Вече можете да ни откриете и в Медицински Комплекс Младост „Разберете повече“ ↓

Позвънете ни:

0887 191 113

a
M

Лазерна стоматология във Варна с Medicare

Лечение на кариес с лазер от ново поколение

Безболезнено дентално лечение с лазер

Може би много от Вас асоциират посещението при зъболекар с неприятните, шумни и предизвикващи страх машинки, както и кървене от интервенциите, със скалпел. За щастие, днес вече съществува алтернатива, която е далеч по-приятна и гарантира същите, а дори и по-добри резултати от стандартният скалпел. Тази алтернатива е лазерът.

Ако искате да се насладите на далеч по-безболезнено дентално лечение, възползвайте се от нашата лазерна стоматология във Варна. Лазерите са съвременно решение, което позволява по-разнообразни видове лечения в денталната медицина и по-прецизни, контролирани интервенции. Благодарение на лазерната стоматология, нашите квалифицирани зъболекари във Варна могат да предложат богато разнообразие от дентални процедури в меките и твърди зъбни тъкани. При повечето от тези лечения с лазер не е необходима анестезия. Те са достатъчно комфортни и безболезнени.

Допълнително предимство от лазерната стоматология е, че се отличава с бърз възстановителен и оздравителен процес. Ето основните причини, поради които пациентите ни избират да се доверят на лазерна стоматология:

  • По-бързо лечение
  • По-удобно решение за пациента
  • Достъпна услуга
  • Прецизни интервенции
  • Понижено кървене
  • Не е необходима упойка
Лазерна Стоматология Във Варна
Лазерна стоматология Варна

Защо да изберем лазерно лечение на зъби във Варна с Medicare

За да бъдете уверени, че правите правилния избор, попитайте за типа лазер, който посещавания от Вас медико-дентален център използва. В Medicarе, ние инвестираме в най-добрите установени на пазара марки, и работим със сигурни партньори, които знаем, че предлагат безкомпромисно качество. Лазерната стоматология, която нашите опитни стоматолози предлагат, е сред най-модерната и иновативна на пазара в момента, не само в България, но и в света.

От момента, в който стъпите в нашия стоматологичен център, ще бъдете посрещнати с усмивка от любезни и приветливи експерти. Нашите квалифицирани специалисти ще Ви накарат да се чувствате комфортно, независимо от това колко сложен е Вашият дентален проблем.

При нас можете да откриете цялостно решение на всички стоматологични болести или неразположения. Тук ще можете да получите както лечение на кариес с лазер, така и лазерно лечение на киста на зъб, и други видове лечение на зъби с лазер на отлични цени. За нас е важно да имаме възможността да предлагаме качествени услуги, които трайно разрешават проблемите на нашите пациенти. Именно затова, всеки специалист от нашия медико-дентален център преминава през постоянни обучения, с цел усъвършенстване.

Не губете повече време и се погрижете за Вашето дентално здраве! Свържете се с нас и ни позволете да Ви запознаем с нашите услуги в повече детайл.

Мариана Георгиева
Мариана Георгиева
25 Януари 2024
Днес приключих ортодонтско лечение,проведено успешно от Д-р Станева- изключителен професионалист по моя преценка.Благодаря за човешкото отношение и грижа,прецизност и точност,освен високия професионализъм в работата! През последните две години съм лекувана и от доц.Маджова и д-р Чоканов,от които съм също изключително доволна от отношението към пациента,освен разбира се професионалната им работа. Адмирации за целия екип на Медико-дентален център Медикеър- лекари и асистенти! Лично аз ще продължа да им се доверявам!
Minko Monovski
Minko Monovski
19 Октомври 2023
After long time suffering with some tooths i was changed so many dentists and never have the help i was needed, then decide to risk and travel over 2000km to visit Medicare varna and my problems was solved. That's why toot's care is important, this place is amazing... Hardly recommend and the best one for me .. i was treated how supposed to be and I'm so glad that i risk and visit this magic place. They bring my smile and I'll never go to other dentist anymore whatever happens. Best place to get best treatment for your tooths. Thanks you so much guys
Desislava Popova
Desislava Popova
10 Октомври 2023
Работите ли със здравна каса?
Michelle Munton
Michelle Munton
5 Септември 2023
Patient centred dental practice. Good value for money. Excellent service, highly recommend a visit if you are looking at teeth whitening. Hygiene rating 10 out of 10
Dobrinka Kostova
Dobrinka Kostova
18 Август 2023
Останах очарована от професионалното отношение на всички в клиниката. Поставиха ми 24 циркониеви корони и резултата е страхотен! Чувствам се прекрасно с новата си усмивка. Благодаря ви! Поздрави, Добринка
Dzhanel Hasan
Dzhanel Hasan
12 Август 2023
Искам да изкажа своите най-искрени благодарности към д-р Нона Станева за нейната усърдна и меко казано перфектна работа лично към мен. Мога да кажа, че тя е един истински професионалист в това, което прави, както и че го прави с огромно желание! Препоръчвам я като най-добър ортодонт с две ръце! Изключително внимателна е и винаги грижовна, за което безкрайно много благодаря!
Stefan Zhilyov
Stefan Zhilyov
1 юли 2023
Много съм доволен. Водя децата, супер екип!
Silvena Dimova
Silvena Dimova
1 юли 2023
Млади, амбициозни, перфекционисти в работата си и хора в отношението си към малки и големи пациенти!
Николай Доцински
Николай Доцински
14 юни 2023
Екип от професионалисти! Благодаря Medicare!
Детска Дентална Медицина Във Варна

Вашето мнение е изключително важно за екипа на Medicare

Ще се радваме да отделите една минута и да оставите отзив за услугите на Medicare във Варна.

Здравето Ви е наша мисия!

Отзиви

От Нашите Пациенти

Dimitar Popov

Ползвам услугите, които предлага клиниката и съм много доволен. Всички в екипа са професионалисти в своята област.

Тургай Калинов

Място на което работят професионалисти отдадени на работата, давайки най-доброто от себе си. Многократно са ми помагали с всякакъв тип проблеми свързани със здравето на устната ми кухина! Препоръчвам!

Milen Lesemann

Място на което те посрещат вежливо. Професионалисти на които винаги може да се разчита на перфектен краен резултат. Препоръчвам силно.