Вече можете да ни откриете и в Медицински Комплекс Младост „Разберете повече“ ↓

Позвънете ни:

0887 191 113

a
M

Професионално премахване на назолабиални бръчки​

Възвърнете младостта на лицето и направете желаните корекции с процедурата запълване на назолабиални бръчки във Варна

Кога е необходима процедурата попълване на назолабиални бръчки

Назолабиалните бръчки са видимите, дълбоки гънки от двете страни на лицето. Тяхното начало е от двете страни на носа и продължават надолу към устните. Те са ясно изразени при хора, които често се усмихват и смеят, поради което са наричани още “линиите на смеха”. Въпреки това, те са и сред най-сигурните признаци и първите сигнали за остаряването на лицето. Често, именно назолабиалните бръчки водят повечето пациенти към специализирани кабинети за консултации с естетични дерматолози.

Назолабиалните бръчки могат да бъдат причинени от редица фактори като:

 • Драстично отслабване
 • Спане по корем
 • Наследственост
 • Анатомични особености
 • Неправилно хранене
 • Нездравословни навици
 • Намален обем в зоната на медиалната скула
 • Прекомерна артикулация и чести усмивки

Разбира се, усмивките са нещо прекрасно и в никакъв случай не ви съветваме да спирате да се усмихвате! Вместо това, можете бързо и лесно да отстраните назолабиалните бръчки и да подмладите лицето. За съжаление, не съществуват натурален метод за предотвратяването на този вид бръчки. Те могат да бъдат и следствие на преразпределянето на повърхностните и намаляване на дълбоките местни депа на лицето, в резултат на стареене.

В днешно време, съществуват модерни, безболезнени и достъпни начини за отстраняването на всякакъв вид бръчки, благодарение на филъри за лице. В Medicare ще откриете специалисти по поставянето на филъри за назолабиални бръчки.

nasolabial fold removal
Назолабиални бръчки Варна

Какво представлява процедурата попълване на назолабиални бръчки във Варна?

Опитни, обучени и квалифицирани експерти ще поемат грижата за успешното запълване на назолабиалните бръчки по Вашето лице. На първо място, ще се запознаем в детайл с Вашето състояние и ще изучим причините за създаването на бръчките. Ще направим дълбок анализ и ще предложим естетична консултация с помощта на знания в областта на лицевата анатомия, процесът стареене и други.

След като имаме представа за тежестта на бръчките, ние ще изберем подходяща плътност на хиалуроновия филър, който ще използваме. Ще се погрижим процедурата да е напълно безболезна и комфортна като разчитаме на лидокаин под формата на крем или инжекционно. Следващата стъпка е да преминем към филъра.

Филърът се инжектира линеарно, на малки болусчета. Ще започнем от върха и ще се предвижим към основата. Единственото усещане, което пациентът ще забележи, е навлизащия продукт. Процедурата трае между 15 и 30 минути. След като филърът е инжектиран се прави лек и кратък масаж около назолабиалните гънки.

След процедурата 

След поставянето на филър за премахване на назолабиални бръчки, можете да се наслаждавате на резултата между 8 и 12 месеца. Експертите ни ще Ви посъветват как да се грижите за лицето след процедурата. Желателно е да избягвате излагане на слънце, използването на сауна, солариум или други помещения и процедури с излагане на висока температура поне 2 седмици след процедурата. От ключово значение е правилната поддръжка след процедурата, особено ако искате да увеличите трайността. При правилна грижа, можете да се радвате на ефекта до 4 години.

В Medicare можете да се възползвате от експертно поставяне на филъри за назолабиални бръчки, както и от:

 • Достъпни и ниски цени за филър за лице за назолабиални бръчки
 • Професионалисти и квалифицирани експерти с богат опит
 • Модерни и доказани продукти, съоръжения и оборудване
 • Внимание към всеки детайл и професионална консултация
 • Безболезнена услуга и бърза процедура
 • Бързо възстановяване благодарение на препоръките на специалистите

Свържете се с нас още сега и запишете час за консултация!

Премахване на лазобиални бръчки от медикеър

Често задавани въпроси

Какво представлява запълването на назолабиални бръчки?

Поставянето на филъри за назолабиални бръчки включва инжекции с хиалуронова киселина, за да се изгладят и попълнят бръчките в тази област.

Колко дълго продължава процедурата и има ли нужда от анестезия?

Поставянето на филъри за назолабиални бръчки обикновено отнема около 15-30 минути. Понякога се използват анестетични вещества под формата на крем или локална инжекция, така че да не изпитвате значителна болка по време на процедурата.

Какви са очакваните резултати и кога стават видими?

Резултатите от поставянето на филъри за назолабиални бръчки са видими веднага след процедурата и могат да траят от няколко месеца до около година.

Каква е разликата между филъри и ботокс?

Филърите добавят обем и изглаждат кожата, докато ботоксът релаксира мускулите. Двете процедури се използват за различни цели.

Колко често трябва да се попълват назолабиалните бръчки?

Честотата на процедурите зависи от видът на използвания филър и индивидуалните характеристики на пациента, но обикновено еднократна процедура се повтаря на интервали от няколко месеца.

Какви са възможните странични ефекти и рискове?

Възможни странични ефекти включват отоци, леко зачервяване, и рядко алергични реакции. Рисковете обикновено са минимални, но трябва да бъдат обсъдени с провеждащия процедурата.

Колко време е възстановяването и какво да не правим след процедурата?

Възстановяването обикновено е минимално, и можете да се върнете към обичайните си дейности веднага след поставянето на филърите за бръчки. Избягвайте интензивна физическа активност и директна слънчева светлина. Не използвайте сауна и солариум поне 2 седмици след процедурата.

Мога ли да комбинирам поставянето на филъри с други процедури за лице?

Да, филърите за назолабиални бръчки често се комбинират с други процедури за лице за постигане на цялостен естетичен резултат. При нас можете да се възползвате от поставяне на ботокс и филъри за устни.

Каква е цената за запълването на назолабиални бръчки?

Цената по поставяне на филър за назолабиални бръчки варира спрямо вида филър, който се използва. Можете да се информирате относно нашите цени тук.

Мариана Георгиева
Мариана Георгиева
25 Януари 2024
Днес приключих ортодонтско лечение,проведено успешно от Д-р Станева- изключителен професионалист по моя преценка.Благодаря за човешкото отношение и грижа,прецизност и точност,освен високия професионализъм в работата! През последните две години съм лекувана и от доц.Маджова и д-р Чоканов,от които съм също изключително доволна от отношението към пациента,освен разбира се професионалната им работа. Адмирации за целия екип на Медико-дентален център Медикеър- лекари и асистенти! Лично аз ще продължа да им се доверявам!
Minko Monovski
Minko Monovski
19 Октомври 2023
After long time suffering with some tooths i was changed so many dentists and never have the help i was needed, then decide to risk and travel over 2000km to visit Medicare varna and my problems was solved. That's why toot's care is important, this place is amazing... Hardly recommend and the best one for me .. i was treated how supposed to be and I'm so glad that i risk and visit this magic place. They bring my smile and I'll never go to other dentist anymore whatever happens. Best place to get best treatment for your tooths. Thanks you so much guys
Desislava Popova
Desislava Popova
10 Октомври 2023
Работите ли със здравна каса?
Michelle Munton
Michelle Munton
5 Септември 2023
Patient centred dental practice. Good value for money. Excellent service, highly recommend a visit if you are looking at teeth whitening. Hygiene rating 10 out of 10
Dobrinka Kostova
Dobrinka Kostova
18 Август 2023
Останах очарована от професионалното отношение на всички в клиниката. Поставиха ми 24 циркониеви корони и резултата е страхотен! Чувствам се прекрасно с новата си усмивка. Благодаря ви! Поздрави, Добринка
Dzhanel Hasan
Dzhanel Hasan
12 Август 2023
Искам да изкажа своите най-искрени благодарности към д-р Нона Станева за нейната усърдна и меко казано перфектна работа лично към мен. Мога да кажа, че тя е един истински професионалист в това, което прави, както и че го прави с огромно желание! Препоръчвам я като най-добър ортодонт с две ръце! Изключително внимателна е и винаги грижовна, за което безкрайно много благодаря!
Stefan Zhilyov
Stefan Zhilyov
1 юли 2023
Много съм доволен. Водя децата, супер екип!
Silvena Dimova
Silvena Dimova
1 юли 2023
Млади, амбициозни, перфекционисти в работата си и хора в отношението си към малки и големи пациенти!
Николай Доцински
Николай Доцински
14 юни 2023
Екип от професионалисти! Благодаря Medicare!

Други услуги от медико-дентален център Medicare

Детска Дентална Медицина Във Варна

Вашето мнение е изключително важно за екипа на Medicare

Ще се радваме да отделите една минута и да оставите отзив за услугите на Medicare във Варна.

Здравето Ви е наша мисия!

Отзиви от нашите пациенти

Димитър Попов

Ползвам услугите, които предлага клиниката и съм много доволен. Всички в екипа са професионалисти в своята област.

Тургай Калинов

Място на което работят професионалисти отдадени на работата, давайки най-доброто от себе си. Многократно са ми помагали с всякакъв тип проблеми свързани със здравето на устната ми кухина! Препоръчвам!

Милен Леземан

Място на което те посрещат вежливо. Професионалисти на които винаги може да се разчита на перфектен краен резултат. Препоръчвам силно.

Силвия Илиева

Екип от професионалисти. Възползвайте се от услугите им, повярвайте , заслужава си. Пациент съм на Симеон Чоканов от три години, продължавам лечението си с екипа му.

Елена Недялкова

Искам да изкажа най-искрените си благодарности към д-р Станева, която ни прие по спешност и спаси счупените зъби на детето, като приложи най- съвременно лечение и на д-р Маджова, която изгради страхотни нови зъби с които, детето ни се чувства и изглежда прекрасно! Благодаря Ви за всичко! При всяко наше идване във Варна ще Ви посещаваме!

Вероника Петрова

Перфектна обстановка, изключително високо ниво на хигиена и внимание към пациента! Огромни благодарности към д-р Чоканов и целият екип за търпението и професионалното отношение! Пожелавам Ви все повече доволни пациенти и все по-голямо развитие!

Стефка Николова

Изключително съм доволна от внимането и сърдечната атмосфера от екипа на дентална клиника Medicare и специално на д-р Чоканов. Със своя професионализъм ми помогна да реша моя проблем по най-добрия начин. Сега имам красива естетична и неповторима усмивка. Страхотно е да се усмихваш уверено, спокойно и с удовлетворение. Ако искате да усетите всичко това от първо лице, клиника Medicare е вашето място. Пожелавам на екипа да прави много щастливи усмивки.