was solved. That's why toot's care is important, this place is amazing... Hardly recommend and the best one for me .. i was treated how supposed to be and I'm so glad that i risk and visit this magic place. They bring my smile and I'll never go to other dentist anymore whatever happens. Best place to get best treatment for your tooths. Thanks you so much guys
Desislava Popova
Desislava Popova
10 Октомври 2023
Работите ли със здравна каса?
Michelle Munton
Michelle Munton
5 Септември 2023
Patient centred dental practice. Good value for money. Excellent service, highly recommend a visit if you are looking at teeth whitening. Hygiene rating 10 out of 10
Dobrinka Kostova
Dobrinka Kostova
18 Август 2023
Останах очарована от професионалното отношение на всички в клиниката. Поставиха ми 24 циркониеви корони и резултата е страхотен! Чувствам се прекрасно с новата си усмивка. Благодаря ви! Поздрави, Добринка
Dzhanel Hasan
Dzhanel Hasan
12 Август 2023
Искам да изкажа своите най-искрени благодарности към д-р Нона Станева за нейната усърдна и меко казано перфектна работа лично към мен. Мога да кажа, че тя е един истински професионалист в това, което прави, както и че го прави с огромно желание! Препоръчвам я като най-добър ортодонт с две ръце! Изключително внимателна е и винаги грижовна, за което безкрайно много благодаря!
Stefan Zhilyov
Stefan Zhilyov
1 юли 2023
Много съм доволен. Водя децата, супер екип!
Silvena Dimova
Silvena Dimova
1 юли 2023
Млади, амбициозни, перфекционисти в работата си и хора в отношението си към малки и големи пациенти!
Николай Доцински
Николай Доцински
14 юни 2023
Екип от професионалисти! Благодаря Medicare!
Детска Дентална Медицина Във Варна

Вашето мнение е изключително важно за екипа на Medicare

Ще се радваме да отделите една минута и да оставите отзив за услугите на Medicare във Варна.

Здравето Ви е наша мисия!

Отзиви

От Нашите Пациенти

Dimitar Popov

Ползвам услугите, които предлага клиниката и съм много доволен. Всички в екипа са професионалисти в своята област.

Тургай Калинов

Място на което работят професионалисти отдадени на работата, давайки най-доброто от себе си. Многократно са ми помагали с всякакъв тип проблеми свързани със здравето на устната ми кухина! Препоръчвам!

Milen Lesemann

Място на което те посрещат вежливо. Професионалисти на които винаги може да се разчита на перфектен краен резултат. Препоръчвам силно.