Вече можете да ни откриете и в Медицински Комплекс Младост „Разберете повече“ ↓

Позвънете ни:

0887 191 113

a
M

Лазерно избелване на зъби във Варна с Medicare

Решението за бели и здрави зъби

Клинично избелване на зъби във Варна

Красивата усмивка е нещо, към което всички ние се стремим. Тя е признак за добра хигиена, здрави зъби, здраво тяло и приятен външен вид. Постигнете всичко това като се доверите на нашето професионално избелване на зъби във Варна.

Кабинетното избелване на зъби в Медико-Дентален Център Medicare се осъществява чрез лазер, използвайки една от най-иновативните и модерни технологии достъпни в денталната практика. След като се запознаем с Вас и състоянието на Вашите зъби, ние ще започнем с подготовката. Нашите специалисти ще почистят зъбната повърхност и ще премахнат насъбрана плака, зъбен камък и други налепи. След това, ние ще преминем към следващата стъпка, която е самото избелване.

Чрез употребата на гумени пластини, ние ще изолираме венците. Това ще ни позволи да поставим специален гел върху зъбите, който е създаден на основата на водороден пероксид. Водородният пероксид е избелващото вещество, което гарантира прекрасни резултати. Чрез разпадане на гела, той успешно прониква в емайла и премахва натрупванията на молекулярно ниво. Висококачественият лазер, който използваме в Medicare, активира гела. Процедурата се повтаря няколко пъти до постигане не желаните резултати.

Лазерното избелване на зъби прави възможно и частичното избелване на дентина. Това води до по-трайни резултати.

Свържете се с нашите зъболекари във Варна, за да запазите своят час за клинично избелване на зъби с лазер.

Избелване На Зъби От Медикеър

Кога е необходимо избелване на зъби при зъболекар?

Първото нещо, което прави впечатление в един човек, е неговата усмивка и устна хигиена. Състоянието на зъбите се вижда от километри разстояние. Необходимо е единствено да се усмихнете.

Оцветяването на зъбите е сред най-популярните проблеми при хора във всяка възраст и е повод за ниско самочувствие, знак за лоша устна хигиена и безспорно е сред най-често срещаните естетични проблеми. Зъбното оцветяване се получава от много фактори, като например:

  • Лоша хигиена
  • Тютюнопушене
  • Честа употреба на кафе
  • Употреба на специфични хранителни продукти
  • Заболявания
  • Стареене
  • Генетични причини

За съжаление, добрата поддръжка на устната хигиена не е гаранция срещу оцветяване на зъбите. В случай, че забележите промяна в цвета на Вашите зъби, зъбно пожълтяване и покафеняване, потърсете кабинетно избелване на зъби в специализирана дентална клиника като Medicare.

Защо да изберем клинично избелване на зъби с Medicare във Варна

Избелване на зъби при зъболекар е сред най-често търсените услуги в денталната медицина и естетичната стоматология. Дентална клиника Medicare е напълно оборудвана и подготвена да приеме всеки един клиент и да предложи иновативна и модерна услуга, която ще ви възвърне увереността и красивата усмивка.

При нас не е необходимо да чакате с месеци преди да можете да посетите нашия дентален кабинет във Варна. За нас е важно нашите клиенти да получат бърза обратна връзка и да имат възможността да се запознаят с наш специалист в кратък срок след запитване. Ние вярваме, че добрата дентална услуга е не само от безкомпромисно качество, но и е достъпна. Ще забележите, че нашите цени за професионално избелване на зъби във Варна са изключително достъпни и конкурентни.

Възползвайте се от опита и знанията на едни от най-отличаващите се специалисти в избелването на зъби и в денталната практика. Ние работим единствено с квалифицирани дентални професионалисти, които са отдадени на професията си и намират удоволствие в това да предлагат качествени решения на всеки клиент.

Не позволявайте на оцветените зъби да ви попречат да комуникирате с други, да се усмихвате и да се наслаждавате на всеки миг. Изберете Medicare и се насладете на:

Често задавани въпроси

Колко време трае процедурата избелване на зъби?

Средно, времето, необходимо за процедурата избелване на зъби е 30 минути.

Съществуват ли рискове от избелването на зъби?

Кабинетното избелване на зъби е напълно безопасно ако се извърши от специалист, който внимателно следва правилната методика. Съществуват някои притеснения относно избелването на зъби при деца под 16-годишна възраст, при бременни или кърмещи жени. Ако не сте сигурни дали процедурата е подходяща за Вас, обадете ни се! Ние сме тук за да отговорим на Вашите въпроси и да Ви насочим в правилната посока към бели и безупречни зъби.

Каква е цената за лазерно избелване на зъби?

Съществуват различни видове избелване на зъби. В зависимост от това, кое решение изберете Вие или е подходящо за Вас, цената ще е различна. Свържете се с нас и ни споделете какви са Вашите изисквания и очаквания. Така, ние ще можем да Ви предложим детайлна информация относно нашите цени.

Всеки ли може да се подложи на процедурата?

Процедурата избелване на зъби е подходяща за всеки. Нашите специалисти ще ви дадат съвети относно това дали процедурата е подходяща за Вас след Вашия преглед.
Мариана Георгиева
Мариана Георгиева
25 Януари 2024
Днес приключих ортодонтско лечение,проведено успешно от Д-р Станева- изключителен професионалист по моя преценка.Благодаря за човешкото отношение и грижа,прецизност и точност,освен високия професионализъм в работата! През последните две години съм лекувана и от доц.Маджова и д-р Чоканов,от които съм също изключително доволна от отношението към пациента,освен разбира се професионалната им работа. Адмирации за целия екип на Медико-дентален център Медикеър- лекари и асистенти! Лично аз ще продължа да им се доверявам!
Minko Monovski
Minko Monovski
19 Октомври 2023
After long time suffering with some tooths i was changed so many dentists and never have the help i was needed, then decide to risk and travel over 2000km to visit Medicare varna and my problems was solved. That's why toot's care is important, this place is amazing... Hardly recommend and the best one for me .. i was treated how supposed to be and I'm so glad that i risk and visit this magic place. They bring my smile and I'll never go to other dentist anymore whatever happens. Best place to get best treatment for your tooths. Thanks you so much guys
Desislava Popova
Desislava Popova
10 Октомври 2023
Работите ли със здравна каса?
Michelle Munton
Michelle Munton
5 Септември 2023
Patient centred dental practice. Good value for money. Excellent service, highly recommend a visit if you are looking at teeth whitening. Hygiene rating 10 out of 10
Dobrinka Kostova
Dobrinka Kostova
18 Август 2023
Останах очарована от професионалното отношение на всички в клиниката. Поставиха ми 24 циркониеви корони и резултата е страхотен! Чувствам се прекрасно с новата си усмивка. Благодаря ви! Поздрави, Добринка
Dzhanel Hasan
Dzhanel Hasan
12 Август 2023
Искам да изкажа своите най-искрени благодарности към д-р Нона Станева за нейната усърдна и меко казано перфектна работа лично към мен. Мога да кажа, че тя е един истински професионалист в това, което прави, както и че го прави с огромно желание! Препоръчвам я като най-добър ортодонт с две ръце! Изключително внимателна е и винаги грижовна, за което безкрайно много благодаря!
Stefan Zhilyov
Stefan Zhilyov
1 юли 2023
Много съм доволен. Водя децата, супер екип!
Silvena Dimova
Silvena Dimova
1 юли 2023
Млади, амбициозни, перфекционисти в работата си и хора в отношението си към малки и големи пациенти!
Николай Доцински
Николай Доцински
14 юни 2023
Екип от професионалисти! Благодаря Medicare!
Детска Дентална Медицина Във Варна

Вашето мнение е изключително важно за екипа на Medicare

Ще се радваме да отделите една минута и да оставите отзив за услугите на Medicare във Варна.

Здравето Ви е наша мисия!

Отзиви

От Нашите Пациенти

Dimitar Popov

Ползвам услугите, които предлага клиниката и съм много доволен. Всички в екипа са професионалисти в своята област.

Тургай Калинов

Място на което работят професионалисти отдадени на работата, давайки най-доброто от себе си. Многократно са ми помагали с всякакъв тип проблеми свързани със здравето на устната ми кухина! Препоръчвам!

Milen Lesemann

Място на което те посрещат вежливо. Професионалисти на които винаги може да се разчита на перфектен краен резултат. Препоръчвам силно.