Вече можете да ни откриете и в Медицински Комплекс Младост „Разберете повече“ ↓

Позвънете ни:

a
M

Професионално премахване на назолабиални бръчки​

Възвърнете младостта на лицето и направете желаните корекции с процедурата запълване на назолабиални бръчки във Варна

Кога е необходима процедурата попълване на назолабиални бръчки

Назолабиалните бръчки са видимите, дълбоки гънки от двете страни на лицето. Тяхното начало е от двете страни на носа и продължават надолу към устните. Те са ясно изразени при хора, които често се усмихват и смеят, поради което са наричани още “линиите на смеха”. Въпреки това, те са и сред най-сигурните признаци и първите сигнали за остаряването на лицето. Често, именно назолабиалните бръчки водят повечето пациенти към специализирани кабинети за консултации с естетични дерматолози.

Назолабиалните бръчки могат да бъдат причинени от редица фактори като:

 • Драстично отслабване
 • Спане по корем
 • Наследственост
 • Анатомични особености
 • Неправилно хранене
 • Нездравословни навици
 • Намален обем в зоната на медиалната скула
 • Прекомерна артикулация и чести усмивки

Разбира се, усмивките са нещо прекрасно и в никакъв случай не ви съветваме да спирате да се усмихвате! Вместо това, можете бързо и лесно да отстраните назолабиалните бръчки и да подмладите лицето. За съжаление, не съществуват натурален метод за предотвратяването на този вид бръчки. Те могат да бъдат и следствие на преразпределянето на повърхностните и намаляване на дълбоките местни депа на лицето, в резултат на стареене.

В днешно време, съществуват модерни, безболезнени и достъпни начини за отстраняването на всякакъв вид бръчки, благодарение на филъри за лице. В Medicare ще откриете специалисти по поставянето на филъри за назолабиални бръчки.

nasolabial fold removal
Назолабиални бръчки Варна

Какво представлява процедурата попълване на назолабиални бръчки във Варна?

Опитни, обучени и квалифицирани експерти ще поемат грижата за успешното запълване на назолабиалните бръчки по Вашето лице. На първо място, ще се запознаем в детайл с Вашето състояние и ще изучим причините за създаването на бръчките. Ще направим дълбок анализ и ще предложим естетична консултация с помощта на знания в областта на лицевата анатомия, процесът стареене и други.

След като имаме представа за тежестта на бръчките, ние ще изберем подходяща плътност на хиалуроновия филър, който ще използваме. Ще се погрижим процедурата да е напълно безболезна и комфортна като разчитаме на лидокаин под формата на крем или инжекционно. Следващата стъпка е да преминем към филъра.

Филърът се инжектира линеарно, на малки болусчета. Ще започнем от върха и ще се предвижим към основата. Единственото усещане, което пациентът ще забележи, е навлизащия продукт. Процедурата трае между 15 и 30 минути. След като филърът е инжектиран се прави лек и кратък масаж около назолабиалните гънки.

След процедурата 

След поставянето на филър за премахване на назолабиални бръчки, можете да се наслаждавате на резултата между 8 и 12 месеца. Експертите ни ще Ви посъветват как да се грижите за лицето след процедурата. Желателно е да избягвате излагане на слънце, използването на сауна, солариум или други помещения и процедури с излагане на висока температура поне 2 седмици след процедурата. От ключово значение е правилната поддръжка след процедурата, особено ако искате да увеличите трайността. При правилна грижа, можете да се радвате на ефекта до 4 години.

В Medicare можете да се възползвате от експертно поставяне на филъри за назолабиални бръчки, както и от:

 • Достъпни и ниски цени за филър за лице за назолабиални бръчки
 • Професионалисти и квалифицирани експерти с богат опит
 • Модерни и доказани продукти, съоръжения и оборудване
 • Внимание към всеки детайл и професионална консултация
 • Безболезнена услуга и бърза процедура
 • Бързо възстановяване благодарение на препоръките на специалистите

Свържете се с нас още сега и запишете час за консултация!

Премахване на лазобиални бръчки от медикеър

Други услуги от медико-дентален център Medicare

Детска Дентална Медицина Във Варна

Вашето мнение е изключително важно за екипа на Medicare

Ще се радваме да отделите една минута и да оставите отзив за услугите на Medicare във Варна.

Здравето Ви е наша мисия!

Отзиви от нашите пациенти

Димитър Попов

Ползвам услугите, които предлага клиниката и съм много доволен. Всички в екипа са професионалисти в своята област.

Тургай Калинов

Място на което работят професионалисти отдадени на работата, давайки най-доброто от себе си. Многократно са ми помагали с всякакъв тип проблеми свързани със здравето на устната ми кухина! Препоръчвам!

Милен Леземан

Място на което те посрещат вежливо. Професионалисти на които винаги може да се разчита на перфектен краен резултат. Препоръчвам силно.

Силвия Илиева

Екип от професионалисти. Възползвайте се от услугите им, повярвайте , заслужава си. Пациент съм на Симеон Чоканов от три години, продължавам лечението си с екипа му.

Елена Недялкова

Искам да изкажа най-искрените си благодарности към д-р Станева, която ни прие по спешност и спаси счупените зъби на детето, като приложи най- съвременно лечение и на д-р Маджова, която изгради страхотни нови зъби с които, детето ни се чувства и изглежда прекрасно! Благодаря Ви за всичко! При всяко наше идване във Варна ще Ви посещаваме!

Вероника Петрова

Перфектна обстановка, изключително високо ниво на хигиена и внимание към пациента! Огромни благодарности към д-р Чоканов и целият екип за търпението и професионалното отношение! Пожелавам Ви все повече доволни пациенти и все по-голямо развитие!

Стефка Николова

Изключително съм доволна от внимането и сърдечната атмосфера от екипа на дентална клиника Medicare и специално на д-р Чоканов. Със своя професионализъм ми помогна да реша моя проблем по най-добрия начин. Сега имам красива естетична и неповторима усмивка. Страхотно е да се усмихваш уверено, спокойно и с удовлетворение. Ако искате да усетите всичко това от първо лице, клиника Medicare е вашето място. Пожелавам на екипа да прави много щастливи усмивки.