Вече можете да ни откриете и в Медицински Комплекс Младост „Разберете повече“ ↓

Позвънете ни:

a
M

Керамични и композитни фасети във Варна от Medicare

Върни усмивката на своето лице!

Какво представляват фасетите за зъби?

Фасетите са ефективно решение за подобряването на цвета, формата, структурата, и размера на зъбите. Освен това, поставянето на фасети е практика, която гарантира перфектното подреждане на зъбите. Фасети се слагат в зледните ситуации:

  • За да коригирате усмивката си;
  • За да премахнете оцветявания по зъбите;
  • За да коригирате формата на зъбите;
  • За да премахнете разстояния между зъбите.

Фасетите представляват изключително тънки покрития от естетичен материал, които се поставят върху зъбната повърхност. Нашите експерти могат да предложат фасети за зъби от различни материали, различно качество и на различни цени. Свържете се с нас за консултация и преглед и ни позволете да Ви помогнем за възвръщането на Вашата красива усмивка.

Видове зъбни фасети

Нашите зъболекари във Варна работят с няколко вида фасети за зъби. Това ни позволява да предложим точното решение за всеки пациент спрямо неговите изисквания и нужди.

  • Порцеланови (керамични) фасети и фотополимерни (композитни) фасети: Два от основните вида фасети са порцеланови фасети или керамични фасети и композитни фасети, още познати като фотополимерни. Относно керамични фасети и техните цени е важно да се знае, че те са обикновено по-скъпи от цените на повечето фотополимерни фасети. Порцелановите фасети са почти неразличими от естествените зъби и изискват отнемането на по-малко от милиметър от зъба, което ги прави по-щадящия подход. Този вид фасети не са податливи на оцветявания и не изискват специална поддръжка. Композитните фасети, от своя страна, са по-достъпни и могат бързо да бъдат поправени при повреда.
  • Директни и индиректни фасети: Разликата между директни и индиректни фасети е, че индиректните фасети се подготвят с помощта на зъботехник в зъботехническа лаборатория, докато директните фасети се създават директно върху зъбите с помощта на дентален лекар. Фотополимерните фасети са директни поради способността на фотополимера да се поставя в пластично състояние, за да бъде моделиран лесно. От друга страна, индиректните фасети биват порцеланови и фотополимерни.
  • Фасети без изпиляване на зъбите и фасети с изпиляване на зъбите: В случаи, когато пациентът е с малки зъби или без видими разстояния между тях, и желае леки корекции, специалистът ще препоръча фасети без изпиляване на зъбите. Често за тази процедура се използват композитни фасети. От друга страна, ако пациентът се нуждае от по-драстични промени, препоръчителни са фасетите с изпиляване на зъбите. Те са по-често срещаната практика и гарантират по-голям обем за естетичния материал.

Фасетите са подходящи при нарушение във визията или структурата на зъба, докато циркониевите коронки са решение при счупен или разрушен зъб.

Защо да изберете фасети във Варна от Medicare?

Изборът на дентален специалист, който ще е отговорен за поставянето на Вашите фасети за зъби е важно решение, което ще определи комфорта, здравето и увереността Ви в бъдеще. Избирайки Medicare, Вие можете да се възползвате от дългогодишния опит на нашите сертифицирани, образовани и опитни професионалисти. Екипът ни се състои от отдадени и квалифицирани зъбни експерти, които са винаги готови да помогнат. Ние ще бъдем до Вас през всяка стъпка от процеса и ще Ви предоставим цялата необходима информация за вземането на правилно решение. Ако търсите надеждно решение и достъпни цени за зъбни фасети във Варна, Medicare е правилният избор.
Модерен Зъболекарски Кабинет От Медикеър

Често задавани въпроси

Колко дълго издържат фасетите?

Трайността на зъбните фасети се определя от материала, който се използва, поддръжката от страна на пациента, както и други фактори. Средно се счита, че качествените керамични зъбни фасети са в перфектно състояние до 10 или 15 години след поставянето им. За да удължите трайността на зъбните фасети, уверете се, че полагате правилна грижа за тях.

Каква е цената на зъбните фасети?

Цените за зъбни фасети са различни според материала, който е използван, процедурата, която се изисква, както и множество допълнителни фактори. Нашите експерти работят с различни фасети като фотополимерни фасети или циркониеви фасети, керамични фасети и други. Ако искате да разберете повече за цените на поставянето на зъбни фасети, свържете се с нас за повече информация. Посещението и консултацията ще ни помогне да разберем от какво точно се нуждаете, за да изготвим персонализиран план.

Безопасни ли са фасетите?

Зъбните фасети са един от най-безопасните и сигурни начини да се справите с несъвършенствата по зъбите. Те са популярен и предпочитан метод от хора на всякаква възраст, поради тяхната успеваемост и липса на риск. Поставянето на фасети не изисква интензивно третиране или процедури, които биха могли да навредят на зъба или зъбните нерви. Напротив, за поставянето на зъбни фасети е нужна съвсем лека подготовка

Имам ли нужда от фасети?

Ако не сте сигурни дали имате нужда от фасети, препоръчително е да се свържете с нашите специалисти за преглед и консултация. Чрез анализ на състоянието на зъбите, нашите дентални експерти ще могат да посочат откритите притеснения или да Ви поздравят, че зъбите Ви са в перфектно състояние. Ако чувствате, че зъбите Ви страдат от несъвършенства, фасетите биха предложили достъпно и ефикасно решение.
Детска Дентална Медицина Във Варна

Вашето мнение е изключително важно за екипа на Medicare

Ще се радваме да отделите една минута и да оставите отзив за услугите на Medicare във Варна.

Здравето Ви е наша мисия!

Отзиви

От Нашите Пациенти

Dimitar Popov

Ползвам услугите, които предлага клиниката и съм много доволен. Всички в екипа са професионалисти в своята област.

Тургай Калинов

Място на което работят професионалисти отдадени на работата, давайки най-доброто от себе си. Многократно са ми помагали с всякакъв тип проблеми свързани със здравето на устната ми кухина! Препоръчвам!

Milen Lesemann

Място на което те посрещат вежливо. Професионалисти на които винаги може да се разчита на перфектен краен резултат. Препоръчвам силно.