Вече можете да ни откриете и в Медицински Комплекс Младост „Разберете повече“ ↓

Позвънете ни:

a
M

Зъбни Импланти от Medicare

Върни усмивката на своето лице!

Какво представляват зъбните импланти?

Имплантирането на зъб е модерно и иновативно решение, което позволява да се реши проблем с липсващ зъб или липсващи зъби. Зъбният имплант е изкуствен зъб от високо качество, който внимателно се поставя (присажда) в челюстните кости и замества изгубените зъби. Имплантирането на зъби е процедура, която замества корените на зъбите с винтови стълбове и предоставя трайно, функционално, устойчиво и ефикасно решение на повредени или липсващи зъби.

Нашите зъбни импланти във Варна са дългосрочна инвестиция във Вашето здраве, която несъмнено е със задоволителна възвръщаемост. Усмихвайте се с увереност!

Видове зъбни импланти
Зъбни импланти във Варна от Медикеър

Видове зъбни импланти

Зъбните импланти се различават според материалите, използвани за изработка и други фактори. Зъбните импланти се разделят на три основни вида:

  • Титаниеви и циркониеви: За разлика от титаниевите зъбни импланти, циркониевите не са често срещани като решение. Повечето импланти разчитат на титаниева изработка като по-сигурен и качествен вариант.
  • Едночастови и двучастови: Едночастовите зъбни импланти често се асоциират с множество недостатъци, за разлика от двучастовите зъбни импланти. От друга страна, тяхното основно предимство е, че не са повод за притеснение за задържането на бактерии поради липсващия процеп. Двучастовите зъбни импланти предоставят възможност за точно взимане на отпечатък, прецизна изработка и фиксиране на короната. Нашите зъбни импланти са изцяло двучастови импланти.
  • С гладка или грапава повърхност: Имплантите предлагат два вида повърхност – гладка и грапава. В зависимост от повърхността на импланта се определя свързването му с костта, използвайки прорастване на костни клетки.
Зъбни Импланти Във Варна
Най- Добро Качество Зъбни Импланти

Защо да изберете импланти от Medicare във Варна

Благодарение на години опит и отдаденост, Medicare предлага едни от най-качествените зъбни импланти във Варна. Нашият екип е съставен от обучени, тренирани и опитни зъболекари, които подхождат с отдаденост към всеки нов пациент. При нас можете да откриете:

  • Разнообразие от видове зъбни импланти;
  • Достъпни цени;
  • Прецизно поставяне;
  • Подкрепа и професионални съвети след поставянето на импланти.

Чрез подробни тестове и анализи ние ще изберем правилното решение за Вас, уверявайки се, че ще се наслаждавате на комфорт и увереност. Свържете се с нас за консултация и не се притеснявайте да зададете Вашите въпроси. Ние с удоволствие ще Ви помогнем да направите първите крачки към здрава и красива усмивка.

Често задавани въпроси

Кои са най-добрите импланти?

Съществува разнообразие от видове зъбни импланти и всеки един вид е подходящ за определена ситуация. Ако искате да разберете кои са най-добрите импланти за Вас, препоръката ни е да ни посетите за първоначална консултация и преглед. Така ще можем да Ви насочим към правилния отговор и да Ви предоставим информация относно това защо вярваме, че избраните импланти са най-добрите във Вашия случай.

Болезнено ли е поставянето на зъбни импланти?

Не, поставянето на дентален имплант не е болезнено, ако е прецизно и успешно. По време на процедурата ще Ви бъде поставена локална упойка. Необходими са около 30 минути за успешното поставяне на зъбен имплант. След края на процедурата ще можете да се насладите дори на най-твърдите храни, без да страдате от усилена чувствителност.

Кога е най-подходящо да се поставят имплантите?

Най-подходящото време за поставяне на зъбен имплант е веднага след премахването на зъба или до година след екстракцията на зъб. По този начин се гарантира максималното запазване на костта и венеца в близост до премахнатия зъб. Това лечение е свързано само с една хирургична процедура и поставяне на упойка само един път, което помага на пациента да премине през лечението с по-малко травма. В случаи, в които е наложително да се изчака след изваждането на зъба, ние поставяме колагенови конуси в раната, които позволяват бързото възстановяване и запазване нивото на костта.

Колко струва имплантиране на зъб?

Един от най-често срещаните въпроси от пациенти е колко струва един зъбен имплант. Не съществува един единствен отговор на въпроса колко струва зъбен имплант, поради наличието на редица фактори, които е необходимо да бъдат взети предвид. Калкулирането на цени за зъбен имплант включва възнаграждението на лекаря, цената на импланта, както и хонорара на зъботехника, който ще изработи короната. Съществуват и допълнителни услуги, които е вероятно да бъдат необходими като например поставяне на временна корона, поставяне на изкуствен мост и други. Тези услуги също увеличават началната цена.

Детска Дентална Медицина Във Варна

Вашето мнение е изключително важно за екипа на Medicare

Ще се радваме да отделите една минута и да оставите отзив за услугите на Medicare във Варна.

Здравето Ви е наша мисия!

Отзиви

От Нашите Пациенти

Dimitar Popov

Ползвам услугите, които предлага клиниката и съм много доволен. Всички в екипа са професионалисти в своята област.

Тургай Калинов

Място на което работят професионалисти отдадени на работата, давайки най-доброто от себе си. Многократно са ми помагали с всякакъв тип проблеми свързани със здравето на устната ми кухина! Препоръчвам!

Milen Lesemann

Място на което те посрещат вежливо. Професионалисти на които винаги може да се разчита на перфектен краен резултат. Препоръчвам силно.