Вече можете да ни откриете и в Медицински Комплекс Младост „Разберете повече“ ↓

Позвънете ни:

0887 191 113

a
M

Керамични и композитни фасети във Варна от Medicare

Върни усмивката на своето лице!

Какво представляват фасетите за зъби?

Фасетите са ефективно решение за подобряването на цвета, формата, структурата, и размера на зъбите. Освен това, поставянето на фасети е практика, която гарантира перфектното подреждане на зъбите. Фасети се слагат в зледните ситуации:

  • За да коригирате усмивката си;
  • За да премахнете оцветявания по зъбите;
  • За да коригирате формата на зъбите;
  • За да премахнете разстояния между зъбите.

Фасетите представляват изключително тънки покрития от естетичен материал, които се поставят върху зъбната повърхност. Нашите експерти могат да предложат фасети за зъби от различни материали, различно качество и на различни цени. Свържете се с нас за консултация и преглед и ни позволете да Ви помогнем за възвръщането на Вашата красива усмивка.

Видове зъбни фасети

Нашите зъболекари във Варна работят с няколко вида фасети за зъби. Това ни позволява да предложим точното решение за всеки пациент спрямо неговите изисквания и нужди.

  • Порцеланови (керамични) фасети и фотополимерни (композитни) фасети: Два от основните вида фасети са порцеланови фасети или керамични фасети и композитни фасети, още познати като фотополимерни. Относно керамични фасети и техните цени е важно да се знае, че те са обикновено по-скъпи от цените на повечето фотополимерни фасети. Порцелановите фасети са почти неразличими от естествените зъби и изискват отнемането на по-малко от милиметър от зъба, което ги прави по-щадящия подход. Този вид фасети не са податливи на оцветявания и не изискват специална поддръжка. Композитните фасети, от своя страна, са по-достъпни и могат бързо да бъдат поправени при повреда.
  • Директни и индиректни фасети: Разликата между директни и индиректни фасети е, че индиректните фасети се подготвят с помощта на зъботехник в зъботехническа лаборатория, докато директните фасети се създават директно върху зъбите с помощта на дентален лекар. Фотополимерните фасети са директни поради способността на фотополимера да се поставя в пластично състояние, за да бъде моделиран лесно. От друга страна, индиректните фасети биват порцеланови и фотополимерни.
  • Фасети без изпиляване на зъбите и фасети с изпиляване на зъбите: В случаи, когато пациентът е с малки зъби или без видими разстояния между тях, и желае леки корекции, специалистът ще препоръча фасети без изпиляване на зъбите. Често за тази процедура се използват композитни фасети. От друга страна, ако пациентът се нуждае от по-драстични промени, препоръчителни са фасетите с изпиляване на зъбите. Те са по-често срещаната практика и гарантират по-голям обем за естетичния материал.

Фасетите са подходящи при нарушение във визията или структурата на зъба, докато циркониевите коронки са решение при счупен или разрушен зъб.

Защо да изберете фасети във Варна от Medicare?

Изборът на дентален специалист, който ще е отговорен за поставянето на Вашите фасети за зъби е важно решение, което ще определи комфорта, здравето и увереността Ви в бъдеще. Избирайки Medicare, Вие можете да се възползвате от дългогодишния опит на нашите сертифицирани, образовани и опитни професионалисти. Екипът ни се състои от отдадени и квалифицирани зъбни експерти, които са винаги готови да помогнат. Ние ще бъдем до Вас през всяка стъпка от процеса и ще Ви предоставим цялата необходима информация за вземането на правилно решение. Ако търсите надеждно решение и достъпни цени за зъбни фасети във Варна, Medicare е правилният избор.
Модерен Зъболекарски Кабинет От Медикеър

Често задавани въпроси

Колко дълго издържат фасетите?

Трайността на зъбните фасети се определя от материала, който се използва, поддръжката от страна на пациента, както и други фактори. Средно се счита, че качествените керамични зъбни фасети са в перфектно състояние до 10 или 15 години след поставянето им. За да удължите трайността на зъбните фасети, уверете се, че полагате правилна грижа за тях.

Каква е цената на зъбните фасети?

Цените за зъбни фасети са различни според материала, който е използван, процедурата, която се изисква, както и множество допълнителни фактори. Нашите експерти работят с различни фасети като фотополимерни фасети или циркониеви фасети, керамични фасети и други. Ако искате да разберете повече за цените на поставянето на зъбни фасети, свържете се с нас за повече информация. Посещението и консултацията ще ни помогне да разберем от какво точно се нуждаете, за да изготвим персонализиран план.

Безопасни ли са фасетите?

Зъбните фасети са един от най-безопасните и сигурни начини да се справите с несъвършенствата по зъбите. Те са популярен и предпочитан метод от хора на всякаква възраст, поради тяхната успеваемост и липса на риск. Поставянето на фасети не изисква интензивно третиране или процедури, които биха могли да навредят на зъба или зъбните нерви. Напротив, за поставянето на зъбни фасети е нужна съвсем лека подготовка

Имам ли нужда от фасети?

Ако не сте сигурни дали имате нужда от фасети, препоръчително е да се свържете с нашите специалисти за преглед и консултация. Чрез анализ на състоянието на зъбите, нашите дентални експерти ще могат да посочат откритите притеснения или да Ви поздравят, че зъбите Ви са в перфектно състояние. Ако чувствате, че зъбите Ви страдат от несъвършенства, фасетите биха предложили достъпно и ефикасно решение.
Мариана Георгиева
Мариана Георгиева
25 Януари 2024
Днес приключих ортодонтско лечение,проведено успешно от Д-р Станева- изключителен професионалист по моя преценка.Благодаря за човешкото отношение и грижа,прецизност и точност,освен високия професионализъм в работата! През последните две години съм лекувана и от доц.Маджова и д-р Чоканов,от които съм също изключително доволна от отношението към пациента,освен разбира се професионалната им работа. Адмирации за целия екип на Медико-дентален център Медикеър- лекари и асистенти! Лично аз ще продължа да им се доверявам!
Minko Monovski
Minko Monovski
19 Октомври 2023
After long time suffering with some tooths i was changed so many dentists and never have the help i was needed, then decide to risk and travel over 2000km to visit Medicare varna and my problems was solved. That's why toot's care is important, this place is amazing... Hardly recommend and the best one for me .. i was treated how supposed to be and I'm so glad that i risk and visit this magic place. They bring my smile and I'll never go to other dentist anymore whatever happens. Best place to get best treatment for your tooths. Thanks you so much guys
Desislava Popova
Desislava Popova
10 Октомври 2023
Работите ли със здравна каса?
Michelle Munton
Michelle Munton
5 Септември 2023
Patient centred dental practice. Good value for money. Excellent service, highly recommend a visit if you are looking at teeth whitening. Hygiene rating 10 out of 10
Dobrinka Kostova
Dobrinka Kostova
18 Август 2023
Останах очарована от професионалното отношение на всички в клиниката. Поставиха ми 24 циркониеви корони и резултата е страхотен! Чувствам се прекрасно с новата си усмивка. Благодаря ви! Поздрави, Добринка
Dzhanel Hasan
Dzhanel Hasan
12 Август 2023
Искам да изкажа своите най-искрени благодарности към д-р Нона Станева за нейната усърдна и меко казано перфектна работа лично към мен. Мога да кажа, че тя е един истински професионалист в това, което прави, както и че го прави с огромно желание! Препоръчвам я като най-добър ортодонт с две ръце! Изключително внимателна е и винаги грижовна, за което безкрайно много благодаря!
Stefan Zhilyov
Stefan Zhilyov
1 юли 2023
Много съм доволен. Водя децата, супер екип!
Silvena Dimova
Silvena Dimova
1 юли 2023
Млади, амбициозни, перфекционисти в работата си и хора в отношението си към малки и големи пациенти!
Николай Доцински
Николай Доцински
14 юни 2023
Екип от професионалисти! Благодаря Medicare!
Детска Дентална Медицина Във Варна

Вашето мнение е изключително важно за екипа на Medicare

Ще се радваме да отделите една минута и да оставите отзив за услугите на Medicare във Варна.

Здравето Ви е наша мисия!

Отзиви

От Нашите Пациенти

Dimitar Popov

Ползвам услугите, които предлага клиниката и съм много доволен. Всички в екипа са професионалисти в своята област.

Тургай Калинов

Място на което работят професионалисти отдадени на работата, давайки най-доброто от себе си. Многократно са ми помагали с всякакъв тип проблеми свързани със здравето на устната ми кухина! Препоръчвам!

Milen Lesemann

Място на което те посрещат вежливо. Професионалисти на които винаги може да се разчита на перфектен краен резултат. Препоръчвам силно.