Вече можете да ни откриете и в Медицински Комплекс Младост „Разберете повече“ ↓

Позвънете ни:

0887 191 113

a
M

Бърза и безболезнена екстракция на зъб с Medicare

Професионалният ни екип предлага достъпни цени за вадене на зъб и услуга с безкомпромисно качество

НЗОК

Услуги на изплащане с

НЗОК

Какво представлява екстракция на зъб и кога е необходима процедурата

Екстракция на зъб или изваждане на зъб понякога е наложителна процедура, която гарантира безболезненото отстраняване на зъб или корен без увреждане на околните тъкани. В Медико-дентален център Medicare, нашите експерти ще направят всичко възможно екстракцията на зъби да е последна спирка за наложителни случаи. Преди да се стигне до изваждане на зъб ще направим всичко възможно да третираме проблема и да спасим зъба.

Денталната хирургия предлага разнообразие от възможни операции за запазване на зъба чрез отстраняване на възникналите образования или инфекции. Въпреки това, липсата на правилна реакция навреме води нуждата от отстраняване на зъб. Ето и някои от най-популярните причини за екстракция на зъб:

  • Фрактуриран зъб
  • Ретиниран мъдрец
  • Нетретиран кариес
  • Екзацербирал гранулом
  • Инфектирани коренови канали
  • Пародонтално заболяване

В Medicare, ние предлагаме екстракция на мъдрец, екстракция на зъбен нерв, изваждане на корен на зъб и други процедури, според състоянието на Вашите зъби. Екстракцията на зъби може да е обикновена или хирургична екстракция. Обикновената екстракция на зъб е подходяща интервенция при пробил зъб, който се нуждае от изваждане. Хирургична екстракция на зъб е наложителна тогава, когато зъбите са дълбоко фрактурирани, ретинирани или частично ретинирани.

При нас можете да се възползвате от достъпна цена за вадене на зъб с пълна упойка както и от вадене на зъб по здравна каса .

Предимствата на вадене на зъб във Варна с Medicare

Повечето пациенти асоциират вадене на корен на зъб или вадене на нерв на зъб с болка, както и с дълъг и труден възстановителен процес. В Medicare, нашите специалисти ще предотвратят това За Вас ще се погрижи опитен и квалифициран зъбен хирург във Варна, който ще осигури минимална или никаква травма на околните тъкани, както и бързо заздравяване на венците след вадене на зъб, без наложителни допълнителни оперативни усложнения.

Независимо от това дали се нуждаете от екстракция на мъдрец или отстраняване на болен зъб, ние ще предложим не само качествена услуга, но ще се уверим, че разполагате с пълна информация относно как да се погрижите за Вашите зъби след процедурата. Ще Ви предложим експертно мнение и препоръки относно поддръжка на устната хигиена, за да се избегне всякакъв риск от инфекции.

Една от основните причини пациентите ни да се доверяват на денталния ни екип е фактът, че разполагаме с иновативна и професионална дентална техника и оборудване, което ни позволява да предложим изключително качество. При нас ще откриете модерно решение и достъпна цена за вадене на зъб във Варна. Запишете час при нас още сега и нека заедно намерим правилното решение за Вашите зъби.

Мариана Георгиева
Мариана Георгиева
25 Януари 2024
Днес приключих ортодонтско лечение,проведено успешно от Д-р Станева- изключителен професионалист по моя преценка.Благодаря за човешкото отношение и грижа,прецизност и точност,освен високия професионализъм в работата! През последните две години съм лекувана и от доц.Маджова и д-р Чоканов,от които съм също изключително доволна от отношението към пациента,освен разбира се професионалната им работа. Адмирации за целия екип на Медико-дентален център Медикеър- лекари и асистенти! Лично аз ще продължа да им се доверявам!
Minko Monovski
Minko Monovski
19 Октомври 2023
After long time suffering with some tooths i was changed so many dentists and never have the help i was needed, then decide to risk and travel over 2000km to visit Medicare varna and my problems was solved. That's why toot's care is important, this place is amazing... Hardly recommend and the best one for me .. i was treated how supposed to be and I'm so glad that i risk and visit this magic place. They bring my smile and I'll never go to other dentist anymore whatever happens. Best place to get best treatment for your tooths. Thanks you so much guys
Desislava Popova
Desislava Popova
10 Октомври 2023
Работите ли със здравна каса?
Michelle Munton
Michelle Munton
5 Септември 2023
Patient centred dental practice. Good value for money. Excellent service, highly recommend a visit if you are looking at teeth whitening. Hygiene rating 10 out of 10
Dobrinka Kostova
Dobrinka Kostova
18 Август 2023
Останах очарована от професионалното отношение на всички в клиниката. Поставиха ми 24 циркониеви корони и резултата е страхотен! Чувствам се прекрасно с новата си усмивка. Благодаря ви! Поздрави, Добринка
Dzhanel Hasan
Dzhanel Hasan
12 Август 2023
Искам да изкажа своите най-искрени благодарности към д-р Нона Станева за нейната усърдна и меко казано перфектна работа лично към мен. Мога да кажа, че тя е един истински професионалист в това, което прави, както и че го прави с огромно желание! Препоръчвам я като най-добър ортодонт с две ръце! Изключително внимателна е и винаги грижовна, за което безкрайно много благодаря!
Stefan Zhilyov
Stefan Zhilyov
1 юли 2023
Много съм доволен. Водя децата, супер екип!
Silvena Dimova
Silvena Dimova
1 юли 2023
Млади, амбициозни, перфекционисти в работата си и хора в отношението си към малки и големи пациенти!
Николай Доцински
Николай Доцински
14 юни 2023
Екип от професионалисти! Благодаря Medicare!
Детска Дентална Медицина Във Варна

Вашето мнение е изключително важно за екипа на Medicare

Ще се радваме да отделите една минута и да оставите отзив за услугите на Medicare във Варна.

Здравето Ви е наша мисия!

Отзиви

От Нашите Пациенти

Dimitar Popov

Ползвам услугите, които предлага клиниката и съм много доволен. Всички в екипа са професионалисти в своята област.

Тургай Калинов

Място на което работят професионалисти отдадени на работата, давайки най-доброто от себе си. Многократно са ми помагали с всякакъв тип проблеми свързани със здравето на устната ми кухина! Препоръчвам!

Milen Lesemann

Място на което те посрещат вежливо. Професионалисти на които винаги може да се разчита на перфектен краен резултат. Препоръчвам силно.