Вече можете да ни откриете и в Медицински Комплекс Младост „Разберете повече“ ↓

Позвънете ни:

a
M

Бърза и безболезнена екстракция на зъб с Medicare

Професионалният ни екип предлага достъпни цени за вадене на зъб и услуга с безкомпромисно качество

Какво представлява екстракция на зъб и кога е необходима процедурата

Екстракция на зъб или изваждане на зъб понякога е наложителна процедура, която гарантира безболезненото отстраняване на зъб или корен без увреждане на околните тъкани. В Медико-дентален център Medicare, нашите експерти ще направят всичко възможно екстракцията на зъби да е последна спирка за наложителни случаи. Преди да се стигне до изваждане на зъб ще направим всичко възможно да третираме проблема и да спасим зъба.

Денталната хирургия предлага разнообразие от възможни операции за запазване на зъба чрез отстраняване на възникналите образования или инфекции. Въпреки това, липсата на правилна реакция навреме води нуждата от отстраняване на зъб. Ето и някои от най-популярните причини за екстракция на зъб:

  • Фрактуриран зъб
  • Ретиниран мъдрец
  • Нетретиран кариес
  • Екзацербирал гранулом
  • Инфектирани коренови канали
  • Пародонтално заболяване

В Medicare, ние предлагаме екстракция на мъдрец, екстракция на зъбен нерв, изваждане на корен на зъб и други процедури, според състоянието на Вашите зъби. Екстракцията на зъби може да е обикновена или хирургична екстракция. Обикновената екстракция на зъб е подходяща интервенция при пробил зъб, който се нуждае от изваждане. Хирургична екстракция на зъб е наложителна тогава, когато зъбите са дълбоко фрактурирани, ретинирани или частично ретинирани.

При нас можете да се възползвате от достъпна цена за вадене на зъб с пълна упойка както и от вадене на зъб по здравна каса .

Предимствата на вадене на зъб във Варна с Medicare

Повечето пациенти асоциират вадене на корен на зъб или вадене на нерв на зъб с болка, както и с дълъг и труден възстановителен процес. В Medicare, нашите специалисти ще предотвратят това За Вас ще се погрижи опитен и квалифициран зъбен хирург във Варна, който ще осигури минимална или никаква травма на околните тъкани, както и бързо заздравяване на венците след вадене на зъб, без наложителни допълнителни оперативни усложнения.

Независимо от това дали се нуждаете от екстракция на мъдрец или отстраняване на болен зъб, ние ще предложим не само качествена услуга, но ще се уверим, че разполагате с пълна информация относно как да се погрижите за Вашите зъби след процедурата. Ще Ви предложим експертно мнение и препоръки относно поддръжка на устната хигиена, за да се избегне всякакъв риск от инфекции.

Една от основните причини пациентите ни да се доверяват на денталния ни екип е фактът, че разполагаме с иновативна и професионална дентална техника и оборудване, което ни позволява да предложим изключително качество. При нас ще откриете модерно решение и достъпна цена за вадене на зъб във Варна. Запишете час при нас още сега и нека заедно намерим правилното решение за Вашите зъби.

Детска Дентална Медицина Във Варна

Вашето мнение е изключително важно за екипа на Medicare

Ще се радваме да отделите една минута и да оставите отзив за услугите на Medicare във Варна.

Здравето Ви е наша мисия!

Отзиви

От Нашите Пациенти

Dimitar Popov

Ползвам услугите, които предлага клиниката и съм много доволен. Всички в екипа са професионалисти в своята област.

Тургай Калинов

Място на което работят професионалисти отдадени на работата, давайки най-доброто от себе си. Многократно са ми помагали с всякакъв тип проблеми свързани със здравето на устната ми кухина! Препоръчвам!

Milen Lesemann

Място на което те посрещат вежливо. Професионалисти на които винаги може да се разчита на перфектен краен резултат. Препоръчвам силно.