Вече можете да ни откриете и в Медицински Комплекс Младост „Разберете повече“ ↓

Позвънете ни:

a
M

Затваряне на разстояние между зъби във Варна

Достъпно решение на диастема с Medicare

Какви са причините за диастема?

Много от нашите пациенти ни посещават с оплаквания от дискомфорт от разстояние между зъбите, още познато като диастема. Диастемата е празнина, по-голяма от половин милиметър, която се намира между централните резци. Това разстояние е популярно сред децата в по-ранна възраст, когато зъбите все още израстват и заемат своите трайни позиции. Но понякога разстоянието остава и в зряла възраст и често е фактор за ниско самочувствие или повод за притеснения.

Освен неестетичният вид, диастемата или разстоянието между зъбите може да доведе до проблеми с правилното изговаряне на определени думи или дикцията като цяло. Съществуват много причини, които могат да доведат до празнота между зъбите или диастема. Сред най-популярните са:

  • Генетично предразположение
  • Неправилно разположение на зъбните зародиши
  • Несъответствие между зъбните размери и челюстните кости
  • Голяма юздичка
  • Вредни навици в детска възраст
  • Премахване на зъб или зъби
  • Резултат от заболяване на пародонта
  • Нарушен гълтателен рефлекс

Ако забелязвате, че Вашите зъби не са правилно подредени и съществуват празноти или дупки между тях, препоръчително е да се свържете със специалист. Експертите в нашия медико-дентален център във Варна са насреща за преглед и консултация. Заедно можем да изберем най-подходящото лечение, за да Ви осигурим усмивката, която заслужавате.

Перфектна Усмивка
Естетично Възстановяване

Трайно затваряне на разстояние между зъби във Варна с Medicare

Доверете се на Medicare за отстраняването на диастема и премахването на разстоянието между Вашите зъби. Ние използваме съвременни и модерни техники за решението на този проблем и гарантираме трайни и сигурни резултати.

Вашият зъболекар във Варна от Медикеър ще Ви прегледа и ще установи причините за възникването на диастема. Това е важна стъпка от лечението, тъй като ще ни помогне да подберем най-правилния и ефективен метод на третиране. Необходими са прецизни и последователни стъпки за успешното затваряне на разстоянията между зъбите.

При нас можете да се възползвате от няколко метода за затваряне на разстоянията между зъбите:

В зависимост от състоянието на Вашите зъби и от причините, довели до диастема, правилното лечение ще бъде различно за всеки клиент. Доверете се на прецизната оценка на нашите професионалисти. За нас важен приоритет е нашите услуги да бъдат достъпни за повече хора. Именно затова цените на нашите дентални услуги за достъпни и конкурентни.

Свържете се с нас и се насладете на перфектна усмивка и здрави зъби!

Детска Дентална Медицина Във Варна

Вашето мнение е изключително важно за екипа на Medicare

Ще се радваме да отделите една минута и да оставите отзив за услугите на Medicare във Варна.

Здравето Ви е наша мисия!

Отзиви

От Нашите Пациенти

Dimitar Popov

Ползвам услугите, които предлага клиниката и съм много доволен. Всички в екипа са професионалисти в своята област.

Тургай Калинов

Място на което работят професионалисти отдадени на работата, давайки най-доброто от себе си. Многократно са ми помагали с всякакъв тип проблеми свързани със здравето на устната ми кухина! Препоръчвам!

Milen Lesemann

Място на което те посрещат вежливо. Професионалисти на които винаги може да се разчита на перфектен краен резултат. Препоръчвам силно.