Вече можете да ни откриете и в Медицински Комплекс Младост „Разберете повече“ ↓

Позвънете ни:

0887 191 113

a
M

Електродиагностика във Варна – Виталитет на зъб с Medicare

Точно и прецизно определяне на виталитета на зъбите

Как се определя виталитетът на зъбите?

В нашия медико-дентален център във Варна можете да откриете сигурно и прецизно изследване на състоянието на Вашите зъби. Това е необходима стъпка преди преминаването към дентално лечение. Чрез иновативния метод на електродиагностика, ние можем да определим с точност виталитета на всеки зъб. Изследването ни позволява да установим болния зъб, както и да конкретизираме неговото състояние.

С помощта на електродиагностика, нашите дентални специалисти могат да анализират как реагира пулпата по време на преминаване на контролирани импулси. Импулсите се движат през емайла и дентина, като умишлено стимулират дразненето на нервните рецептори в пулпата.

По този начин, апаратът за електродиагностика може да отчете кога пациента реагира на импулсите. Това определя състоянието на пулпата. Накратко казано, електродиагностиката успешно определя виталитета на зъбите, както и как протича оздравителен или патологичен процес в устната кухина.

Електродиагностиката е подходяща при необходимост от:

  • Определяне на виталността на пулпата
  • Диагностициране на пулпата след травми или дентални увреждания
  • След биологично лечение на пулпа
  • Проследяване на лечение или оздравителен процес
Виталитет На Зъб Във Варна

Защо да изберем електродиагностика с Medicare във Варна

Доверете се на нашите експерти за качествена и достъпна електродиагностика за виталитет на зъб във Варна. Нашите ортодонти са специализирани и обучени да използват уредите за електродиагностика така, че да предложат цялостно и сигурно решение.

Ние ще Ви предложим подробно обяснение относно това как протича изследването. Ортодонтите ни ще се погрижат за предварителното подсушаване и изолиране на зъба преди електродиагностиката. Ще поставим контактна паста на върха на електрода. След като е подготвен, ще го поставим с контакт с емайловата повърхност на зъба. Постепенно ще увеличаваме напрежението, което подаваме. При раздразнение или силна чувствителност, пациентът може да натисне копче, с което да сигнализира усещането. Щом копчето е натиснато, ние ще спрем подаването на напрежение. Ще отчетем стойността, на която пациентът е подал реакция и ще използваме тази информация за анализ.

Процесът е напълно безболезнен. Нашите дентални специалисти ще Ви накарат да се чувствате комфортно и в безопасна и спокойна среда. С години опит в областта, Medicare е неслучайно сред най-разпознаваемите имена в денталната сфера. Възползвайте се от нашите конкурентни и достъпни цени, бързи реакции и способни специалисти.

Свържете се с нас още сега и получете повече информация относно виталитет на зъб и нашите цени.

Мариана Георгиева
Мариана Георгиева
25 Януари 2024
Днес приключих ортодонтско лечение,проведено успешно от Д-р Станева- изключителен професионалист по моя преценка.Благодаря за човешкото отношение и грижа,прецизност и точност,освен високия професионализъм в работата! През последните две години съм лекувана и от доц.Маджова и д-р Чоканов,от които съм също изключително доволна от отношението към пациента,освен разбира се професионалната им работа. Адмирации за целия екип на Медико-дентален център Медикеър- лекари и асистенти! Лично аз ще продължа да им се доверявам!
Minko Monovski
Minko Monovski
19 Октомври 2023
After long time suffering with some tooths i was changed so many dentists and never have the help i was needed, then decide to risk and travel over 2000km to visit Medicare varna and my problems was solved. That's why toot's care is important, this place is amazing... Hardly recommend and the best one for me .. i was treated how supposed to be and I'm so glad that i risk and visit this magic place. They bring my smile and I'll never go to other dentist anymore whatever happens. Best place to get best treatment for your tooths. Thanks you so much guys
Desislava Popova
Desislava Popova
10 Октомври 2023
Работите ли със здравна каса?
Michelle Munton
Michelle Munton
5 Септември 2023
Patient centred dental practice. Good value for money. Excellent service, highly recommend a visit if you are looking at teeth whitening. Hygiene rating 10 out of 10
Dobrinka Kostova
Dobrinka Kostova
18 Август 2023
Останах очарована от професионалното отношение на всички в клиниката. Поставиха ми 24 циркониеви корони и резултата е страхотен! Чувствам се прекрасно с новата си усмивка. Благодаря ви! Поздрави, Добринка
Dzhanel Hasan
Dzhanel Hasan
12 Август 2023
Искам да изкажа своите най-искрени благодарности към д-р Нона Станева за нейната усърдна и меко казано перфектна работа лично към мен. Мога да кажа, че тя е един истински професионалист в това, което прави, както и че го прави с огромно желание! Препоръчвам я като най-добър ортодонт с две ръце! Изключително внимателна е и винаги грижовна, за което безкрайно много благодаря!
Stefan Zhilyov
Stefan Zhilyov
1 юли 2023
Много съм доволен. Водя децата, супер екип!
Silvena Dimova
Silvena Dimova
1 юли 2023
Млади, амбициозни, перфекционисти в работата си и хора в отношението си към малки и големи пациенти!
Николай Доцински
Николай Доцински
14 юни 2023
Екип от професионалисти! Благодаря Medicare!
Детска Дентална Медицина Във Варна

Вашето мнение е изключително важно за екипа на Medicare

Ще се радваме да отделите една минута и да оставите отзив за услугите на Medicare във Варна.

Здравето Ви е наша мисия!

Отзиви

От Нашите Пациенти

Dimitar Popov

Ползвам услугите, които предлага клиниката и съм много доволен. Всички в екипа са професионалисти в своята област.

Тургай Калинов

Място на което работят професионалисти отдадени на работата, давайки най-доброто от себе си. Многократно са ми помагали с всякакъв тип проблеми свързани със здравето на устната ми кухина! Препоръчвам!

Milen Lesemann

Място на което те посрещат вежливо. Професионалисти на които винаги може да се разчита на перфектен краен резултат. Препоръчвам силно.