Вече можете да ни откриете и в Медицински Комплекс Младост „Разберете повече“ ↓

Позвънете ни:

a
M

Поставяне на ботокс с Medicare

Възползвайте се от едни от най-достъпните цени за поставяне на дермални филъри във Варна

Бързо и лесно справяне с бръчките с ботокс на лице

Бръчките са сред най-честите причини за несигурност и ниско самочувствие след определена възраст. Те са неизбежен резултат от редица фактори като прекомерно излагане на слънце или вятър, чувствителна кожа, неправилна грижа, стрес, липса на хидратация, кожни заболявания и други. При загуба на еластичността и гладкостта на кожата се формират нежеланите повърхностни или дълбоки кожни гънки.

Посещението при професионалист за процедура ботокс на лице ще Ви помогне да се справите с проблема и да възвърнете Вашите увереност и самочувствие. Ботулиновият токсин е сред най-ефективните нехирургични техники за справяне с мимическите бръчки. Благодарение на микроорганизма Clostridium Botulinum, ботоксът се синтезира и отделя. Той спада под категорията невротоксини и успешно блокира нервния импулс, който се предава от нервното влакно към мускулното.

При инжектиране на ботокс в определен мускул, съкращаването се елиминира и мускулът остава релаксиран, което води до третирането на видимите бръчки. Възползвайте се от ботокс терапия на достъпни цени и се насладете на възвърнатата гладкост и гъвкавост на Вашата кожа. Нашите квалифицирани експерти предлагат една от най-усъвършенстваните услуги за ботокс във Варна. Ботоксът е успешен и в разрешаването на следните проблеми:

  • Мускулни крампи
  • Хиперхидроза
  • Кривогледство
  • Други невромускулни заболявания
  • Отстраняване на бръчки “пачи крак” или линиите на смеха
  • Отстраняване на “гневни бръчки”

 

Достъпна цена за ботокс и безкомпромисно качество

Цените на ботокс интервенциите често са причина пациентът да потърси алтернативни методи или да се примири с проблема. Medicare се отличава с това, че предлага поставяне на ботокс във Варна, което е достъпно за всеки бюджет. Ние се стремим да предлагаме професионални услуги, които всеки клиент може да си позволи. Специалистите ни са отдадени и обичат това, което правят. За нас блокирането на бръчките чрез ботокс не е единствено естетична процедура. Ние гледаме на услугата като решение на проблем и метод, който позволява на нашите клиенти да се усмихват гордо и да възвърнат младостта на кожата си.

Доверете се на професионалистите от медико-дентален център Medicare за успешното блокиране на бръчките. Процедурата трае само 15 минути и не изисква специфична подготовка или възстановителен период. Можете да разчитате на нас за поставяне на ботокс в зоната между веждите, по външните ъгълчета на очите или пък в зоната между носа и устата. Ще попречим на фините линии да нарушат перфектната Ви визия.

Не чакайте бръчките да се появят. Консултирайте се с нашите професионалисти за превентативна процедура и получете повече информация за цена на ботокс на лице. Ще забележите разликата в нашите цени и цените на ботокс във Варна. Насреща сме да предложим експертно мнение, консултация и съвет в удобно за Вас време.

Детска Дентална Медицина Във Варна

Вашето мнение е изключително важно за екипа на Medicare

Ще се радваме да отделите една минута и да оставите отзив за услугите на Medicare във Варна.

Здравето Ви е наша мисия!

Отзиви от нашите пациенти

Димитър Попов

Ползвам услугите, които предлага клиниката и съм много доволен. Всички в екипа са професионалисти в своята област.

Тургай Калинов

Място на което работят професионалисти отдадени на работата, давайки най-доброто от себе си. Многократно са ми помагали с всякакъв тип проблеми свързани със здравето на устната ми кухина! Препоръчвам!

Милен Леземан

Място на което те посрещат вежливо. Професионалисти на които винаги може да се разчита на перфектен краен резултат. Препоръчвам силно.

Силвия Илиева

Екип от професионалисти. Възползвайте се от услугите им, повярвайте , заслужава си. Пациент съм на Симеон Чоканов от три години, продължавам лечението си с екипа му.

Елена Недялкова

Искам да изкажа най-искрените си благодарности към д-р Станева, която ни прие по спешност и спаси счупените зъби на детето, като приложи най- съвременно лечение и на д-р Маджова, която изгради страхотни нови зъби с които, детето ни се чувства и изглежда прекрасно! Благодаря Ви за всичко! При всяко наше идване във Варна ще Ви посещаваме!

Вероника Петрова

Перфектна обстановка, изключително високо ниво на хигиена и внимание към пациента! Огромни благодарности към д-р Чоканов и целият екип за търпението и професионалното отношение! Пожелавам Ви все повече доволни пациенти и все по-голямо развитие!

Стефка Николова

Изключително съм доволна от внимането и сърдечната атмосфера от екипа на дентална клиника Medicare и специално на д-р Чоканов. Със своя професионализъм ми помогна да реша моя проблем по най-добрия начин. Сега имам красива естетична и неповторима усмивка. Страхотно е да се усмихваш уверено, спокойно и с удовлетворение. Ако искате да усетите всичко това от първо лице, клиника Medicare е вашето място. Пожелавам на екипа да прави много щастливи усмивки.