Вече можете да ни откриете и в Медицински Комплекс Младост „Разберете повече“ ↓

Позвънете ни:

0887 191 113

a
M

Филъри за устни за безболезнено оформяне и уголемяване

Нашите специалисти по филъри за устни във Варна ще се погрижат за постигането на сочни, плътни и перфектни устни и ще преобразят тотално вашата усмивка

Защо да изберете филър за устни с хиалуронова киселина?

Една от най-забележимите части на лицето при женския пол са именно устните. Неслучайно всяка жена мечтае за плътни, дебели, сочни и добре оформени устни. Но често, фактори като стареене, лоша хигиена, тютюнопушене или нездравословно хранене водят до изтъняването на устните, нарушаването на техния естествен контур и други нежелани последици. Като резултат, около устните започват да се явяват видими бръчки.

Модерната козметична медицина позволява корекции на устните чрез процедурата поставяне на филър в устните. Хиалуроновите филъри за устни са напълно безвредни, тъй като хиалуроновата киселина се намира в тялото натурално. Нейната роля е да задържа вода.

Ето и какво можем да предложим на нашите клиенти благодарение на хиалуронов филър за устни:

  • Контур на устни с филър – можем да възстановим красивия контур на устните с тази бърза и лесна процедура, възвръщайки неотразимата красота на лицето или добавяйки леки корекции
  • Добавяме на обем в устните – ако мислите, че Вашите устни не са достатъчно плътни и обемни, за да отговарят на очакванията Ви, ние можем да помогнем като добавим натурално изглеждащ обем чрез руската филърна техника. Основното в тази техника, е че се повдига устната вместо да се добавя прекомерен обем и се получава напълно естествен вид на устните Ви.
  • Корекции на асиметрия – процедурата ни позволява да поправим натурална асиметрия на лицето, породена от асиметрични устни
  • Нула риск от алергии – благодарение на нашите експерти, които ще проучат внимателно Вашето състояние преди процедурата, можете да сте спокойно, че рисковете от алергични реакции са нулеви или сведени до минимум
  • Безболезнена процедура – което гарантира комфорт и безболезненост по време на процедурата като предварително поставяме локален анестетик.

Какво представлява процедурата поставяне на филър в устните?

Съществуват различни видове филъри за устни. На първо място, нашите експерти ще извършат задълбочена и цялостна предварителна консултация. По време на консултацията, нашите лекари ще проучват какви са Вашите очаквания, потенциални рискове за алергични реакции, предпочитания и други. След като се запознаем с Вашите желания и специфики, ще Ви настаним в удобна позиция и ще почистим кожата на лицето, използвайки професионални методи и препарати. Следващата стъпка е обезболяване на третираната зона, за да направим процедурата безболезнена за Вас.

Филърът се инжектира, използвайки тънка игла, специално създадена за целта. След успешното приключване на процедурата, всеки пациент получава указания от нашите специалисти относно това как да полагат правилна грижа за кожата и лицето по време на възстановяването. Ще отговорим и на всички Ваши въпроси, за да се уверим, че резултатите ще бъдат именно такива, каквито Вие желаете.

Цената за филър на устни варира спрямо това какво количество е необходимо за постигането на Вашите цели. В Medicare можете да се възползвате от едни от най-достъпните цени за филъри за устни във Варна. Свържете се с нас и запазете час за консултация. Ние сме на разположение да сбъднем Вашите мечти!

Често задавани въпроси

Какво представлява поставянето на филър в устните?

Поставянето на хиалуронови филъри за устни представлява инжектиране с хиалуронова киселина в различни области на устните за уголемяване, оформяне, или за изглаждане на бръчките в областта на устата.

Как се извършва процедурата и има ли болка?

Процедурата се извършва чрез инжекции с тънка игла, често в комбинация с локална анестезия, за да се намалят дискомфортът и болката по време на процедурата.

Какви резултати мога да очаквам и колко дълго траят?

Резултатите обикновено са видими веднага след процедурата и могат да продължат от няколко месеца до половин година, в зависимост от индивидуалните характеристики на пациента и използвания вид филър за устни.

Какви са възможните странични ефекти?

Възможни странични ефекти включват оток, зачервяване, лек дискомфорт и много рядко – алергични реакции. Рисковете са обикновено минимални, но трябва да бъдат обсъдени с провеждащия процедурата.

Колко време е необходимо за възстановяване и какви са инструкциите след процедурата?

Възстановяването обикновено е бързо, и можете да се върнете към обичайните си дейности веднага след поставянето на филъри за устни. Избягвайте интензивно физическо натоварване след процедурата.

Колко често е добре да се поставя хиалурон в устните?

Честотата на процедурите зависи от индивидуалните предпочитания и скоростта, с която тялото на пациента метаболизира хиалуроновия филър. Обикновено процедурите се извършват на интервали от няколко месеца.

Каква е цената за хиалурон в устните?

Цената за поставяне на филъри в устните варира спрямо вида филър, който е използван по време на процедурата. Можете да се запознаете с нашият ценоразпис тук.

Мариана Георгиева
Мариана Георгиева
25 Януари 2024
Днес приключих ортодонтско лечение,проведено успешно от Д-р Станева- изключителен професионалист по моя преценка.Благодаря за човешкото отношение и грижа,прецизност и точност,освен високия професионализъм в работата! През последните две години съм лекувана и от доц.Маджова и д-р Чоканов,от които съм също изключително доволна от отношението към пациента,освен разбира се професионалната им работа. Адмирации за целия екип на Медико-дентален център Медикеър- лекари и асистенти! Лично аз ще продължа да им се доверявам!
Minko Monovski
Minko Monovski
19 Октомври 2023
After long time suffering with some tooths i was changed so many dentists and never have the help i was needed, then decide to risk and travel over 2000km to visit Medicare varna and my problems was solved. That's why toot's care is important, this place is amazing... Hardly recommend and the best one for me .. i was treated how supposed to be and I'm so glad that i risk and visit this magic place. They bring my smile and I'll never go to other dentist anymore whatever happens. Best place to get best treatment for your tooths. Thanks you so much guys
Desislava Popova
Desislava Popova
10 Октомври 2023
Работите ли със здравна каса?
Michelle Munton
Michelle Munton
5 Септември 2023
Patient centred dental practice. Good value for money. Excellent service, highly recommend a visit if you are looking at teeth whitening. Hygiene rating 10 out of 10
Dobrinka Kostova
Dobrinka Kostova
18 Август 2023
Останах очарована от професионалното отношение на всички в клиниката. Поставиха ми 24 циркониеви корони и резултата е страхотен! Чувствам се прекрасно с новата си усмивка. Благодаря ви! Поздрави, Добринка
Dzhanel Hasan
Dzhanel Hasan
12 Август 2023
Искам да изкажа своите най-искрени благодарности към д-р Нона Станева за нейната усърдна и меко казано перфектна работа лично към мен. Мога да кажа, че тя е един истински професионалист в това, което прави, както и че го прави с огромно желание! Препоръчвам я като най-добър ортодонт с две ръце! Изключително внимателна е и винаги грижовна, за което безкрайно много благодаря!
Stefan Zhilyov
Stefan Zhilyov
1 юли 2023
Много съм доволен. Водя децата, супер екип!
Silvena Dimova
Silvena Dimova
1 юли 2023
Млади, амбициозни, перфекционисти в работата си и хора в отношението си към малки и големи пациенти!
Николай Доцински
Николай Доцински
14 юни 2023
Екип от професионалисти! Благодаря Medicare!

Други услуги от медико-дентален център Medicare

Детска Дентална Медицина Във Варна

Вашето мнение е изключително важно за екипа на Medicare

Ще се радваме да отделите една минута и да оставите отзив за услугите на Medicare във Варна.

Здравето Ви е наша мисия!

Отзиви от нашите пациенти

Димитър Попов

Ползвам услугите, които предлага клиниката и съм много доволен. Всички в екипа са професионалисти в своята област.

Тургай Калинов

Място на което работят професионалисти отдадени на работата, давайки най-доброто от себе си. Многократно са ми помагали с всякакъв тип проблеми свързани със здравето на устната ми кухина! Препоръчвам!

Милен Леземан

Място на което те посрещат вежливо. Професионалисти на които винаги може да се разчита на перфектен краен резултат. Препоръчвам силно.

Силвия Илиева

Екип от професионалисти. Възползвайте се от услугите им, повярвайте , заслужава си. Пациент съм на Симеон Чоканов от три години, продължавам лечението си с екипа му.

Елена Недялкова

Искам да изкажа най-искрените си благодарности към д-р Станева, която ни прие по спешност и спаси счупените зъби на детето, като приложи най- съвременно лечение и на д-р Маджова, която изгради страхотни нови зъби с които, детето ни се чувства и изглежда прекрасно! Благодаря Ви за всичко! При всяко наше идване във Варна ще Ви посещаваме!

Вероника Петрова

Перфектна обстановка, изключително високо ниво на хигиена и внимание към пациента! Огромни благодарности към д-р Чоканов и целият екип за търпението и професионалното отношение! Пожелавам Ви все повече доволни пациенти и все по-голямо развитие!

Стефка Николова

Изключително съм доволна от внимането и сърдечната атмосфера от екипа на дентална клиника Medicare и специално на д-р Чоканов. Със своя професионализъм ми помогна да реша моя проблем по най-добрия начин. Сега имам красива естетична и неповторима усмивка. Страхотно е да се усмихваш уверено, спокойно и с удовлетворение. Ако искате да усетите всичко това от първо лице, клиника Medicare е вашето място. Пожелавам на екипа да прави много щастливи усмивки.