Вече можете да ни откриете и в Медицински Комплекс Младост „Разберете повече“ ↓

Позвънете ни:

a
M

Електродиагностика във Варна – Виталитет на зъб с Medicare

Точно и прецизно определяне на виталитета на зъбите

Как се определя виталитетът на зъбите?

В нашия медико-дентален център във Варна можете да откриете сигурно и прецизно изследване на състоянието на Вашите зъби. Това е необходима стъпка преди преминаването към дентално лечение. Чрез иновативния метод на електродиагностика, ние можем да определим с точност виталитета на всеки зъб. Изследването ни позволява да установим болния зъб, както и да конкретизираме неговото състояние.

С помощта на електродиагностика, нашите дентални специалисти могат да анализират как реагира пулпата по време на преминаване на контролирани импулси. Импулсите се движат през емайла и дентина, като умишлено стимулират дразненето на нервните рецептори в пулпата.

По този начин, апаратът за електродиагностика може да отчете кога пациента реагира на импулсите. Това определя състоянието на пулпата. Накратко казано, електродиагностиката успешно определя виталитета на зъбите, както и как протича оздравителен или патологичен процес в устната кухина.

Електродиагностиката е подходяща при необходимост от:

  • Определяне на виталността на пулпата
  • Диагностициране на пулпата след травми или дентални увреждания
  • След биологично лечение на пулпа
  • Проследяване на лечение или оздравителен процес
Виталитет На Зъб Във Варна

Защо да изберем електродиагностика с Medicare във Варна

Доверете се на нашите експерти за качествена и достъпна електродиагностика за виталитет на зъб във Варна. Нашите ортодонти са специализирани и обучени да използват уредите за електродиагностика така, че да предложат цялостно и сигурно решение.

Ние ще Ви предложим подробно обяснение относно това как протича изследването. Ортодонтите ни ще се погрижат за предварителното подсушаване и изолиране на зъба преди електродиагностиката. Ще поставим контактна паста на върха на електрода. След като е подготвен, ще го поставим с контакт с емайловата повърхност на зъба. Постепенно ще увеличаваме напрежението, което подаваме. При раздразнение или силна чувствителност, пациентът може да натисне копче, с което да сигнализира усещането. Щом копчето е натиснато, ние ще спрем подаването на напрежение. Ще отчетем стойността, на която пациентът е подал реакция и ще използваме тази информация за анализ.

Процесът е напълно безболезнен. Нашите дентални специалисти ще Ви накарат да се чувствате комфортно и в безопасна и спокойна среда. С години опит в областта, Medicare е неслучайно сред най-разпознаваемите имена в денталната сфера. Възползвайте се от нашите конкурентни и достъпни цени, бързи реакции и способни специалисти.

Свържете се с нас още сега и получете повече информация относно виталитет на зъб и нашите цени.

Детска Дентална Медицина Във Варна

Вашето мнение е изключително важно за екипа на Medicare

Ще се радваме да отделите една минута и да оставите отзив за услугите на Medicare във Варна.

Здравето Ви е наша мисия!

Отзиви

От Нашите Пациенти

Dimitar Popov

Ползвам услугите, които предлага клиниката и съм много доволен. Всички в екипа са професионалисти в своята област.

Тургай Калинов

Място на което работят професионалисти отдадени на работата, давайки най-доброто от себе си. Многократно са ми помагали с всякакъв тип проблеми свързани със здравето на устната ми кухина! Препоръчвам!

Milen Lesemann

Място на което те посрещат вежливо. Професионалисти на които винаги може да се разчита на перфектен краен резултат. Препоръчвам силно.