Вече можете да ни откриете и в Медицински Комплекс Младост „Разберете повече“ ↓

Позвънете ни:

a
M

Вадене на ретиниран мъдрец във Варна с Medicare

Доверете се на нашите дентални експерти за професионална екстракция на ретиниран мъдрец 

Какво представлява вадене на ретиниран мъдрец с Medicare

Мъдреците са последните зъби, които израстват. Според това как са разположени останалите зъби в устата, мъдреците могат да бъдат блокирани и възпрепятствани от правилно и пълно израстване. Този вид мъдреци се наричат ретинирани мъдреци или задържани мъдреци. Те често предизвикват болка, възпаления и инфекции, а могат да доведат и до увреждане на останалите зъби в съседство.

Най-популярното лечение в този случай е отстраняване на ретинираните мъдреци. Екстракцията на ретиниран мъдрец изисква инцизия в лигавицата на устата, премахването на костта, която покрива зъба и изваждането на зъба на парчета. В Medicare предлагаме вадене на ретиниран мъдрец с пълна упойка, което гарантира липсата на болка по време на процедурата. Изваждането на зъба, в този случай, ще гарантира предотвратяването на бъдещи проблеми и усложнения в устната кухина.

Ето и какви са най-често срещаните симптоми и причини за вадене на ретиниран мъдрец:

  • Силна болка
  • Трудно дъвчене
  • Афектирани съседни зъби

В Medicare, процедурата се извършва от квалифициран и опитен специалист орален хирург. Предлагаме екстракция на ретиниран мъдрец по здравна каса и нашите пациенти могат да се възползват от изключително достъпни цени, без това да означава компромис с качеството. Свържете се с нас за повече информация относно цената за екстракция на ретиниран мъдрец.

Какво е необходимо да знаем за операция на ретиниран мъдрец

Премахването на ретиниран мъдрец звучи като болезнена и травмираща интервенция. Благодарение на богатия ни опит, професионалното ни дентално оборудване и прецизни специалист, при нас процедурата преминава бързо, лесно и без болка. Премахването на зъба започва с поставяне на упойка. Следва разрязване на венеца, което ще позволи на експерта да получи достъп до костта. Костта се изпилява докато короната на зъба стане видима и лесно достъпна. Ретинираният мъдрец се разклаща и се премахва, като е възможно екстракцията да се осъществи тогава, когато зъбът е на части.

След премахването, ние ще се погрижим за внимателното почистване на раната и предотвратяването на инфекции. Венецът се зашива и започва процесът по заздравяване. Процедурата е бърза и трае около 30 минути. Необходимо е да се осъществи първоначална консултация преди насрочването на дата за премахването на ретиниран мъдрец. По време на операцията, пациентът не усеща никаква болка, благодарение на упойката. Възможно е поставяне на местна упойка или пълна упойка, в зависимост от състоянието на зъбите и предпочитанията на пациента.

В Medicare ще откриете едни от най-ниските цени за екстракция на ретиниран мъдрец. Нашата мисия е да предложим качествена услуга, която да е достъпна за всеки пациент. Не чакайте болката или оплакванията да станат непоносими а потърсете помощ още сега. Ние сме насреща да отговорим на Вашите въпроси и да предложим сигурно решение или екстракция на ретиниран мъдрец във Варна.

Детска Дентална Медицина Във Варна

Вашето мнение е изключително важно за екипа на Medicare

Ще се радваме да отделите една минута и да оставите отзив за услугите на Medicare във Варна.

Здравето Ви е наша мисия!

Отзиви

От Нашите Пациенти

Dimitar Popov

Ползвам услугите, които предлага клиниката и съм много доволен. Всички в екипа са професионалисти в своята област.

Тургай Калинов

Място на което работят професионалисти отдадени на работата, давайки най-доброто от себе си. Многократно са ми помагали с всякакъв тип проблеми свързани със здравето на устната ми кухина! Препоръчвам!

Milen Lesemann

Място на което те посрещат вежливо. Професионалисти на които винаги може да се разчита на перфектен краен резултат. Препоръчвам силно.