Вече можете да ни откриете и в Медицински Комплекс Младост „Разберете повече“ ↓

Позвънете ни:

0887 191 113

a
M
доцент Маджова

Доц. д-р Христиана Маджова

Доц. д-р Христиана Маджова, д.м. е специалист по дентална медицина с много постижения зад гърба си. Тя е отдадена на работата и пациентите си и се стреми да осигури възможно най-добрите грижи.

Родена в гр. Варна, България. След като завършва Първа езикова гимназия с английски и немски език, постъпва в Медицински университет – Варна и се дипломира като магистър лекар по дентална медицина с отличие с множество награди като първенец. Същата година става асистент, а понастоящем – доцент в катедра „Консервативно зъболечение и орална патология” към Факултета по дентална медицина на Медицински университет – Варна.

Дипломира се с отличие и като магистър по здравен мениджмънт в Медицински университет – Варна. Доц д-р Маджова, д.м. има специалности по „дентална клинична алергология“ и „оперативно зъболечение и ендодонтия“. Специализирала е в Швейцария, Италия, Русия и България.

Участва в клинични изследвания и има редица публикации, учебници и участия в научни конгреси по актуални теми в областта на кариесология, ендодонтия, алергология, оралната медицина, здравната промоция и естетичната дентална медицина. Владее английски, руски и немски език.

Работи в областта на ендодонтията, естетичната дентална медицина, както и естетиката на лицето. След много специализации и обучения, както и дългогодишен опит, тя никога няма да извърши манипулация, която не е убедена, че е необходима и винаги ще се стреми към възможно най-добри резултати.