Вече можете да ни откриете и в Медицински Комплекс Младост „Разберете повече“ ↓

Позвънете ни:

a
M

Синус лифт и костна аугментация във Варна с Medicare

Доверете се на нашите квалифицирани дентални експерти, които предлагат иновации в оралната хирургия

Какво представлява синус лифтинг?

Поставянето на зъбни импланти е неизбежно в редица случаи, след изваждане или екстракция на зъб или зъби. Въпреки това, тази процедура не винаги е възможна за всеки пациент, тъй като често, количеството кост около горните кътни зъби е недостатъчно, за да бъдат добре закрепени имплантите.

Когато костта е недостатъчно в резултат на загуба или други причини, имплантът не може да бъде поставен, независимо колко къс е той. Най-честата причина за това е, че синусите, които заобикалят носа, са твърде близо до челюстта. Операцията синус лифт е неложителна, за да се осъществи поставянето на зъбен имплант. По този начин, проблемът с костната загуба може да бъде решен по бърз и ефикасен начин.

Накратко, синус лифт е повдигането на синусите с прецизно подбран костен материал. При нас можете да се възползвате от:

  • Латерален синус лифт – наложителен, когато е необходимо да се поставят повече от един имплант или е нужно да се гарантира по-голямо увеличение на костта. Извършва се чрез местна упойка.
  • Крестален синус лифт – подходящ избор, при необходимост от малко повдигане на синусния под. Процедурата се комбинира с поставяне на дентален имплант. Интервенцията се извършва чрез местна упойка.

В Medicare работим с квалифицирани експерти и модерна и иновативна апаратура, която ни позволява да предлагаме една от най-качествените услуги във Варна. Възползвайте се от достъпна синус лифт цена и възвърнете Вашето дентално здраве. Ние ще Ви помогнем за бързо и лесно синус лифт възстановяване!

Безболезнено присаждане на кост на зъб на достъпна цена

Синус лифт е хирургична интервенция, която попада в категорията на костната аугментация или увеличаването на наличната кост. Увеличаването на костта се извършва с цел успешното поставяне на дентален имплант.

При изваждане на зъб, костта е подложена на стопяване или атрофиране с времето. Това я прави неспособна да извършва своите функции, което прави денталните импланти неефективни. За да може да бъде поставен имплант е необходимо костта да бъде увеличена.

Нашите дентални професионалисти ще направят пълен анализ на костта, за да могат да определят какво е стопяването и дали липсите са на ширина, височина или и на двете. Това ще ни помогне да подберем перфектния хирургичен метод, който ще гарантира успешното възстановяване на костта.

Свържете се с нас и се възползвайте от присаждане на кост на достъпна цена. Уверете се, че сте в правилни ръце с екипа на Medicare.

Детска Дентална Медицина Във Варна

Вашето мнение е изключително важно за екипа на Medicare

Ще се радваме да отделите една минута и да оставите отзив за услугите на Medicare във Варна.

Здравето Ви е наша мисия!

Отзиви от нашите пациенти

Димитър Попов

Ползвам услугите, които предлага клиниката и съм много доволен. Всички в екипа са професионалисти в своята област.

Тургай Калинов

Място на което работят професионалисти отдадени на работата, давайки най-доброто от себе си. Многократно са ми помагали с всякакъв тип проблеми свързани със здравето на устната ми кухина! Препоръчвам!

Милен Леземан

Място на което те посрещат вежливо. Професионалисти на които винаги може да се разчита на перфектен краен резултат. Препоръчвам силно.

Силвия Илиева

Екип от професионалисти. Възползвайте се от услугите им, повярвайте , заслужава си. Пациент съм на Симеон Чоканов от три години, продължавам лечението си с екипа му.

Елена Недялкова

Искам да изкажа най-искрените си благодарности към д-р Станева, която ни прие по спешност и спаси счупените зъби на детето, като приложи най- съвременно лечение и на д-р Маджова, която изгради страхотни нови зъби с които, детето ни се чувства и изглежда прекрасно! Благодаря Ви за всичко! При всяко наше идване във Варна ще Ви посещаваме!

Вероника Петрова

Перфектна обстановка, изключително високо ниво на хигиена и внимание към пациента! Огромни благодарности към д-р Чоканов и целият екип за търпението и професионалното отношение! Пожелавам Ви все повече доволни пациенти и все по-голямо развитие!

Стефка Николова

Изключително съм доволна от внимането и сърдечната атмосфера от екипа на дентална клиника Medicare и специално на д-р Чоканов. Със своя професионализъм ми помогна да реша моя проблем по най-добрия начин. Сега имам красива естетична и неповторима усмивка. Страхотно е да се усмихваш уверено, спокойно и с удовлетворение. Ако искате да усетите всичко това от първо лице, клиника Medicare е вашето място. Пожелавам на екипа да прави много щастливи усмивки.