Вече можете да ни откриете и в Медицински Комплекс Младост „Разберете повече“ ↓

Позвънете ни:

0887 191 113

a
M

Синус лифт и костна аугментация във Варна с Medicare

Доверете се на нашите квалифицирани дентални експерти, които предлагат иновации в оралната хирургия

Какво представлява синус лифтинг?

Поставянето на зъбни импланти е неизбежно в редица случаи, след изваждане или екстракция на зъб или зъби. Въпреки това, тази процедура не винаги е възможна за всеки пациент, тъй като често, количеството кост около горните кътни зъби е недостатъчно, за да бъдат добре закрепени имплантите.

Когато костта е недостатъчно в резултат на загуба или други причини, имплантът не може да бъде поставен, независимо колко къс е той. Най-честата причина за това е, че синусите, които заобикалят носа, са твърде близо до челюстта. Операцията синус лифт е неложителна, за да се осъществи поставянето на зъбен имплант. По този начин, проблемът с костната загуба може да бъде решен по бърз и ефикасен начин.

Накратко, синус лифт е повдигането на синусите с прецизно подбран костен материал. При нас можете да се възползвате от:

  • Латерален синус лифт – наложителен, когато е необходимо да се поставят повече от един имплант или е нужно да се гарантира по-голямо увеличение на костта. Извършва се чрез местна упойка.
  • Крестален синус лифт – подходящ избор, при необходимост от малко повдигане на синусния под. Процедурата се комбинира с поставяне на дентален имплант. Интервенцията се извършва чрез местна упойка.

В Medicare работим с квалифицирани експерти и модерна и иновативна апаратура, която ни позволява да предлагаме една от най-качествените услуги във Варна. Възползвайте се от достъпна синус лифт цена и възвърнете Вашето дентално здраве. Ние ще Ви помогнем за бързо и лесно синус лифт възстановяване!

Безболезнено присаждане на кост на зъб на достъпна цена

Синус лифт е хирургична интервенция, която попада в категорията на костната аугментация или увеличаването на наличната кост. Увеличаването на костта се извършва с цел успешното поставяне на дентален имплант.

При изваждане на зъб, костта е подложена на стопяване или атрофиране с времето. Това я прави неспособна да извършва своите функции, което прави денталните импланти неефективни. За да може да бъде поставен имплант е необходимо костта да бъде увеличена.

Нашите дентални професионалисти ще направят пълен анализ на костта, за да могат да определят какво е стопяването и дали липсите са на ширина, височина или и на двете. Това ще ни помогне да подберем перфектния хирургичен метод, който ще гарантира успешното възстановяване на костта.

Свържете се с нас и се възползвайте от присаждане на кост на достъпна цена. Уверете се, че сте в правилни ръце с екипа на Medicare.

Мариана Георгиева
Мариана Георгиева
25 Януари 2024
Днес приключих ортодонтско лечение,проведено успешно от Д-р Станева- изключителен професионалист по моя преценка.Благодаря за човешкото отношение и грижа,прецизност и точност,освен високия професионализъм в работата! През последните две години съм лекувана и от доц.Маджова и д-р Чоканов,от които съм също изключително доволна от отношението към пациента,освен разбира се професионалната им работа. Адмирации за целия екип на Медико-дентален център Медикеър- лекари и асистенти! Лично аз ще продължа да им се доверявам!
Minko Monovski
Minko Monovski
19 Октомври 2023
After long time suffering with some tooths i was changed so many dentists and never have the help i was needed, then decide to risk and travel over 2000km to visit Medicare varna and my problems was solved. That's why toot's care is important, this place is amazing... Hardly recommend and the best one for me .. i was treated how supposed to be and I'm so glad that i risk and visit this magic place. They bring my smile and I'll never go to other dentist anymore whatever happens. Best place to get best treatment for your tooths. Thanks you so much guys
Desislava Popova
Desislava Popova
10 Октомври 2023
Работите ли със здравна каса?
Michelle Munton
Michelle Munton
5 Септември 2023
Patient centred dental practice. Good value for money. Excellent service, highly recommend a visit if you are looking at teeth whitening. Hygiene rating 10 out of 10
Dobrinka Kostova
Dobrinka Kostova
18 Август 2023
Останах очарована от професионалното отношение на всички в клиниката. Поставиха ми 24 циркониеви корони и резултата е страхотен! Чувствам се прекрасно с новата си усмивка. Благодаря ви! Поздрави, Добринка
Dzhanel Hasan
Dzhanel Hasan
12 Август 2023
Искам да изкажа своите най-искрени благодарности към д-р Нона Станева за нейната усърдна и меко казано перфектна работа лично към мен. Мога да кажа, че тя е един истински професионалист в това, което прави, както и че го прави с огромно желание! Препоръчвам я като най-добър ортодонт с две ръце! Изключително внимателна е и винаги грижовна, за което безкрайно много благодаря!
Stefan Zhilyov
Stefan Zhilyov
1 юли 2023
Много съм доволен. Водя децата, супер екип!
Silvena Dimova
Silvena Dimova
1 юли 2023
Млади, амбициозни, перфекционисти в работата си и хора в отношението си към малки и големи пациенти!
Николай Доцински
Николай Доцински
14 юни 2023
Екип от професионалисти! Благодаря Medicare!
Детска Дентална Медицина Във Варна

Вашето мнение е изключително важно за екипа на Medicare

Ще се радваме да отделите една минута и да оставите отзив за услугите на Medicare във Варна.

Здравето Ви е наша мисия!

Отзиви от нашите пациенти

Димитър Попов

Ползвам услугите, които предлага клиниката и съм много доволен. Всички в екипа са професионалисти в своята област.

Тургай Калинов

Място на което работят професионалисти отдадени на работата, давайки най-доброто от себе си. Многократно са ми помагали с всякакъв тип проблеми свързани със здравето на устната ми кухина! Препоръчвам!

Милен Леземан

Място на което те посрещат вежливо. Професионалисти на които винаги може да се разчита на перфектен краен резултат. Препоръчвам силно.

Силвия Илиева

Екип от професионалисти. Възползвайте се от услугите им, повярвайте , заслужава си. Пациент съм на Симеон Чоканов от три години, продължавам лечението си с екипа му.

Елена Недялкова

Искам да изкажа най-искрените си благодарности към д-р Станева, която ни прие по спешност и спаси счупените зъби на детето, като приложи най- съвременно лечение и на д-р Маджова, която изгради страхотни нови зъби с които, детето ни се чувства и изглежда прекрасно! Благодаря Ви за всичко! При всяко наше идване във Варна ще Ви посещаваме!

Вероника Петрова

Перфектна обстановка, изключително високо ниво на хигиена и внимание към пациента! Огромни благодарности към д-р Чоканов и целият екип за търпението и професионалното отношение! Пожелавам Ви все повече доволни пациенти и все по-голямо развитие!

Стефка Николова

Изключително съм доволна от внимането и сърдечната атмосфера от екипа на дентална клиника Medicare и специално на д-р Чоканов. Със своя професионализъм ми помогна да реша моя проблем по най-добрия начин. Сега имам красива естетична и неповторима усмивка. Страхотно е да се усмихваш уверено, спокойно и с удовлетворение. Ако искате да усетите всичко това от първо лице, клиника Medicare е вашето място. Пожелавам на екипа да прави много щастливи усмивки.