Вече можете да ни откриете и в Медицински Комплекс Младост „Разберете повече“ ↓

Позвънете ни:

0887 191 113

a
M

Зъбни Импланти от Medicare

Върни усмивката на своето лице!

НЗОК

Услуги на изплащане с

НЗОК

Какво представляват зъбните импланти?

Имплантирането на зъб е модерно и иновативно решение, което позволява да се реши проблем с липсващ зъб или липсващи зъби. Зъбният имплант е изкуствен зъб от високо качество, който внимателно се поставя (присажда) в челюстните кости и замества изгубените зъби. Имплантирането на зъби е процедура, която замества корените на зъбите с винтови стълбове и предоставя трайно, функционално, устойчиво и ефикасно решение на повредени или липсващи зъби.

Нашите зъбни импланти във Варна са дългосрочна инвестиция във Вашето здраве, която несъмнено е със задоволителна възвръщаемост. Усмихвайте се с увереност!

Видове зъбни импланти
Зъбни импланти във Варна от Медикеър

Видове зъбни импланти

Зъбните импланти се различават според материалите, използвани за изработка и други фактори. Зъбните импланти се разделят на три основни вида:

  • Титаниеви и циркониеви: За разлика от титаниевите зъбни импланти, циркониевите не са често срещани като решение. Повечето импланти разчитат на титаниева изработка като по-сигурен и качествен вариант.
  • Едночастови и двучастови: Едночастовите зъбни импланти често се асоциират с множество недостатъци, за разлика от двучастовите зъбни импланти. От друга страна, тяхното основно предимство е, че не са повод за притеснение за задържането на бактерии поради липсващия процеп. Двучастовите зъбни импланти предоставят възможност за точно взимане на отпечатък, прецизна изработка и фиксиране на короната. Нашите зъбни импланти са изцяло двучастови импланти.
  • С гладка или грапава повърхност: Имплантите предлагат два вида повърхност – гладка и грапава. В зависимост от повърхността на импланта се определя свързването му с костта, използвайки прорастване на костни клетки.
Зъбни Импланти Във Варна
Най- Добро Качество Зъбни Импланти

Защо да изберете импланти от Medicare във Варна

Благодарение на години опит и отдаденост, Medicare предлага едни от най-качествените зъбни импланти във Варна. Нашият екип е съставен от обучени, тренирани и опитни зъболекари, които подхождат с отдаденост към всеки нов пациент. При нас можете да откриете:

  • Разнообразие от видове зъбни импланти;
  • Достъпни цени;
  • Прецизно поставяне;
  • Подкрепа и професионални съвети след поставянето на импланти.

Чрез подробни тестове и анализи ние ще изберем правилното решение за Вас, уверявайки се, че ще се наслаждавате на комфорт и увереност. Свържете се с нас за консултация и не се притеснявайте да зададете Вашите въпроси. Ние с удоволствие ще Ви помогнем да направите първите крачки към здрава и красива усмивка.
Освен за поставяне на зъбни импланти, можете да разчитате на нашите специалисти и ако се нуждаете от циркониеви коронки, композитни фасети, брекети, или бондинг на зъби.

Често задавани въпроси

Кои са най-добрите импланти?

Съществува разнообразие от видове зъбни импланти и всеки един вид е подходящ за определена ситуация. Ако искате да разберете кои са най-добрите импланти за Вас, препоръката ни е да ни посетите за първоначална консултация и преглед. Така ще можем да Ви насочим към правилния отговор и да Ви предоставим информация относно това защо вярваме, че избраните импланти са най-добрите във Вашия случай.

Болезнено ли е поставянето на зъбни импланти?

Не, поставянето на дентален имплант не е болезнено, ако е прецизно и успешно. По време на процедурата ще Ви бъде поставена локална упойка. Необходими са около 30 минути за успешното поставяне на зъбен имплант. След края на процедурата ще можете да се насладите дори на най-твърдите храни, без да страдате от усилена чувствителност.

Кога е най-подходящо да се поставят имплантите?

Най-подходящото време за поставяне на зъбен имплант е веднага след премахването на зъба или до година след екстракцията на зъб. По този начин се гарантира максималното запазване на костта и венеца в близост до премахнатия зъб. Това лечение е свързано само с една хирургична процедура и поставяне на упойка само един път, което помага на пациента да премине през лечението с по-малко травма. В случаи, в които е наложително да се изчака след изваждането на зъба, ние поставяме колагенови конуси в раната, които позволяват бързото възстановяване и запазване нивото на костта.

Колко струва имплантиране на зъб?

Един от най-често срещаните въпроси от пациенти е колко струва един зъбен имплант. Не съществува един единствен отговор на въпроса колко струва зъбен имплант, поради наличието на редица фактори, които е необходимо да бъдат взети предвид. Калкулирането на цени за зъбен имплант включва възнаграждението на лекаря, цената на импланта, както и хонорара на зъботехника, който ще изработи короната. Съществуват и допълнителни услуги, които е вероятно да бъдат необходими като например поставяне на временна корона, поставяне на изкуствен мост и други. Тези услуги също увеличават началната цена.

Мариана Георгиева
Мариана Георгиева
25 Януари 2024
Днес приключих ортодонтско лечение,проведено успешно от Д-р Станева- изключителен професионалист по моя преценка.Благодаря за човешкото отношение и грижа,прецизност и точност,освен високия професионализъм в работата! През последните две години съм лекувана и от доц.Маджова и д-р Чоканов,от които съм също изключително доволна от отношението към пациента,освен разбира се професионалната им работа. Адмирации за целия екип на Медико-дентален център Медикеър- лекари и асистенти! Лично аз ще продължа да им се доверявам!
Minko Monovski
Minko Monovski
19 Октомври 2023
After long time suffering with some tooths i was changed so many dentists and never have the help i was needed, then decide to risk and travel over 2000km to visit Medicare varna and my problems was solved. That's why toot's care is important, this place is amazing... Hardly recommend and the best one for me .. i was treated how supposed to be and I'm so glad that i risk and visit this magic place. They bring my smile and I'll never go to other dentist anymore whatever happens. Best place to get best treatment for your tooths. Thanks you so much guys
Desislava Popova
Desislava Popova
10 Октомври 2023
Работите ли със здравна каса?
Michelle Munton
Michelle Munton
5 Септември 2023
Patient centred dental practice. Good value for money. Excellent service, highly recommend a visit if you are looking at teeth whitening. Hygiene rating 10 out of 10
Dobrinka Kostova
Dobrinka Kostova
18 Август 2023
Останах очарована от професионалното отношение на всички в клиниката. Поставиха ми 24 циркониеви корони и резултата е страхотен! Чувствам се прекрасно с новата си усмивка. Благодаря ви! Поздрави, Добринка
Dzhanel Hasan
Dzhanel Hasan
12 Август 2023
Искам да изкажа своите най-искрени благодарности към д-р Нона Станева за нейната усърдна и меко казано перфектна работа лично към мен. Мога да кажа, че тя е един истински професионалист в това, което прави, както и че го прави с огромно желание! Препоръчвам я като най-добър ортодонт с две ръце! Изключително внимателна е и винаги грижовна, за което безкрайно много благодаря!
Stefan Zhilyov
Stefan Zhilyov
1 юли 2023
Много съм доволен. Водя децата, супер екип!
Silvena Dimova
Silvena Dimova
1 юли 2023
Млади, амбициозни, перфекционисти в работата си и хора в отношението си към малки и големи пациенти!
Николай Доцински
Николай Доцински
14 юни 2023
Екип от професионалисти! Благодаря Medicare!
Детска Дентална Медицина Във Варна

Вашето мнение е изключително важно за екипа на Medicare

Ще се радваме да отделите една минута и да оставите отзив за услугите на Medicare във Варна.

Здравето Ви е наша мисия!

Отзиви

От Нашите Пациенти

Dimitar Popov

Ползвам услугите, които предлага клиниката и съм много доволен. Всички в екипа са професионалисти в своята област.

Тургай Калинов

Място на което работят професионалисти отдадени на работата, давайки най-доброто от себе си. Многократно са ми помагали с всякакъв тип проблеми свързани със здравето на устната ми кухина! Препоръчвам!

Milen Lesemann

Място на което те посрещат вежливо. Професионалисти на които винаги може да се разчита на перфектен краен резултат. Препоръчвам силно.