Вече можете да ни откриете и в Медицински Комплекс Младост „Разберете повече“ ↓

Позвънете ни:

0887 191 113

a
M

Безцветни алайнери във Варна от Medicare

Алайнери за зъби, на които можете да разчитате

Прозрачни алайнери за изправяне на зъби

Дефектните или криви зъби са сред най-популярните проблеми при хората. Причините за зъбни изкривявания могат да са много, от генетично предразположение до неправилно израстване на зъбите или пък специфични травми. Този проблем причинява дискомфорт и е причина за неестетичен външен вид, но не само. Изкривените зъби могат да доведат до редица по-сериозни последици и усложнения.

Днес, нашите професионални ортодонти във Варна могат да предложат модерно решение, което да Ви помогне да възвърнете безупречността на усмивката. Въпреки, че преди време единственото предлагано решение от стоматолозите бяха брекетите, днес повечето пациенти предпочитат да се доверят на по-иновативна технология – невидими брекети за зъби. Те заемат главна роля в естетичната стоматология днес и предлагат достъпно и трайно решение за хора от всякаква възраст.

Безцветният алайнер за зъби от Medicare е създаден от термопластичен материал. Те са прозрачни шини, които се поставят върху зъбите. Невидимите алайнери са чудесен начин да се сдобиете с изрядно прави зъби без да се притеснявате от това как изглеждате – те са незабележими за околните.

Ето и някои от основните предимства на безцветните алайнери за зъби:

  • Незабележимо решение за кривите зъби
  • Алайнерите се премахват за хранене и хигиена
  • Лесна поддръжка
  • Достъпно решение
  • Безболезнено носене

В дентален център Medicare, ние ще Ви запознаем с процеса изправяне на изкривени зъби с алайнери в детайл и ще бъдем до Вас през всяка стъпка от процеса.

Поставяне На Алайнери
Перфектна усмивка във Варна от Медикеър

Поставяне на дентални алайнери във Варна

Нашите ортодонти са сред най-отличаващите се и опитни във Варна. Ние прецизно подбираме специалистите си, за да се уверим, че можем да предложим качествено решение за всеки клиент.

Ако се нуждаете от алайнер, свържете се с нас и ни позволете да се запознаем с Вашите нужди и очаквания. При нас можете да разчитате на цялостно решение, като ние ще се погрижим за всичко. На първо място, ще Ви поканим на преглед, който ще ни помогне да разгледаме в детайл състоянието на Вашите зъби. Ще вземем отпечатъци от зъбните дъги, които ще използваме за отливане на гипсови модели.

След като гипсовите модели са готови, следва изпращането им в лаборатория, която ще се погрижи за изработката на безцветните алайнери. Това се случва благодарение на висококачествени и модерни софтуерни технологии, които са способни да изработят перфектните зъбни алайнери чрез дигитален анализ на зъбите Ви. Софтуерът ще се погрижи за точното изчисление на подходящите градуси и наклони, които ще са нужни за преместването на зъбите докато носите алайнерите.

Изчисленията ще предоставят и информация относно стъпките, които трябва да се вземат, за да може пациентът да се радва на перфектно изправени зъби. Съществуват различни видове шини, в зависимост от тяхната твърдост. В зависимост от анализа, ние ще можем да Ви насочим към най-подходящото лечение. Лечението със зъбни алайнери продължава между четири и девет месеца, в зависимост от състоянието на Вашите зъби. Ако искате да научите повече за този метод за справяне с кривите зъби или да получите цени за алайнерите, свържете се с нас.

Какви са цените за алайнери във Варна?

Цените за поставяне на дентални алайнери варират в зависимост от специфичният случай. Необходимо е да запазите час за преглед, в който наш специалист ще може да се запознае с Вашите индивидуални нужди и да изготви най-оптималният вариант за изправяне на зъбите Ви с алайнери. Свържете се с нас!
Мариана Георгиева
Мариана Георгиева
25 Януари 2024
Днес приключих ортодонтско лечение,проведено успешно от Д-р Станева- изключителен професионалист по моя преценка.Благодаря за човешкото отношение и грижа,прецизност и точност,освен високия професионализъм в работата! През последните две години съм лекувана и от доц.Маджова и д-р Чоканов,от които съм също изключително доволна от отношението към пациента,освен разбира се професионалната им работа. Адмирации за целия екип на Медико-дентален център Медикеър- лекари и асистенти! Лично аз ще продължа да им се доверявам!
Minko Monovski
Minko Monovski
19 Октомври 2023
After long time suffering with some tooths i was changed so many dentists and never have the help i was needed, then decide to risk and travel over 2000km to visit Medicare varna and my problems was solved. That's why toot's care is important, this place is amazing... Hardly recommend and the best one for me .. i was treated how supposed to be and I'm so glad that i risk and visit this magic place. They bring my smile and I'll never go to other dentist anymore whatever happens. Best place to get best treatment for your tooths. Thanks you so much guys
Desislava Popova
Desislava Popova
10 Октомври 2023
Работите ли със здравна каса?
Michelle Munton
Michelle Munton
5 Септември 2023
Patient centred dental practice. Good value for money. Excellent service, highly recommend a visit if you are looking at teeth whitening. Hygiene rating 10 out of 10
Dobrinka Kostova
Dobrinka Kostova
18 Август 2023
Останах очарована от професионалното отношение на всички в клиниката. Поставиха ми 24 циркониеви корони и резултата е страхотен! Чувствам се прекрасно с новата си усмивка. Благодаря ви! Поздрави, Добринка
Dzhanel Hasan
Dzhanel Hasan
12 Август 2023
Искам да изкажа своите най-искрени благодарности към д-р Нона Станева за нейната усърдна и меко казано перфектна работа лично към мен. Мога да кажа, че тя е един истински професионалист в това, което прави, както и че го прави с огромно желание! Препоръчвам я като най-добър ортодонт с две ръце! Изключително внимателна е и винаги грижовна, за което безкрайно много благодаря!
Stefan Zhilyov
Stefan Zhilyov
1 юли 2023
Много съм доволен. Водя децата, супер екип!
Silvena Dimova
Silvena Dimova
1 юли 2023
Млади, амбициозни, перфекционисти в работата си и хора в отношението си към малки и големи пациенти!
Николай Доцински
Николай Доцински
14 юни 2023
Екип от професионалисти! Благодаря Medicare!
Детска Дентална Медицина Във Варна

Вашето мнение е изключително важно за екипа на Medicare

Ще се радваме да отделите една минута и да оставите отзив за услугите на Medicare във Варна.

Здравето Ви е наша мисия!

Отзиви

От Нашите Пациенти

Dimitar Popov

Ползвам услугите, които предлага клиниката и съм много доволен. Всички в екипа са професионалисти в своята област.

Тургай Калинов

Място на което работят професионалисти отдадени на работата, давайки най-доброто от себе си. Многократно са ми помагали с всякакъв тип проблеми свързани със здравето на устната ми кухина! Препоръчвам!

Milen Lesemann

Място на което те посрещат вежливо. Професионалисти на които винаги може да се разчита на перфектен краен резултат. Препоръчвам силно.