Вече можете да ни откриете и в Медицински Комплекс Младост „Разберете повече“ ↓

Позвънете ни:

a
M

Филъри за устни за безболезнено оформяне и уголемяване

Нашите специалисти по филъри за устни във Варна ще се погрижат за постигането на сочни, плътни и перфектни устни и ще преобразят тотално вашата усмивка

Защо да изберете филър за устни с хиалуронова киселина?

Една от най-забележимите части на лицето при женския пол са именно устните. Неслучайно всяка жена мечтае за плътни, дебели, сочни и добре оформени устни. Но често, фактори като стареене, лоша хигиена, тютюнопушене или нездравословно хранене водят до изтъняването на устните, нарушаването на техния естествен контур и други нежелани последици. Като резултат, около устните започват да се явяват видими бръчки.

Модерната козметична медицина позволява корекции на устните чрез процедурата поставяне на филър в устните. Хиалуроновите филъри за устни са напълно безвредни, тъй като хиалуроновата киселина се намира в тялото натурално. Нейната роля е да задържа вода.

Ето и какво можем да предложим на нашите клиенти благодарение на хиалуронов филър за устни:

  • Контур на устни с филър – можем да възстановим красивия контур на устните с тази бърза и лесна процедура, възвръщайки неотразимата красота на лицето или добавяйки леки корекции
  • Добавяме на обем в устните – ако мислите, че Вашите устни не са достатъчно плътни и обемни, за да отговарят на очакванията Ви, ние можем да помогнем като добавим натурално изглеждащ обем чрез руската филърна техника. Основното в тази техника, е че се повдига устната вместо да се добавя прекомерен обем и се получава напълно естествен вид на устните Ви.
  • Корекции на асиметрия – процедурата ни позволява да поправим натурална асиметрия на лицето, породена от асиметрични устни
  • Нула риск от алергии – благодарение на нашите експерти, които ще проучат внимателно Вашето състояние преди процедурата, можете да сте спокойно, че рисковете от алергични реакции са нулеви или сведени до минимум
  • Безболезнена процедура – което гарантира комфорт и безболезненост по време на процедурата като предварително поставяме локален анестетик.

Какво представлява процедурата поставяне на филър в устните?

Съществуват различни видове филъри за устни. На първо място, нашите експерти ще извършат задълбочена и цялостна предварителна консултация. По време на консултацията, нашите лекари ще проучват какви са Вашите очаквания, потенциални рискове за алергични реакции, предпочитания и други. След като се запознаем с Вашите желания и специфики, ще Ви настаним в удобна позиция и ще почистим кожата на лицето, използвайки професионални методи и препарати. Следващата стъпка е обезболяване на третираната зона, за да направим процедурата безболезнена за Вас.

Филърът се инжектира, използвайки тънка игла, специално създадена за целта. След успешното приключване на процедурата, всеки пациент получава указания от нашите специалисти относно това как да полагат правилна грижа за кожата и лицето по време на възстановяването. Ще отговорим и на всички Ваши въпроси, за да се уверим, че резултатите ще бъдат именно такива, каквито Вие желаете.

Цената за филър на устни варира спрямо това какво количество е необходимо за постигането на Вашите цели. В Medicare можете да се възползвате от едни от най-достъпните цени за филъри за устни във Варна. Свържете се с нас и запазете час за консултация. Ние сме на разположение да сбъднем Вашите мечти!

Често задавани въпроси

Какво представлява поставянето на филър в устните?

Поставянето на хиалуронови филъри за устни представлява инжектиране с хиалуронова киселина в различни области на устните за уголемяване, оформяне, или за изглаждане на бръчките в областта на устата.

Как се извършва процедурата и има ли болка?

Процедурата се извършва чрез инжекции с тънка игла, често в комбинация с локална анестезия, за да се намалят дискомфортът и болката по време на процедурата.

Какви резултати мога да очаквам и колко дълго траят?

Резултатите обикновено са видими веднага след процедурата и могат да продължат от няколко месеца до половин година, в зависимост от индивидуалните характеристики на пациента и използвания вид филър за устни.

Какви са възможните странични ефекти?

Възможни странични ефекти включват оток, зачервяване, лек дискомфорт и много рядко – алергични реакции. Рисковете са обикновено минимални, но трябва да бъдат обсъдени с провеждащия процедурата.

Колко време е необходимо за възстановяване и какви са инструкциите след процедурата?

Възстановяването обикновено е бързо, и можете да се върнете към обичайните си дейности веднага след поставянето на филъри за устни. Избягвайте интензивно физическо натоварване след процедурата.

Колко често е добре да се поставя хиалурон в устните?

Честотата на процедурите зависи от индивидуалните предпочитания и скоростта, с която тялото на пациента метаболизира хиалуроновия филър. Обикновено процедурите се извършват на интервали от няколко месеца.

Каква е цената за хиалурон в устните?

Цената за поставяне на филъри в устните варира спрямо вида филър, който е използван по време на процедурата. Можете да се запознаете с нашият ценоразпис тук.

Други услуги от медико-дентален център Medicare

Детска Дентална Медицина Във Варна

Вашето мнение е изключително важно за екипа на Medicare

Ще се радваме да отделите една минута и да оставите отзив за услугите на Medicare във Варна.

Здравето Ви е наша мисия!

Отзиви от нашите пациенти

Димитър Попов

Ползвам услугите, които предлага клиниката и съм много доволен. Всички в екипа са професионалисти в своята област.

Тургай Калинов

Място на което работят професионалисти отдадени на работата, давайки най-доброто от себе си. Многократно са ми помагали с всякакъв тип проблеми свързани със здравето на устната ми кухина! Препоръчвам!

Милен Леземан

Място на което те посрещат вежливо. Професионалисти на които винаги може да се разчита на перфектен краен резултат. Препоръчвам силно.

Силвия Илиева

Екип от професионалисти. Възползвайте се от услугите им, повярвайте , заслужава си. Пациент съм на Симеон Чоканов от три години, продължавам лечението си с екипа му.

Елена Недялкова

Искам да изкажа най-искрените си благодарности към д-р Станева, която ни прие по спешност и спаси счупените зъби на детето, като приложи най- съвременно лечение и на д-р Маджова, която изгради страхотни нови зъби с които, детето ни се чувства и изглежда прекрасно! Благодаря Ви за всичко! При всяко наше идване във Варна ще Ви посещаваме!

Вероника Петрова

Перфектна обстановка, изключително високо ниво на хигиена и внимание към пациента! Огромни благодарности към д-р Чоканов и целият екип за търпението и професионалното отношение! Пожелавам Ви все повече доволни пациенти и все по-голямо развитие!

Стефка Николова

Изключително съм доволна от внимането и сърдечната атмосфера от екипа на дентална клиника Medicare и специално на д-р Чоканов. Със своя професионализъм ми помогна да реша моя проблем по най-добрия начин. Сега имам красива естетична и неповторима усмивка. Страхотно е да се усмихваш уверено, спокойно и с удовлетворение. Ако искате да усетите всичко това от първо лице, клиника Medicare е вашето място. Пожелавам на екипа да прави много щастливи усмивки.