Вече можете да ни откриете и в Медицински Комплекс Младост „Разберете повече“ ↓

Позвънете ни:

0887 191 113

a
M

Поставяне на ботокс с Medicare

Възползвайте се от едни от най-достъпните цени за поставяне на дермални филъри във Варна

Бързо и лесно справяне с бръчките с ботокс на лице

Бръчките са сред най-честите причини за несигурност и ниско самочувствие след определена възраст. Те са неизбежен резултат от редица фактори като прекомерно излагане на слънце или вятър, чувствителна кожа, неправилна грижа, стрес, липса на хидратация, кожни заболявания и други. При загуба на еластичността и гладкостта на кожата се формират нежеланите повърхностни или дълбоки кожни гънки.

Посещението при професионалист за процедура ботокс на лице ще Ви помогне да се справите с проблема и да възвърнете Вашите увереност и самочувствие. Ботулиновият токсин е сред най-ефективните нехирургични техники за справяне с мимическите бръчки. Благодарение на микроорганизма Clostridium Botulinum, ботоксът се синтезира и отделя. Той спада под категорията невротоксини и успешно блокира нервния импулс, който се предава от нервното влакно към мускулното.

При инжектиране на ботокс в определен мускул, съкращаването се елиминира и мускулът остава релаксиран, което води до третирането на видимите бръчки. Възползвайте се от ботокс терапия на достъпни цени и се насладете на възвърнатата гладкост и гъвкавост на Вашата кожа. Нашите квалифицирани експерти предлагат една от най-усъвършенстваните услуги за ботокс във Варна. Ботоксът е успешен и в разрешаването на следните проблеми:

  • Мускулни крампи
  • Хиперхидроза
  • Кривогледство
  • Други невромускулни заболявания
  • Отстраняване на бръчки “пачи крак” или линиите на смеха
  • Отстраняване на “гневни бръчки”

 

Достъпна цена за ботокс и безкомпромисно качество

Цените на ботокс интервенциите често са причина пациентът да потърси алтернативни методи или да се примири с проблема. Medicare се отличава с това, че предлага поставяне на ботокс във Варна, което е достъпно за всеки бюджет. Ние се стремим да предлагаме професионални услуги, които всеки клиент може да си позволи. Специалистите ни са отдадени и обичат това, което правят. За нас блокирането на бръчките чрез ботокс не е единствено естетична процедура. Ние гледаме на услугата като решение на проблем и метод, който позволява на нашите клиенти да се усмихват гордо и да възвърнат младостта на кожата си.

Доверете се на професионалистите от медико-дентален център Medicare за успешното блокиране на бръчките. Процедурата трае само 15 минути и не изисква специфична подготовка или възстановителен период. Можете да разчитате на нас за поставяне на ботокс в зоната между веждите, по външните ъгълчета на очите или пък в зоната между носа и устата. Ще попречим на фините линии да нарушат перфектната Ви визия.

Не чакайте бръчките да се появят. Консултирайте се с нашите професионалисти за превентативна процедура и получете повече информация за цена на ботокс на лице. Ще забележите разликата в нашите цени и цените на ботокс във Варна. Насреща сме да предложим експертно мнение, консултация и съвет в удобно за Вас време.

Често задавани въпроси

Какво е ботоксът и как действа?

Ботокс (Botox) представлява търговска марка на Allergan, използвана глобално като общо нарицателно за ботулиновия токсин, използван в медицински цели.
Ботоксът е препарат, произтичащ от бактерията Clostridium botulinum. Той блокира нервните сигнали, които контролират мускулните движения, като временно парализира мускулите и така изглажда бръчките за период от 3 до 6 месеца или дори повече.

Как се извършва процедурата по поставяне на ботокс?

Процедурата включва инжекции с много тънки игли, които се прилагат точно в мускулите, които се таргетират за релаксация. При поставянето на ботокс, анестезия обикновено не се изисква, и процедурата може да отнеме около 15-20 минути.

Какви са очакваните резултати и колко траят?

Резултатите от инжектирането на ботокс са видими след няколко дни и достигат пълен ефект след около 1-2 седмици. Ефектът обикновено продължава от 3 до 6 месеца, след което процедурата може да се повтори.

Какви са рисковете и страничните ефекти от поставянето на ботокс?

Възможни странични ефекти включват лек оток, зачервяване и временни изменения в експресията на лицето. Рядко могат да се появят и други проблеми, като алергии или инфекции.

Каква грижа е необходима след процедурата?

Препоръчва се избягване на лежане в продължение на няколко часа след инжекцията с ботокс, както и избягване на масажи в зоната на лицето. Пациентите трябва да избягват физическа активност в рамките на 24 часа след процедурата и да не пият никакъв алкохол в деня на процедурата. Грим може да се използва най-рано 6 часа след процедурата.

Колко често трябва да се поставя ботокс?

Процедурата обикновено се повтаря на всеки 3-6 месеца, в зависимост от индивидуалните реакции на пациента и желания резултат.

Каква е разликата между ботокс и дермалните филъри?

Ботоксът релаксира мускулите, докато дермалните филъри добавят обем и изглаждат кожата, попълвайки бръчките и линиите.

Мога ли да поставям ботокс, ако съм бременна или кърмя?

Въпреки че няма категорични доказателства за риска, обикновено се препоръчва да се избягва поставянето на ботокс по време на бременност и кърмене.

Каква е цената за поставяне на ботокс?

Цената варира в зависимост от количеството на инжектирания ботокс. Включващите се области (като чело, между веждите, около очите) също могат да повлияят на цената. Можете да видите нашите цени за поставяне на ботокс тук.

Мариана Георгиева
Мариана Георгиева
25 Януари 2024
Днес приключих ортодонтско лечение,проведено успешно от Д-р Станева- изключителен професионалист по моя преценка.Благодаря за човешкото отношение и грижа,прецизност и точност,освен високия професионализъм в работата! През последните две години съм лекувана и от доц.Маджова и д-р Чоканов,от които съм също изключително доволна от отношението към пациента,освен разбира се професионалната им работа. Адмирации за целия екип на Медико-дентален център Медикеър- лекари и асистенти! Лично аз ще продължа да им се доверявам!
Minko Monovski
Minko Monovski
19 Октомври 2023
After long time suffering with some tooths i was changed so many dentists and never have the help i was needed, then decide to risk and travel over 2000km to visit Medicare varna and my problems was solved. That's why toot's care is important, this place is amazing... Hardly recommend and the best one for me .. i was treated how supposed to be and I'm so glad that i risk and visit this magic place. They bring my smile and I'll never go to other dentist anymore whatever happens. Best place to get best treatment for your tooths. Thanks you so much guys
Desislava Popova
Desislava Popova
10 Октомври 2023
Работите ли със здравна каса?
Michelle Munton
Michelle Munton
5 Септември 2023
Patient centred dental practice. Good value for money. Excellent service, highly recommend a visit if you are looking at teeth whitening. Hygiene rating 10 out of 10
Dobrinka Kostova
Dobrinka Kostova
18 Август 2023
Останах очарована от професионалното отношение на всички в клиниката. Поставиха ми 24 циркониеви корони и резултата е страхотен! Чувствам се прекрасно с новата си усмивка. Благодаря ви! Поздрави, Добринка
Dzhanel Hasan
Dzhanel Hasan
12 Август 2023
Искам да изкажа своите най-искрени благодарности към д-р Нона Станева за нейната усърдна и меко казано перфектна работа лично към мен. Мога да кажа, че тя е един истински професионалист в това, което прави, както и че го прави с огромно желание! Препоръчвам я като най-добър ортодонт с две ръце! Изключително внимателна е и винаги грижовна, за което безкрайно много благодаря!
Stefan Zhilyov
Stefan Zhilyov
1 юли 2023
Много съм доволен. Водя децата, супер екип!
Silvena Dimova
Silvena Dimova
1 юли 2023
Млади, амбициозни, перфекционисти в работата си и хора в отношението си към малки и големи пациенти!
Николай Доцински
Николай Доцински
14 юни 2023
Екип от професионалисти! Благодаря Medicare!
Детска Дентална Медицина Във Варна

Вашето мнение е изключително важно за екипа на Medicare

Ще се радваме да отделите една минута и да оставите отзив за услугите на Medicare във Варна.

Здравето Ви е наша мисия!

Отзиви от нашите пациенти

Димитър Попов

Ползвам услугите, които предлага клиниката и съм много доволен. Всички в екипа са професионалисти в своята област.

Тургай Калинов

Място на което работят професионалисти отдадени на работата, давайки най-доброто от себе си. Многократно са ми помагали с всякакъв тип проблеми свързани със здравето на устната ми кухина! Препоръчвам!

Милен Леземан

Място на което те посрещат вежливо. Професионалисти на които винаги може да се разчита на перфектен краен резултат. Препоръчвам силно.

Силвия Илиева

Екип от професионалисти. Възползвайте се от услугите им, повярвайте , заслужава си. Пациент съм на Симеон Чоканов от три години, продължавам лечението си с екипа му.

Елена Недялкова

Искам да изкажа най-искрените си благодарности към д-р Станева, която ни прие по спешност и спаси счупените зъби на детето, като приложи най- съвременно лечение и на д-р Маджова, която изгради страхотни нови зъби с които, детето ни се чувства и изглежда прекрасно! Благодаря Ви за всичко! При всяко наше идване във Варна ще Ви посещаваме!

Вероника Петрова

Перфектна обстановка, изключително високо ниво на хигиена и внимание към пациента! Огромни благодарности към д-р Чоканов и целият екип за търпението и професионалното отношение! Пожелавам Ви все повече доволни пациенти и все по-голямо развитие!

Стефка Николова

Изключително съм доволна от внимането и сърдечната атмосфера от екипа на дентална клиника Medicare и специално на д-р Чоканов. Със своя професионализъм ми помогна да реша моя проблем по най-добрия начин. Сега имам красива естетична и неповторима усмивка. Страхотно е да се усмихваш уверено, спокойно и с удовлетворение. Ако искате да усетите всичко това от първо лице, клиника Medicare е вашето място. Пожелавам на екипа да прави много щастливи усмивки.