Вече можете да ни откриете и в Медицински Комплекс Младост „Разберете повече“ ↓

Позвънете ни:

0887 191 113

a
M

Мисията на Medicare

Доверете се на нас!
Мисията на дентален център Медикеър
Мисия

Мисия

В Medicare, ние работим с отдадени и квалифицирани специалисти, които споделят нашата мисия, а именно предлагането на достъпни, висококачествени и надеждни решения в денталната медицина. За нас е от изключително значение да помогнем на пациентите ни да възвърнат увереността си, красивата усмивка и съвършеното здраве. Нашите основни приоритети включват осигуряването на ефективни здравни грижи, както и насърчаването на здравословен начин на живот. При нас ще откриете не само зъболекарски услуги, но и лоялни партньори, които винаги ще предложат консултация и съвети за подобряване на вашето здраве в дългосрочен план.

Нашите лекари подхождат винаги с човечност, уважение и отговорност към всеки пациент. Целта ни е да надминем вашите очаквания във всяко едно направление.

За Клиниката

Открита на 01.11.2018 г., нашата дентална клиника се състои от модерен кабинет по дентална медицина с лазер и дентален микроскоп, терапевтичен кабинет с ехограф и манипулационна зала с модерно ЕКГ. Създадена според последните тенденции и оборудвана с иновативни технологии и апарати, зъболекарската клиника може да предложи гарантирани резултати. За да направим локацията ни достъпна за нашите пациенти, ние избрахме да позиционираме клиниката в сърцето на морската столица на България. Инвестирахме в техника от последно поколение, която разположихме на площ от 110 кв.м. За да дадем възможност и лесен достъп до съвременна стоматология на пациентите, живеещи извън централната част на града, през 2019 г. открихме филиал на клиниката в МЦ Младост (бул. Република 15, ет. 5, крило В, каб. 511)

Още с първата стъпка в дентална клиника Medicare ще усетите, че грижата за пациента е приоритет, а бялата престилка – призвание!

Вадене на зъб във Варна
Детска Дентална Медицина Във Варна

Вашето мнение е изключително важно за екипа на Medicare

Ще се радваме да отделите една минута и да оставите отзив за услугите на Medicare във Варна.

Здравето Ви е наша мисия!

Отзиви

От Нашите Пациенти

Dimitar Popov

Ползвам услугите, които предлага клиниката и съм много доволен. Всички в екипа са професионалисти в своята област.

Тургай Калинов

Място на което работят професионалисти отдадени на работата, давайки най-доброто от себе си. Многократно са ми помагали с всякакъв тип проблеми свързани със здравето на устната ми кухина! Препоръчвам!

Milen Lesemann

Място на което те посрещат вежливо. Професионалисти на които винаги може да се разчита на перфектен краен резултат. Препоръчвам силно.