Вече можете да ни откриете и в Медицински Комплекс Младост „Разберете повече“ ↓

Позвънете ни:

0887 191 113

a
M

Вадене на ретиниран мъдрец във Варна с Medicare

Доверете се на нашите дентални експерти за професионална екстракция на ретиниран мъдрец 

НЗОК

Услуги на изплащане с

НЗОК

Какво представлява вадене на ретиниран мъдрец с Medicare

Мъдреците са последните зъби, които израстват. Според това как са разположени останалите зъби в устата, мъдреците могат да бъдат блокирани и възпрепятствани от правилно и пълно израстване. Този вид мъдреци се наричат ретинирани мъдреци или задържани мъдреци. Те често предизвикват болка, възпаления и инфекции, а могат да доведат и до увреждане на останалите зъби в съседство.

Най-популярното лечение в този случай е отстраняване на ретинираните мъдреци. Екстракцията на ретиниран мъдрец изисква инцизия в лигавицата на устата, премахването на костта, която покрива зъба и изваждането на зъба на парчета. В Medicare предлагаме вадене на ретиниран мъдрец с пълна упойка, което гарантира липсата на болка по време на процедурата. Изваждането на зъба, в този случай, ще гарантира предотвратяването на бъдещи проблеми и усложнения в устната кухина.

Ето и какви са най-често срещаните симптоми и причини за вадене на ретиниран мъдрец:

  • Силна болка
  • Трудно дъвчене
  • Афектирани съседни зъби

В Medicare, процедурата се извършва от квалифициран и опитен специалист орален хирург. Предлагаме екстракция на ретиниран мъдрец по здравна каса и нашите пациенти могат да се възползват от изключително достъпни цени, без това да означава компромис с качеството. Свържете се с нас за повече информация относно цената за екстракция на ретиниран мъдрец.

Какво е необходимо да знаем за операция на ретиниран мъдрец

Премахването на ретиниран мъдрец звучи като болезнена и травмираща интервенция. Благодарение на богатия ни опит, професионалното ни дентално оборудване и прецизни специалист, при нас процедурата преминава бързо, лесно и без болка. Премахването на зъба започва с поставяне на упойка. Следва разрязване на венеца, което ще позволи на експерта да получи достъп до костта. Костта се изпилява докато короната на зъба стане видима и лесно достъпна. Ретинираният мъдрец се разклаща и се премахва, като е възможно екстракцията да се осъществи тогава, когато зъбът е на части.

След премахването, ние ще се погрижим за внимателното почистване на раната и предотвратяването на инфекции. Венецът се зашива и започва процесът по заздравяване. Процедурата е бърза и трае около 30 минути. Необходимо е да се осъществи първоначална консултация преди насрочването на дата за премахването на ретиниран мъдрец. По време на операцията, пациентът не усеща никаква болка, благодарение на упойката. Възможно е поставяне на местна упойка или пълна упойка, в зависимост от състоянието на зъбите и предпочитанията на пациента.

В Medicare ще откриете едни от най-ниските цени за екстракция на ретиниран мъдрец. Нашата мисия е да предложим качествена услуга, която да е достъпна за всеки пациент. Не чакайте болката или оплакванията да станат непоносими а потърсете помощ още сега. Ние сме насреща да отговорим на Вашите въпроси и да предложим сигурно решение или екстракция на ретиниран мъдрец във Варна.

Мариана Георгиева
Мариана Георгиева
25 Януари 2024
Днес приключих ортодонтско лечение,проведено успешно от Д-р Станева- изключителен професионалист по моя преценка.Благодаря за човешкото отношение и грижа,прецизност и точност,освен високия професионализъм в работата! През последните две години съм лекувана и от доц.Маджова и д-р Чоканов,от които съм също изключително доволна от отношението към пациента,освен разбира се професионалната им работа. Адмирации за целия екип на Медико-дентален център Медикеър- лекари и асистенти! Лично аз ще продължа да им се доверявам!
Minko Monovski
Minko Monovski
19 Октомври 2023
After long time suffering with some tooths i was changed so many dentists and never have the help i was needed, then decide to risk and travel over 2000km to visit Medicare varna and my problems was solved. That's why toot's care is important, this place is amazing... Hardly recommend and the best one for me .. i was treated how supposed to be and I'm so glad that i risk and visit this magic place. They bring my smile and I'll never go to other dentist anymore whatever happens. Best place to get best treatment for your tooths. Thanks you so much guys
Desislava Popova
Desislava Popova
10 Октомври 2023
Работите ли със здравна каса?
Michelle Munton
Michelle Munton
5 Септември 2023
Patient centred dental practice. Good value for money. Excellent service, highly recommend a visit if you are looking at teeth whitening. Hygiene rating 10 out of 10
Dobrinka Kostova
Dobrinka Kostova
18 Август 2023
Останах очарована от професионалното отношение на всички в клиниката. Поставиха ми 24 циркониеви корони и резултата е страхотен! Чувствам се прекрасно с новата си усмивка. Благодаря ви! Поздрави, Добринка
Dzhanel Hasan
Dzhanel Hasan
12 Август 2023
Искам да изкажа своите най-искрени благодарности към д-р Нона Станева за нейната усърдна и меко казано перфектна работа лично към мен. Мога да кажа, че тя е един истински професионалист в това, което прави, както и че го прави с огромно желание! Препоръчвам я като най-добър ортодонт с две ръце! Изключително внимателна е и винаги грижовна, за което безкрайно много благодаря!
Stefan Zhilyov
Stefan Zhilyov
1 юли 2023
Много съм доволен. Водя децата, супер екип!
Silvena Dimova
Silvena Dimova
1 юли 2023
Млади, амбициозни, перфекционисти в работата си и хора в отношението си към малки и големи пациенти!
Николай Доцински
Николай Доцински
14 юни 2023
Екип от професионалисти! Благодаря Medicare!
Детска Дентална Медицина Във Варна

Вашето мнение е изключително важно за екипа на Medicare

Ще се радваме да отделите една минута и да оставите отзив за услугите на Medicare във Варна.

Здравето Ви е наша мисия!

Отзиви

От Нашите Пациенти

Dimitar Popov

Ползвам услугите, които предлага клиниката и съм много доволен. Всички в екипа са професионалисти в своята област.

Тургай Калинов

Място на което работят професионалисти отдадени на работата, давайки най-доброто от себе си. Многократно са ми помагали с всякакъв тип проблеми свързани със здравето на устната ми кухина! Препоръчвам!

Milen Lesemann

Място на което те посрещат вежливо. Професионалисти на които винаги може да се разчита на перфектен краен резултат. Препоръчвам силно.