Вече можете да ни откриете и в Медицински Комплекс Младост „Разберете повече“ ↓

Позвънете ни:

0887 191 113

a
M

Прави и красиви зъби с ортодонтия от Medicare

Усмивката, която заслужавате

Какво е ортодонтия?

Ортодонтията е част от стоматологията, която се занимава специално с лечението на неправилната захапка, още наричана малоклузия. Ортодонтията е изключително важен дял от стоматологията, тъй като се грижи за правилното подреждане на зъбите така, че те да могат да изпълняват успешно своите функции и да се грижат за здрава захапка, правилно дъвчене и красива усмивка. Кривите зъби са не само естетичен проблем, но могат да доведат и до редица усложнения.

Неправилната позиция на захапката е често срещан проблем, който би могъл да засегне както деца и младежи, така и възрастни. Изкривяването на зъбите или захапката е възможно в резултат от:

 • Смучене на палец при деца в ранна възраст
 • Редовно изтласкване на езика в детска възраст
 • Неравномерен растеж на зъбите
 • Генетични причини
 • Лицеви травми
 • Неправилно съотношение на челюстите

При липса на бързо решение, кривите или неправилно подредени зъби могат да доведат до инфекции и други проблеми като:

 • Проблеми с венците
 • Нарушения в изговарянето на думи
 • Неправилно дъвчене
 • Падане на зъби
 • Проблеми с челюстта
 • Кариеси

Не губите повече време! Ако забележите изкривявания при Вас, Ваш близък или дете, свържете се с нашите специалисти по ортодонтия във Варна. Ние сме тук, за да решим Вашите дентални проблеми.

Ортодонтско Лечение Във Варна
Поставяне На Брекети И Алайнери

Как нашите ортодонти във Варна могат да помогнат

Ортодонтът е стоматолог, който се занимава специално с ортодонтско лечение. Ортодонтите в Medicare се грижат за профилактика, превенция и лечение на изкривени зъби и нарушена дентална позиция. Ние ще се погрижим за правилния растеж и развитие на Вашите зъби и челюсти, за тяхното подравняване с помощта на правилните брекети или сменяеми шини, както и за Вашата правилна захапка.

Ние ще превърнем ортодонтското лечение за Вас в комфортно преживяване, като предложим най-подходящите брекети или шини. Ще се уверим, че те няма да попречат на ежедневните Ви занимания, няма да причиняват болка или пък да са силно забележими. Съществуват различни видове брекети, като например:

 • Керамични брекети
 • Метални брекети
 • Сапфирени брекети
 • Снемаеми апарати
 • Трейнъри

Някои от най-често срещаните причини за поставяне на брекети при деца или възрастни включват:

 • Изкривявания при зъбите
 • Затруднена или нарушена дъвкателна функция
 • Разстояние между зъбите
 • Неправилно поникнал зъб
 • Кръстосана захапка
 • Недоразвита горна или долна челюст
 • Струпване на предни зъби
 • Открита или дълбока форма на захапка

Преди да направим нашите предложения за подходящо лечение, ние ще ви предложим консултация, в която обстойно ще изследваме състоянието на зъбите и ще можем да направим правилна преценка кой е най-добрият подход.

Защо да изберем ортодонтия от Medicare във Варна

Medicare е сред най-разпространените и разпознаваеми дентални клиники във Варна. Нашият дългогодишен професионален опит в областта на ортодонтията и естетичната дентална медицина ни позволява да предлагаме решенията, от които Вие имате нужда. Ние инвестираме в последно поколение модерна техника, прилагана в ортодонтията в днешно време. Така гарантираме, че нашите клиенти получават една от най-добрите услуги, достъпни в България и други държави.

Нашите ортодонти са подложени на регулярни и постоянни обучения, които им позволяват да усъвършенстват още повече своите умения и техники. Идвайки при нас, Вие можете да разчитате на качествена и сигурна услуга.

Всяко решение е индивидуално и насочено с прецизност към всеки клиент спрямо неговия бюджет, неговите нужди и състоянието на зъбите. Повечето ни клиенти се връщат отново и отново при нас, доволни от получените резултати. Позволете ни да Ви помогнем да върнете блестящата и подредена усмивка, която ще отвори множество нови врати и възможности пред Вас!

Свържете се с нас и запишете час за Вашия преглед с наш специалист ортодонт.

Ортодонстко Лечение Във Варна

Често задавани въпроси

Брекетите не са ли подходящи само за деца?

Въпреки масовото погрешно схващане, брекетите не са само за деца. Те са сигурен начин да се справим с кривите зъби дори в зряла възраст. Не се страхувайте да направите първата стъпка и потърсете помощ от квалифициран ортодонт в Medicare.

Колко време трябва да нося брекети?

Не се плашете ако Вашият ортодонт ви каже, че трябва да носите брекети за по-дълъг период от време. Корекцията на зъби с брекети отнема време и за да бъде успешна са необходими Вашите търпение и отдаденост. Продължителността на носене на брекети най-често трае между 1 и 3 години. Времето, необходимо за успешни корекции, зависи от състоянието на Вашите зъби, вида брекети, Вашата възраст и редица допълнителни фактори.

Наложително ли е да потърся помощ от ортодонт при изкривяване на зъбите?

Да, силно съветваме всеки, който страда от изкривени зъби или друг вид нарушения в зъбната подредба да потърси помощ от специалист. В противен случай, рискувате да позволите на проблема да прерасне в по-големи и сериозни усложнения.

Каква е цената за посещение при ортодонт във Варна от Medicare?

За повече информация относно нашите цени можете да се свържете с нас по телефон или онлайн. Всички посещения и процедури са различни и веднага щом разберем повече за Вашите нужди, ще можем да предложим повече информация.
Мариана Георгиева
Мариана Георгиева
25 Януари 2024
Днес приключих ортодонтско лечение,проведено успешно от Д-р Станева- изключителен професионалист по моя преценка.Благодаря за човешкото отношение и грижа,прецизност и точност,освен високия професионализъм в работата! През последните две години съм лекувана и от доц.Маджова и д-р Чоканов,от които съм също изключително доволна от отношението към пациента,освен разбира се професионалната им работа. Адмирации за целия екип на Медико-дентален център Медикеър- лекари и асистенти! Лично аз ще продължа да им се доверявам!
Minko Monovski
Minko Monovski
19 Октомври 2023
After long time suffering with some tooths i was changed so many dentists and never have the help i was needed, then decide to risk and travel over 2000km to visit Medicare varna and my problems was solved. That's why toot's care is important, this place is amazing... Hardly recommend and the best one for me .. i was treated how supposed to be and I'm so glad that i risk and visit this magic place. They bring my smile and I'll never go to other dentist anymore whatever happens. Best place to get best treatment for your tooths. Thanks you so much guys
Desislava Popova
Desislava Popova
10 Октомври 2023
Работите ли със здравна каса?
Michelle Munton
Michelle Munton
5 Септември 2023
Patient centred dental practice. Good value for money. Excellent service, highly recommend a visit if you are looking at teeth whitening. Hygiene rating 10 out of 10
Dobrinka Kostova
Dobrinka Kostova
18 Август 2023
Останах очарована от професионалното отношение на всички в клиниката. Поставиха ми 24 циркониеви корони и резултата е страхотен! Чувствам се прекрасно с новата си усмивка. Благодаря ви! Поздрави, Добринка
Dzhanel Hasan
Dzhanel Hasan
12 Август 2023
Искам да изкажа своите най-искрени благодарности към д-р Нона Станева за нейната усърдна и меко казано перфектна работа лично към мен. Мога да кажа, че тя е един истински професионалист в това, което прави, както и че го прави с огромно желание! Препоръчвам я като най-добър ортодонт с две ръце! Изключително внимателна е и винаги грижовна, за което безкрайно много благодаря!
Stefan Zhilyov
Stefan Zhilyov
1 юли 2023
Много съм доволен. Водя децата, супер екип!
Silvena Dimova
Silvena Dimova
1 юли 2023
Млади, амбициозни, перфекционисти в работата си и хора в отношението си към малки и големи пациенти!
Николай Доцински
Николай Доцински
14 юни 2023
Екип от професионалисти! Благодаря Medicare!
Детска Дентална Медицина Във Варна

Вашето мнение е изключително важно за екипа на Medicare

Ще се радваме да отделите една минута и да оставите отзив за услугите на Medicare във Варна.

Здравето Ви е наша мисия!

Отзиви

От Нашите Пациенти

Dimitar Popov

Ползвам услугите, които предлага клиниката и съм много доволен. Всички в екипа са професионалисти в своята област.

Тургай Калинов

Място на което работят професионалисти отдадени на работата, давайки най-доброто от себе си. Многократно са ми помагали с всякакъв тип проблеми свързани със здравето на устната ми кухина! Препоръчвам!

Milen Lesemann

Място на което те посрещат вежливо. Професионалисти на които винаги може да се разчита на перфектен краен резултат. Препоръчвам силно.